Aikar beauty
Салон красоты
Nazerke Berikkyzy
Жанель мастер керемет, күшті, ұқыпты жасап берді рахметтт😍❤❤
makko_ ti
Айнұр мастер керемет жасайды екен,өте ұқыпты😍 таң азанымен барып жасатқан тырнағым. Өте әдемі,өзіме қатты ұнады.
КС
Кызжибек Сансызбаева
Шугаринг зор екен ,бір жүн қалдырмай тап таза бөпешка болып шықтым.
Гулмира Махметалева
Жансая мастерге рахмет кірпігімді әдемі істеп берді❤️
Аяна Илесбай
Айнур мастер😍👍
Аксауле Салыбек
lash__aiss_ осы кірпік мастеріме 1 жылдан бері келемін 1 айдан астам уақыт тұрады всем советюууууууууууу😍
🤍b
🤍 bakytzhankyzy
Мастер Айнура прям қолы жеңіл 😍 Всегда осы қызға келем прям 1,5 жарым ай тұрады ғойй ✅
Томи .
23.10.25 18:40 шамасында жол бойынан алтын браслет жоғалтып алдым🥺 Көрген адамдар болса 87763016096 хабарласуыңызды сұраймын, Өтініш) Сыйақым бар!
Айнур Турлыгазы
Карима колыныз дерт кормесин!!! Рахмееет! Унады керемет🫶🏽🫶🏽👍👍👍👍
ЗБ
Зарина Бейсенова
Осы салонды тандаганыма куанып турмын оте керемет шугаринг жасатып едим керемет болдым одан багаларыда кол жетимди обслуживание оте жогары денгейди наращивание ресниц те жаттым керемет барлыгы унады кенес беремин окинбейсиздер
НН
Назира Нурмухан
Салонды тандаганыма окынбеймын шугаринг жасатуга баргам ауыртпай таза ары укыпты жасады🤗 шугаринг жасатуга коркып журсеныздер ойланбай баруга кенес берем
Құндыз Шатырбаева
Аяулым деген қызға барудың керегі жоқ.
Мастер Аяулым. У неё нет рабочего опыта, материалы некачественные, не знает что подходит человеку и неуважительно относится к человеку. Я сделала у неё мусульманские ламинированные брови и она сильно обожгла мне кожу у меня получился ожог. Сейчас мои брови стали вьющимися.
Аяулым Сапаралиева
😍😍
Nurai Kaldybek
Аяулым дитн кызга рахмееет, прям тема жасайды касты советую всеееем 🥹🫣🫣
Nurbanu Bekbaeva
красивые брови получились🥰