Alua beauty salon
1.9
1.9
Zhans 🃏
Совсем не понравилось
Была в этом салоне. Мастера вежливые, но результат разочаровал: ресницы приклеили криво и с большим количеством клея, из-за чего они слиплись, а клей попал в глаза — щипало и покраснели. Сначала мастер сказала «нормально», потом попыталась исправить, но делала это очень больно. В итоге отказалась от исправлений, мастер оказалась совсем молодой девочкой, поэтому не стала спорить и просто ушла. К сожалению, результат меня сильно разочаровал. Если вы дорожите своими ресницами и нервами, я бы не советовала посещать этот салон. 🥲
Арай Исса
В восторге
Салон Алуа мастерлеріне көп рахмет оте керемет етіп жасап берді . Мастерлер өте сыпайы чай кофе ұсынып уют создават етіп оттырды 💕💕 всем советую
Аминажан❤️ .
Совсем не понравилось
Баруға не советую. Мен декабрьде шашымды істетемін деп шашым қазір ужасном состоянии. Барғаныма өкіндім. Ещё мастер говорит то что: сейчас люди сами недовольные деп. Шашымды күйдіріп, шашымның жартысы түсіп қалды. Бояп беріңіз десем, оны да жасамай өтірік айтып, ещё маған зіркілдеп қояды. Жұмыс істегендері міндет. 40К қағып алды ещё шашымнан айырылдым. Короче баруға вообще не советую. Инстадағы жұмыстарына сенбеңдер! Шаштарыңнан айырылғыларың келсе бармаңдар!!!
Е.
Еңлік .
Совсем не понравилось
Енді ешкашан келмейтіндей болдым. Шаштарыңды құртқыларың келсе пожалуста келіңіздер. Турецкий локон жасатамын деп шашымның жүнін шығарды. Уақыттарыңызден нервтарыңызды кетіргілеріңіз келсе пожалуйста. Мастерден алдын ала сұрадым жасай аласыз ба деп