Zhan_lashhh
Салон красоты
УК
Улболсын Канытбек
Очень довольна комбо за 9999 тг! Ресницы получились лёгкие, аккуратные и очень красивые, а маникюр сделали идеально — ровно и аккуратно. Удобно, что можно сделать всё сразу и сэкономить время и деньги. Обязательно приду ещё! 💖
🤍 .
Очень понравился маникюр 😍 Ногти аккуратные, форма идеальная, покрытие ровное. Мастер работает внимательно и чисто, атмосфера в салоне приятная. Обязательно приду снова!
7 посещений
💕 ❤️
Очень понравился салон! Уютная атмосфера, чисто и красиво. Мастера — настоящие профессионалы, всё делают аккуратно и с душой. Результат превзошёл ожидания 🥰 Обязательно вернусь снова и буду рекомендовать всем!
✨ 🪄
Кірпіктерім өөте әдемі болды, күліп қарсы алды. Ракмет қыздар😘😘
GS
Gulnur Seksenbai
Барудың қажетті жок салон 1жарм сағат істед но тақап тұрп істеген мен хотябы ескерттм олай істемеңіз деп осндай эффект деп те айттым ұзындықтан 10мулдем айтқан жохпын тұратта 10нан бастап жапстырған 13ай далада 14 қисайтып жапстрад ладна шешем керек емес десем кіна сізден дұрс айтпағансыз дит жартты акшасын төлисн дит мен таксиге құрткан акшамше ай даладан барп тұрғанм ше шешкендеде жұлқынп тұрп шешед кірпіктермды жұлып атсн жәй десем көтіне кыстрмай жапстрп атқанда тыр трт деп кірпктермды жулп и қазір көзім ауырп тұр рахмет мастар Дианасына (жасай алмайма отырудан қажеті жох олай кленттің уақыттын алмай кірпігн жулмай
Aruzhan Tursynova
Ужас прям наращ ресниц жасаткан едім кірпіктерім терісіне косып жабыстырып көзім жасаурап ашып тур десем норма деп тур, баска салон жок болсада ваще не советую қыздар💔
Назерке Куаныш
Жазира мастер прям куштыы тек сол мастерге барамын оз жумысын тиянакты ыстейдыы аккуратно оз калаганымдай адемыы ыстеп береды барсаныздар окынбейсыздер😍😍😍
zhan 🤍
Жазира мастер лучшая! ♥️ ресницы получились очень аккуратные и очень красивые. Мастер Жазира суууупер милая, внимательная, а реснички держатся очень долго 🫶🏽
Arusshine 🤍
Жазира мастер очень классная,быстро сделала+четко все объяснила,сама по себе очень приятная❤️ мне реснички понравились❤️
Arailym Userbekkyzy
Ужас 9000тг омиримди биринши рет жасаттым кирпикти ещё акшаны толеп отырмынгоой миндет жасап жатканы мастердин,кишкене клиентке курмет корсету керек шыгар кулагымнын тубинде жигитимен сойлесип отыр ынырсып. 3500тг акция дегенге урынып барып калдым негизи мулде бармайтын едим бул салонга 9000тг жасап берген кирпиги 1аптада турмады тусип калды ертесине. Кайта барам жасап бериниздер десем ол мастерди жумыстан шыгарып жибердик дейди,вообще ужасно салон енди мулде бармаспын 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
СЖ
Сауле Жусипали
Өз тырнақтарымды осы салон қыздарына ғана сеніп тапсырамын.Мастер Уля аккуратно және таза істейді.рахмет❤️
Marhabat 💗
Асем мастер топ топ топ🔥 жұмысын аккуратно істейді, клиентпен қалай сөйлесуді біледі🫶🏻❤️
Sevinch Adihamova
Всегда делаю реснички у Жазиры, просто мастер своего дела🥰🔥
❤️ )
Ваще дұрыс стемиді жұмыстары төмен и не толка жұмыстары клейлеріде ұзақ тұрмаиды бір ай түгілі,бір аптада болған жоқ стегеніме ағылп түсп қалды бәрі не советую
Kamila Serimova
Бұл салонға инстада акция болып тұрған кезде бардық, барлық ұзындық 3500 деп тұрған барсам 7000 деп тұр ладно төледік. Бірақ сол бағаға сай жұмыс істеу керек қой көзіме клейді аямай құйды көзім әлі жасаурап, тартылып ауырып жатыр даже көрсеткен фотоға ұқсатпай жасап берді разы емеспін подругамның кірпігін вапще ужас екі түрлі қылып берген, отырып жылады. Кірпігім 1 айға жетпей түсіп қалды.
