Zhaddi wedding
Свадебный салон
S S💗
Прям койлектер темааа таза ойымымдагыдай шыкты келып койлек алсаныздар болады корыкпай келе берыныздер😍😍😍🔥🔥🔥🔥 прям алган койлегым унады озыме
Laura Turdakhanova
Сапа мен сервис на высшем уровне👌 Қыздар всем советую,көйлектері ерекше дизайында жасалған басқа жерден таппадым консультант кыздар просто супер спасибо девушки❤️😘🫶🏻
DP
Dinassyl Pardahanov
Кеше женгем осы жерден узату койлегын алды барлыгы ойдагыдай тойды жаксы откызып алдык жадди салонына коп рахмет барлыгын таза кылып той Куны дайындап берды😊
DA
Dariga Abdulla
Салон көйлектері талғаммен жасалған, ең алғашқы киген көйлекті алдым. Қуанышты күнімде әдемі болып жүруге себепкер болғандарыңыз үшін рахмет🫶🏻
AR
Aknur Rakhymgaliyeva
Көйлектері әдемі😍
Асель Толеген
Өте керемет көйлектер және персоналдар 💯💯💯💯💯
Сымбат Сат
Хочу выразить огромную благодарность свадебному салону Zhaddi за помощь в выборе моего идеального платья! Персонал очень внимательный, вежливый и терпеливый — помогли подобрать именно то, о чём я мечтала. Атмосфера в салоне уютная, чувствуешь себя особенной. Платья невероятно красивые и качественные. Спасибо вам за этот важный момент в моей жизни! 💕
Uldana Ussen
Консультант Бинураға рахмет,ойымдағы көйлекті табуға көмектесті.Сразу келіп барынша көңіл бөліп,қарасып жүрді.Бұған дейін басқа 4,5 салоннан көріп шықтым,ұнаған жоқ.Именно осы Жадди салоннан таптым😍🔥
Меруерт Куанышбек
Jaddi свадебный салонына үлкен алғысымды айтамын.2 тойымада осы жерден алдым😍🥰 Продавец-консультант қыздарға көп рахмет киіндіріп дайындап шығарып салды🫶 Дами беріңіздер💗 Кеңес беремін барлық болашақ невесталарға👍☺️
Quralai M
Самые красивые и чистые платья в аренду. На свой узату выбрала 2 платья в этом салоне. Очень большой выбор, благодарю консультантов за оказанную помощь в выборе. Все по договору и прозрачно. Если соблюдать условия проката я думаю никаких проблем не будет.
DS
D S
очень приятное место, тихо, спокойно, консультанты помогают с примеркой, красиво в помещении, взяли тут платье🥰
GA
Gulmira Akhmetova
Осындай керемет койлек ушин мын алгыс. Шымкенттен Астанага алдырттым. Менин образым самый необычный болды ❤️👍
MM
M M
Платья среднего качества, консультанты оставляют желать лучшего — вообще не консультируют, слова из них не вытащишь, уже на пальцах приходится объяснять, чтобы добиться ответа. Девушка была агрессивная. Испортили все настроение.В салоне было пыльно. Вчера показали платье в Instagram, сказали: «Приходите, есть все размеры в наличии», но по факту, когда пришли, ничего нет. Стоят, глазами хлопают, молчат, недовольные. Ни одно платье сами не предложили!!Сами выбрали мы платья, Натягивают платья на размер меньше. Пока не спросишь: «Оно маленькое?» — «Да, это не ваш размер».
РК
Рабига Каблан
Көйлектері керемет!👏🏻👏🏻👏🏻 Өзім ұзату көйлегім мен той көйлегін осы салоннан алдым өте жақсы скидка жасап берді.Таңдау жасауға көмектескен Лаураға рахмет көп-көп!💋
NS
Nuraiym Saulebayeva
Ұзату көйлегін алдым, онлайн менеджер от и до сняли на видео, так как заказала без примерки в город Алматы 😅 , все подошло и получилось великолепно 🤩 Процветания вам🙏🏻❤️ Рекомендую 💯
Назым ….
Бұл салонға арнайы Ақтау қаласынан барғаныма өте қуаныштымынҚызмет көрсету деңгейі жоғары, бәрі өте сыпайы әрі мұқият қарайды. Көйлектердің сапасы керемет, таңдауы өте көп, әрқайсысы ерекше әдемі. Өзіме ұнаған көйлекті оңай таптым. Примерка кезінде де бәрін түсіндіріп, көмектесті. Жалпы атмосферасы өте жайлы, өзіңді ерекше сезінесің Қыздарына көп рахмет😊❤️❤️
Аселя Нуржан
Свадебный жене узату тойга арналган койлегымды осы салоннан прокатка алдым.Тандау өте коп әр койлек ерекше адемы жане сапалы. Кыздар ете мейірімді, кемектесуге ардайым дайын. Койлегім той куні маган таза болып келді Осындай адемы кунге улес коскандарыныз ушін улкен ракмет!Асты устіне тусіп отырыу жарасады дей бермей шынайы тура коз караспен карап,койлегінді устіне лайыктап кыскартып, бар жадайынды жасап,комплимент айтатын салон осы жерден алганыма мулдем екінбеймін.😘😘😘
ГБ
Гулназ Бердибек
Өте тамаша салон! Кызметкерлері өте сыпайы! Көйлектер жаңа әрі әдемі! Еш салоннан таппаған көйлек таптым! Үлкен рахмет!!!
Айнур Шанаева
Отличный свадебный салон! 🌸 Большой выбор красивых платьев, всё качественное и ухоженное. Персонал очень вежливый, помогли подобрать идеальный образ. Осталась очень довольна — рекомендую!
MZ
Merei Zhanasbai
Место для тех, кто ищет не просто свадебное платье, а что-то по-настоящему особенное. В салоне представлены необычные модели — стильные, актуальные, с интересными деталями и силуэтами. Чувствуется, что коллекция подобрана со вкусом и пониманием трендов. Отдельная благодарность консультанту Лауре☺️ Она очень внимательная и профессиональная, умеет услышать и тонко подобрать образ, главное «не навязывает». В такой важный день не пожалеете, при выборе этого салона.
Ulbersyn Bakhtierova
Шымкенттегі ең мықты свадебный салон,көйлектері де заманға сай,модельдері ерекше өзіме қатты ұнайды.Қыздары да приятный,обслуживания на высшем уровне.Жұмыстарыңызға сәттілік🤭🤗
Балнур Шахабай
Самый классный салон в Шымкенте!Қазақстанның бари осы жерден алады.Менеджера очень вежливые,компитентные🥹❤️🔥особенно консултант Бинура!!!Всем советую девочкии
Akerke Abaiqyzy
Очень благодарны консультанту Бинуре. Она помогла с выбором платья, оперативно всё организовала, мы остались довольны. Платье собрало очень много приятных комплиментов ✨
АХ
Арай Хамит
Тойыма көйлекті осы салоннан алдым,маған қатты ұнады 😍 Көйлектері басқа жерде қайталанбайды,качествосы да өте жоғары
Алтынкыз Сиримбетова
Көйлектері өте керемет, Ұхатуға үлкен тойғада осы жақтан алдық керемет
VM
Venera Myrzakhan
Көйлектері өте әдемі,үнемі жаңартып отырады,Бинураға рахмет,өте жақсы қызмет көрсетті💯
Aidana Kenzhebekova
Номер один свадебный салон в Шымкенте Советую всем 😍😍😍
magzhan b
Отличный салон брали платье сестре 👍🏻
Асия Абдалиева
Көйлек адеми болды , катты унады . Рахмеет ❤️❤️❤️