Zhan_lashhh
Салон красоты
Aya Shakh
Я регулярно делаю наращивание ресниц в течение 3х лет. Я несколько раз поменяла мастера т.к мне не понравились их работы. То быстро выпадали, то грубо делали. Но случайно нашла мастера Жазиру (лучшая!). Полтора месяца назад делала у нее ресницы и только сегодня на повторное пришла. Полтора месяца ресницы как есть стояли. Ручки у нее золотые ❤️ И энергетика классная) Советую!
Arusshine 🤍
Жазира мастер очень классная,быстро сделала+четко все объяснила,сама по себе очень приятная❤️ мне реснички понравились❤️
Sevinch Adihamova
Всегда делаю реснички у Жазиры, просто мастер своего дела🥰🔥
Arailym Userbekkyzy
Ужас 9000тг омиримди биринши рет жасаттым кирпикти ещё акшаны толеп отырмынгоой миндет жасап жатканы мастердин,кишкене клиентке курмет корсету керек шыгар кулагымнын тубинде жигитимен сойлесип отыр ынырсып. 3500тг акция дегенге урынып барып калдым негизи мулде бармайтын едим бул салонга 9000тг жасап берген кирпиги 1аптада турмады тусип калды ертесине. Кайта барам жасап бериниздер десем ол мастерди жумыстан шыгарып жибердик дейди,вообще ужасно салон енди мулде бармаспын 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Жанеля Есмурза
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Aru
1 жұлдыздын өзі көп, 40 минут күттім алдын ала жазылсам да жұмысын істи алмайд дұрыс, біріншіден уақытымды құрттым екіншіден дөрекі қыздар мүлде бармас едім
Маша Алиева
Все мастера хорошие профессиональны своего дела
SQ
Samal Qwerty
Күшті салон😍прям девочки отзывчивыыыыые,особенно Жазира мастер тооопчииик,пряям быстроо жасап береді.Ема 1.5 ай смело тұрып береді кірпііігім.Рекомендую от чистого сердцааа👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Ас
Асель с
Жазира мастер топ лучшая кырпык Кушты ыстейды 2 ай турды😍😍
Asemym Kuandyk
Ужас кыздар вообще трэш адамнын уакытын алады дым ыстейде алмайды
Балауса Акылбек
Не советую 👎🏻👎🏻
Айгерим Жангелдиева
Сәуле өз ісінің шебері🌸жұмыстары көңілден шығады👍ісің берекелі болсын🌹
ЖС
Жузимкуль Сапахбаева
Мастер Сауле кірпігімді керемет жасады, 1,5 ай болды әлі тұр кірпіктерім. Керемет рахмееет Сауле ханым😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
СЖ
Сауле Жусипали
Өз тырнақтарымды осы салон қыздарына ғана сеніп тапсырамын.Мастер Уля аккуратно және таза істейді.рахмет❤️
Аяжан Женис
Сәуле ханым – өз ісінің нағыз профессионалы 🌷 Кірпігіме алғаш барғаннан-ақ сенім ұялататын, қолы өте жеңіл, талғамы биік мастер екенін бірден байқадым. Әр кірпікті аса ұқыптылықпен, үлкен жауапкершілікпен жасайды. Нәтижесі әрдайым табиғи, әдемі әрі көзге ерекше көрік береді ✨ Жұмыс барысында тазалық пен стерильдік қатаң сақталады, ал Сәуле ханымның өзі өте сыпайы, жылы жүзді, клиентке деген қарым-қатынасы керемет 🤍 Уақытың қалай өткенін де байқамай қаласың. Ең бастысы – кірпіктер ұзақ сақталады, көзге ауырлық түсірмейді, формасы мінсіз 💎 Кірпік жасатамын деген әр адамға еш ойланбастан Сәуле ханымды ұсынамын. Осындай алтын қолды мастерді тапқаныма өте қуаныштымын 🌺
Асылайым Жамбыл
Супер
ЖИ
Жансая Исмаилова
Мастер Сауле керемет мастер өз ісінің маманы.Қолыңыз алтын❤️Қыздар өкінбейсіңдер барсаңдар!
К
Камар
Мастер Сауле сіңіліме өзім ырзамын. Бір көріп жасап жатқан жұмысының нағыз маманы екенін білдім... Аллахым ісіңізге береке берсін...
