Zhan_lashhh
Салон красоты
❤️ )
Ваще дұрыс стемиді жұмыстары төмен и не толка жұмыстары клейлеріде ұзақ тұрмаиды бір ай түгілі,бір аптада болған жоқ стегеніме ағылп түсп қалды бәрі не советую
a i
Жаным Макпал истеген кырпыктери 2ай турады гой❤️
Аэлина Маратқызы
Осталась крайне недовольна услугой наращивания ресниц в салоне «Zhan_lashhh». Качество работы мастера оказалось очень низким. Ресницы были наращены неаккуратно, криво, с нарушением техники — выглядело это неэстетично, а во время процедуры я испытывала дискомфорт. Самое неприятное — последствия после процедуры. В течение недели после наращивания у меня щипали и болели глаза, было ощущение раздражения и воспаления. Это уже вопрос не только внешнего вида, но и безопасности для здоровья. С подобным я не сталкивалась ни в одном другом салоне. Считаю, что мастер выполнил работу непрофессионально, а контроль качества и используемых материалов в салоне оставляет желать лучшего. За такие услуги платить деньги недопустимо. Очень разочарована. Салон не рекомендую и надеюсь, что руководство примет меры, чтобы клиенты не сталкивались с подобным отношением и риском для здоровья.
Sulu
вообще не советую как попало истейд
Kamila Serimova
Бұл салонға инстада акция болып тұрған кезде бардық, барлық ұзындық 3500 деп тұрған барсам 7000 деп тұр ладно төледік. Бірақ сол бағаға сай жұмыс істеу керек қой көзіме клейді аямай құйды көзім әлі жасаурап, тартылып ауырып жатыр даже көрсеткен фотоға ұқсатпай жасап берді разы емеспін подругамның кірпігін вапще ужас екі түрлі қылып берген, отырып жылады. Кірпігім 1 айға жетпей түсіп қалды.
Gulsaya B
Жазира мастерге рахмет кірпіктерімді күшті кылып жасап берди 😇🫶🏻
Акжунис Расул
2 гис зерттеп болып бармаппын деп өкіндім! Ресницы жасап отырған қыздар түсінем қазір сезон сіздердікі бірақ тәкаппарлыққа салуға болмайдығой.Өлімсіреп жұмысқа ынтасы жоқ тілдері 2метр қыздарды жинап алған,клиентпен қалай жұмыс жасауды білмейді,біреуі іші ауырады біреуі жігіті келіп тұрады клиенттер жасатып жатыр, қыздары админдарымен қосылылып бақырып өсек айтып мазаны алады.Админ мастерлеріне сөзі өтпесі несі админ!Кіргеннен шаң тозаң киім кешек влажный шаш бәрі шашылып жатыр.Қора вообщем)) енді бармаспын ужасно
Айжан Абенова
Жансая клиентті дұрыс кабылдамайды,уакытын расчет жасай алмайды екен,20:30 жазылғанмын 21:30 бірақ босады мастер,Салон іші шаң,шаш,өте ескі(((Енді бармаспын Вацаппен сөйлескенде арзан айтып,жасатып болған соң қымбаттатып жіберді👎👎👎
Dikosh Essenova .
Бул салонга келми ақ крйыныздар, кеше жасаткан нарашка тырнағым уже тусп калды бундай жумыс 7000тенгеге не стойт 😒👎
Marzhan Baltash
Не умеют вести запись и нет мастера на маникюр. Очень разочарована.👎🏻
Nura 🤍
Самый худший салон в Шым❗️Начиная с Хозяйки и мастера которые там работают Некомпетентные. Месяц назад у ТОП МАСТЕРА ЖАЗИРА сделала реснички, и уже в тот же день начали сыпаться эти ресницы. Написала им через два дня, и в ответ получила “приходите мы вам исправим” но так как я уже была в другом городе,не могла подойдти, но написала что я след раз приду и хочу чтобы лично Жансая-Хозяйка мне сделала процедуру, нп ответ она согласилась. И вот как прибыла в Шым, написала, записалась. Прихожу в салон, мастера вообще не поздаровались, с недовольным лицом сказали подождать. Ок жду, прошел 20минут, сижу, 30минут прошел и написала хозяйке, она читала но не отвечала, так я просидела 55 минут👎🏻, написала вернуть предоплату(предоплата была 1000тг) а она мне отправляет 1500🤣🤣🤣пипец
KM
Kuralay Malik
Өтірік рекламада 3500 деп шақырған, 3500 ге емес қымбатқа істеттім. Хотя бы салған таргеттеріңізге көрсетпейсіздерма 3500 дің кірпігі осылай болады деп, басқа 7.000 тг кірпігін көрсетіп қойғансыздар, адамның ақысына кіріп. 3500 тг лікті істетейін десем, ол не очень ойбай, қымбатырақ жасатсаңызшы деп тұрып алды мастер!Жұмыста неаккуратно жасалған,2 кірпік түсіп жатыр уже,енді ғана жасатқан едім. Ещё сыйлық береміз деп қойған, ол да жоқ!🤷♀️
Гульнур Сактаганова
Рекламасында 3500 деп шақыртып 7000 болады деп басты қатырып тұрады. Көзім қызарып ашып тұр. Мастер Акеркенің жұмысына көңілім толмады. Бір көзім қалың бір көзіме жұқа қойған. Салоннан шықпай ақ пытырлап төгіліп жатты. Ужас просто. !!!!!!