Aru Nurgaliovna
Сауле мастер жұмысы енді сөз жоқ😮💨😍 уже жарты жылдай болып қалды тек кірпікті сол кісіге істетемін,ойыңдағыданда күшті етіп істейді,алтынғой қолдары алтын😘 всем девушки советую!
🤍 .
Очень понравился маникюр 😍 Ногти аккуратные, форма идеальная, покрытие ровное. Мастер работает внимательно и чисто, атмосфера в салоне приятная. Обязательно приду снова!
💕 ❤️
Очень понравился салон! Уютная атмосфера, чисто и красиво. Мастера — настоящие профессионалы, всё делают аккуратно и с душой. Результат превзошёл ожидания 🥰 Обязательно вернусь снова и буду рекомендовать всем!
Жулдыз Nurman
это 🤮 сказала что мне не понравилась, никак не хотели исправить работу. Попросила убрать немного базу так как оно было толстым, в итогу мне сделали неровно. Выглядит будто я ходила этим маником месяц хотя мои отросшие до куда были красивее
moniwi18 .
Записаться нереально. Нейл-мастера вечно нет. В ватсап не отвечают. Указан график до 24:00, но салон закрывается намного раньше. Полное неуважение к клиентам и обман по времени работы.
Айман Наршибаева
Записалась неделю вперед на 10:00, приехала во время, все закрыто! Звоню трубку не берет, потом пишет что будет через 20 минут, ок жду! Проходит 40 минут на улице дождь холодно, а она мне пишет ждите как будет так скажу! Я естественно попросила вернуть предоплату и за такси! Предоплату вернула хамский ответила что не обязана компенсировать такси! Так что не записываемся на таких безответственных мастеров!
❤️ )
Ваще дұрыс стемиді жұмыстары төмен и не толка жұмыстары клейлеріде ұзақ тұрмаиды бір ай түгілі,бір аптада болған жоқ стегеніме ағылп түсп қалды бәрі не советую
Аэлина Маратқызы
Осталась крайне недовольна услугой наращивания ресниц в салоне «Zhan_lashhh». Качество работы мастера оказалось очень низким. Ресницы были наращены неаккуратно, криво, с нарушением техники — выглядело это неэстетично, а во время процедуры я испытывала дискомфорт. Самое неприятное — последствия после процедуры. В течение недели после наращивания у меня щипали и болели глаза, было ощущение раздражения и воспаления. Это уже вопрос не только внешнего вида, но и безопасности для здоровья. С подобным я не сталкивалась ни в одном другом салоне. Считаю, что мастер выполнил работу непрофессионально, а контроль качества и используемых материалов в салоне оставляет желать лучшего. За такие услуги платить деньги недопустимо. Очень разочарована. Салон не рекомендую и надеюсь, что руководство примет меры, чтобы клиенты не сталкивались с подобным отношением и риском для здоровья.
Sulu
вообще не советую как попало истейд
Kamila Serimova
Бұл салонға инстада акция болып тұрған кезде бардық, барлық ұзындық 3500 деп тұрған барсам 7000 деп тұр ладно төледік. Бірақ сол бағаға сай жұмыс істеу керек қой көзіме клейді аямай құйды көзім әлі жасаурап, тартылып ауырып жатыр даже көрсеткен фотоға ұқсатпай жасап берді разы емеспін подругамның кірпігін вапще ужас екі түрлі қылып берген, отырып жылады. Кірпігім 1 айға жетпей түсіп қалды.
Акжунис Расул
2 гис зерттеп болып бармаппын деп өкіндім! Ресницы жасап отырған қыздар түсінем қазір сезон сіздердікі бірақ тәкаппарлыққа салуға болмайдығой.Өлімсіреп жұмысқа ынтасы жоқ тілдері 2метр қыздарды жинап алған,клиентпен қалай жұмыс жасауды білмейді,біреуі іші ауырады біреуі жігіті келіп тұрады клиенттер жасатып жатыр, қыздары админдарымен қосылылып бақырып өсек айтып мазаны алады.Админ мастерлеріне сөзі өтпесі несі админ!Кіргеннен шаң тозаң киім кешек влажный шаш бәрі шашылып жатыр.Қора вообщем)) енді бармаспын ужасно
Айжан Абенова
Жансая клиентті дұрыс кабылдамайды,уакытын расчет жасай алмайды екен,20:30 жазылғанмын 21:30 бірақ босады мастер,Салон іші шаң,шаш,өте ескі(((Енді бармаспын Вацаппен сөйлескенде арзан айтып,жасатып болған соң қымбаттатып жіберді👎👎👎
Dikosh Essenova .