Balnur Bektur
Балнұр мастерге көп рахмет. Жұмысы ұнады. Наращивание ресниц жасатқыларыңыз келсе ойланбай келсеңіздер болады. 🥰🥰🥰
Aruna Mukhitdinovna
Жазира мастер топ топппп
Aigerim Alibekova
Барлығы өте жақсы, мастеи Ақерке жасады,жұмысы ұнады🫰🏻
ВА
В А
😍😍😍
НТ
Нурипа Танабаева
Мастер Балнур жұмыстары көңілімнен шықты таза жасайды өте қатты үнады кеңес беремін .
Arailym Yerkynbaevna
Жазира мастер кушты жасайды екен бырыншы рет барган едым идеальный кылып жасап берды рахметт♥️🫶🏻
Адема Толендиева
Акерке мастер топ в своем деле, ресницы просто шикарные 🥰🥰
Kuanyshgul Serikbay
Кирпиктеримди кушти жасап берди Жазира мастер 😘😘
М А
Жазира мастерге рахмет жумысы прям катты унады🥰❤️
ZU
Zarina Ulas
Ақерке мастерге рақмет , мен қалағандай кірпіктерімді тез істеп берді 😍🫶
Ая )
Жазирааа мастерге улкенн ракмееет,кушты етып жасаап бердыыы😍😍😍
Asem Usenova
Ақерке мастер өте күшті,кірпіктері ұнадыы😍😍
Zh A
мастер Акерке топ мастер по ресницам! сделала все, как я хотела. рекомендую девочки, обязательно сходите к мастеру Акерке, не пожалеете)
АХ
Арайлым Ханадил
Вообще күштііі😻😻😻 Ақерке мастер знает свое дело😻всем советую🤍
Аяжан Агадыл
Ақерке кірпік мастер кушті екен 👍🏻❤️баруларыңызға кеңес беремін , Ақерке топ топ ❤️
✨ 🪄
Кірпіктерім өөте әдемі болды, күліп қарсы алды. Ракмет қыздар😘😘
Аяулым Агадил
Акерке деген топ мастер ози исинин маманы Оте кушти мастер мен тек сол мастерге барам Шымкенттеги номер один салон топ топ
ДТ
Динара Токкожаева
Күшті жасайды қыздар 😍👍🏻 Акерке топ топ👏🏻
Мадина Кенжебаева
Ужасное наращивание в мире У мастера Акеерке Делает чуть ли не три часа Все неодинаковые Страшно смотреть на себя Не предупреждают о цене Только после наращивания Никто не приходите сюда Берегите свои глаза Просто -12039494489448 баллов Еще 9к взяли
Azamatoovnna _
Жансая дитін мастер ісіне салақ, Кірпік істетуге барып едім клейі көзімді ашытып,көз терісіне кірпікті тақап жапсырды еще клиенттерге құрмет жоқ. Барып ауре болмаңыздар
Айару Шорабек
Өте нашаар маникюрге барганмын істей алмайды, ещё ауыртып қанатып жіберді. 1 аптага жетпей барлық тырнағым түсіп қалды
Алия Омирзак
Маған қатты ұнады алғаш рет істеттім бірден ұнады Жазира мастерге көп рахмет 🥰
Sezim 🤎
Өте нашар.Жауапкершілік жоқ,мастерлері өте нашар
Акниет Тангирова
Айгерім деген апкеге барудың керегі жоқ вообще снятие вообще дұрыс жасамады көзімді ашытып жұлып сенің көзіңдегі дұрыс істелмеген анау мынау деп бір көзіме қалың екіншісін жұқа қылып екінші көзіңде кірпік аз деп мастер деген бірдей жасап беруі керек 👎🏻👎🏻👎🏻
Samal I
Спасибо мастеру Жазире, все было идеально☺️❤️
Abiba Akpanova
в первый день все ресницы были на месте,даже неделя не прошла как сделала,начали выпадать и не очень аккуратно все приклеили,в первый день написала отзыв,что мастер лучший но ошиблась,глаза и ресницы не мочила
Banu Batyrovna
Жансая мастер спасибо вам большое прям идеально слелала🥹
Gulnaz Kasymovaa
Жазира мастер лучшая 😍❤️❤️
Inzhu Umbet
Мастер Ақерке вы лучшая Кірпіктерімді идеально кылып жасап берді прям тура ойымдағыдай шықты уютный и комфортный салон қыздар😍💔
Rabi __
Жансая мастер больше вам спасибо 🥹🥹🥹 все классно и быстро сделали спасибо ❤️❤️❤️
ӘЕ
Әмина Ернарқызы
Жазира Мастер супер👍👍👍
elyaa7 🤍
Девочкии осы салонды советую өте күшті әдемі істейді мен өзім всегда Жази деген қызға істетем почти 2 айдай тұрады😍❣️
ZK
Zhansaya Kunibek
Ақерке мастер прям күшті жасайды 😍
Кәмшат Қалдан
мен бүгін жасатуға барганмын көзіме скотч жапсырып ауыртып кызарып кетты, бір көзім бастамай жатып жасамаяқ кой деп тұрып кеттім😂😂
ulzhan omirkh
Бугн жасаттым.Ценаны аспаннан алады,хотя прайстарында мокрый 7000 деп койган,жасап болғаннан кейін 9000 деп тур.Мокрый болганы ушн деп,ужас просто!!
Symbat Koyshybaeva
Жансая Мастер прям топ өзіне басынан барып едім 🤭никогда не желала что пошла к ней 💋 советую прям идеально сделает так чтоб другим завидно было💅❤️и отношение и внимание клиенту высшем уровне 🫶🏻 5 звезд мало как то🤭🫰🏻
. .
жансая апшее ракметттт акерке апшеее куштыыы истейдыы екен 45минутааа закончила ,еще она капец какая комфортная спасибо большоееее вам будансон сыздерге барамын🫂💋💋💋💋💋💋💋