Бул салонга келми ақ крйыныздар, кеше жасаткан нарашка тырнағым уже тусп калды бундай жумыс 7000тенгеге не стойт 😒👎
Marzhan Baltash
Не умеют вести запись и нет мастера на маникюр. Очень разочарована.👎🏻
Nura 🤍
Самый худший салон в Шым❗️Начиная с Хозяйки и мастера которые там работают Некомпетентные. Месяц назад у ТОП МАСТЕРА ЖАЗИРА сделала реснички, и уже в тот же день начали сыпаться эти ресницы. Написала им через два дня, и в ответ получила “приходите мы вам исправим” но так как я уже была в другом городе,не могла подойдти, но написала что я след раз приду и хочу чтобы лично Жансая-Хозяйка мне сделала процедуру, нп ответ она согласилась. И вот как прибыла в Шым, написала, записалась. Прихожу в салон, мастера вообще не поздаровались, с недовольным лицом сказали подождать. Ок жду, прошел 20минут, сижу, 30минут прошел и написала хозяйке, она читала но не отвечала, так я просидела 55 минут👎🏻, написала вернуть предоплату(предоплата была 1000тг) а она мне отправляет 1500🤣🤣🤣пипец
KM
Kuralay Malik
Өтірік рекламада 3500 деп шақырған, 3500 ге емес қымбатқа істеттім. Хотя бы салған таргеттеріңізге көрсетпейсіздерма 3500 дің кірпігі осылай болады деп, басқа 7.000 тг кірпігін көрсетіп қойғансыздар, адамның ақысына кіріп. 3500 тг лікті істетейін десем, ол не очень ойбай, қымбатырақ жасатсаңызшы деп тұрып алды мастер!Жұмыста неаккуратно жасалған,2 кірпік түсіп жатыр уже,енді ғана жасатқан едім. Ещё сыйлық береміз деп қойған, ол да жоқ!🤷♀️
Гульнур Сактаганова
Рекламасында 3500 деп шақыртып 7000 болады деп басты қатырып тұрады. Көзім қызарып ашып тұр. Мастер Акеркенің жұмысына көңілім толмады. Бір көзім қалың бір көзіме жұқа қойған. Салоннан шықпай ақ пытырлап төгіліп жатты. Ужас просто. !!!!!!
Balnur Bektur
Балнұр мастерге көп рахмет. Жұмысы ұнады. Наращивание ресниц жасатқыларыңыз келсе ойланбай келсеңіздер болады. 🥰🥰🥰
Aruna Mukhitdinovna
Жазира мастер топ топппп
Aigerim Alibekova
Барлығы өте жақсы, мастеи Ақерке жасады,жұмысы ұнады🫰🏻
ВА
В А
😍😍😍
НТ
Нурипа Танабаева
Мастер Балнур жұмыстары көңілімнен шықты таза жасайды өте қатты үнады кеңес беремін .
Arailym Yerkynbaevna
Жазира мастер кушты жасайды екен бырыншы рет барган едым идеальный кылып жасап берды рахметт♥️🫶🏻
Адема Толендиева
Акерке мастер топ в своем деле, ресницы просто шикарные 🥰🥰
Kuanyshgul Serikbay
Кирпиктеримди кушти жасап берди Жазира мастер 😘😘
М А
Жазира мастерге рахмет жумысы прям катты унады🥰❤️
ZU
Zarina Ulas
Ақерке мастерге рақмет , мен қалағандай кірпіктерімді тез істеп берді 😍🫶
Ая )
Жазирааа мастерге улкенн ракмееет,кушты етып жасаап бердыыы😍😍😍
Asem Usenova
Ақерке мастер өте күшті,кірпіктері ұнадыы😍😍
Zh A
мастер Акерке топ мастер по ресницам! сделала все, как я хотела. рекомендую девочки, обязательно сходите к мастеру Акерке, не пожалеете)
АХ
Арайлым Ханадил
Вообще күштііі😻😻😻 Ақерке мастер знает свое дело😻всем советую🤍
Аяжан Агадыл
Ақерке кірпік мастер кушті екен 👍🏻❤️баруларыңызға кеңес беремін , Ақерке топ топ ❤️