Акжунис Расул
2 гис зерттеп болып бармаппын деп өкіндім! Ресницы жасап отырған қыздар түсінем қазір сезон сіздердікі бірақ тәкаппарлыққа салуға болмайдығой.Өлімсіреп жұмысқа ынтасы жоқ тілдері 2метр қыздарды жинап алған,клиентпен қалай жұмыс жасауды білмейді,біреуі іші ауырады біреуі жігіті келіп тұрады клиенттер жасатып жатыр, қыздары админдарымен қосылылып бақырып өсек айтып мазаны алады.Админ мастерлеріне сөзі өтпесі несі админ!Кіргеннен шаң тозаң киім кешек влажный шаш бәрі шашылып жатыр.Қора вообщем)) енді бармаспын ужасно
Nura 🤍
Самый худший салон в Шым❗️Начиная с Хозяйки и мастера которые там работают Некомпетентные. Месяц назад у ТОП МАСТЕРА ЖАЗИРА сделала реснички, и уже в тот же день начали сыпаться эти ресницы. Написала им через два дня, и в ответ получила “приходите мы вам исправим” но так как я уже была в другом городе,не могла подойдти, но написала что я след раз приду и хочу чтобы лично Жансая-Хозяйка мне сделала процедуру, нп ответ она согласилась. И вот как прибыла в Шым, написала, записалась. Прихожу в салон, мастера вообще не поздаровались, с недовольным лицом сказали подождать. Ок жду, прошел 20минут, сижу, 30минут прошел и написала хозяйке, она читала но не отвечала, так я просидела 55 минут👎🏻, написала вернуть предоплату(предоплата была 1000тг) а она мне отправляет 1500🤣🤣🤣пипец
KM
Kuralay Malik
Өтірік рекламада 3500 деп шақырған, 3500 ге емес қымбатқа істеттім. Хотя бы салған таргеттеріңізге көрсетпейсіздерма 3500 дің кірпігі осылай болады деп, басқа 7.000 тг кірпігін көрсетіп қойғансыздар, адамның ақысына кіріп. 3500 тг лікті істетейін десем, ол не очень ойбай, қымбатырақ жасатсаңызшы деп тұрып алды мастер!Жұмыста неаккуратно жасалған,2 кірпік түсіп жатыр уже,енді ғана жасатқан едім. Ещё сыйлық береміз деп қойған, ол да жоқ!🤷♀️
Balnur Bektur
Балнұр мастерге көп рахмет. Жұмысы ұнады. Наращивание ресниц жасатқыларыңыз келсе ойланбай келсеңіздер болады. 🥰🥰🥰
Маша Алиева
Все мастера хорошие профессиональны своего дела
Marzhan Baltash
Не умеют вести запись и нет мастера на маникюр. Очень разочарована.👎🏻
Aigerim Alibekova
Барлығы өте жақсы, мастеи Ақерке жасады,жұмысы ұнады🫰🏻
Arailym Yerkynbaevna
Жазира мастер кушты жасайды екен бырыншы рет барган едым идеальный кылып жасап берды рахметт♥️🫶🏻
Алия Омирзак
Маған қатты ұнады алғаш рет істеттім бірден ұнады Жазира мастерге көп рахмет 🥰
Abiba Akpanova
в первый день все ресницы были на месте,даже неделя не прошла как сделала,начали выпадать и не очень аккуратно все приклеили,в первый день написала отзыв,что мастер лучший но ошиблась,глаза и ресницы не мочила
⠀ ⠀
жансая апшее ракметттт акерке апшеее куштыыы истейдыы екен 45минутааа закончила ,еще она капец какая комфортная спасибо большоееее вам будансон сыздерге барамын🫂💋💋💋💋💋💋💋
Kuanyshgul Serikbay
Кирпиктеримди кушти жасап берди Жазира мастер 😘😘
М А
Жазира мастерге рахмет жумысы прям катты унады🥰❤️
Inzhu Umbet
Мяяяя Мастер жансая молодец вообще блиин кірпіктерімді адемы зорррр қылып істеп бердііі пряям офигенная қыздар егер идеальный кірпік маган қатты ұнады❤️❤️❤️. Мастер Арай сіггеде үлен рахмет тырнақтарымды ап адемі кылып істеген💋😘
Aya Shakh
Я регулярно делаю наращивание ресниц в течение 3х лет. Я несколько раз поменяла мастера т.к мне не понравились их работы. То быстро выпадали, то грубо делали. Но случайно нашла мастера Жазиру (лучшая!). Полтора месяца назад делала у нее ресницы и только сегодня на повторное пришла. Полтора месяца ресницы как есть стояли. Ручки у нее золотые ❤️ И энергетика классная) Советую!
АЖ
Аяжан Женис
Сәуле ханым – өз ісінің нағыз профессионалы 🌷 Кірпігіме алғаш барғаннан-ақ сенім ұялататын, қолы өте жеңіл, талғамы биік мастер екенін бірден байқадым. Әр кірпікті аса ұқыптылықпен, үлкен жауапкершілікпен жасайды. Нәтижесі әрдайым табиғи, әдемі әрі көзге ерекше көрік береді ✨ Жұмыс барысында тазалық пен стерильдік қатаң сақталады, ал Сәуле ханымның өзі өте сыпайы, жылы жүзді, клиентке деген қарым-қатынасы керемет 🤍 Уақытың қалай өткенін де байқамай қаласың. Ең бастысы – кірпіктер ұзақ сақталады, көзге ауырлық түсірмейді, формасы мінсіз 💎 Кірпік жасатамын деген әр адамға еш ойланбастан Сәуле ханымды ұсынамын. Осындай алтын қолды мастерді тапқаныма өте қуаныштымын 🌺
Жулдыз Nurman
это 🤮 сказала что мне не понравилась, никак не хотели исправить работу. Попросила убрать немного базу так как оно было толстым, в итогу мне сделали неровно. Выглядит будто я ходила этим маником месяц хотя мои отросшие до куда были красивее
Rabi __
Жансая мастер больше вам спасибо 🥹🥹🥹 все классно и быстро сделали спасибо ❤️❤️❤️
Амина Темуркызы
Делала ресницы у Жансая, осталась очень довольна! Всё аккуратно, красиво и удобно, носились долго без проблем. Теперь каждый раз буду к ней идти
Алтын Прали
Хочу оставить отзыв о работе Назерке с бровями. У меня всегда были проблемы с формой — то слишком тонко, то несимметрично. Назерке сразу увидела, какая форма подойдёт именно моему лицу, и сделала всё очень гармонично. Огромное спасибо мастеру за такой результат 💋
5 посещений
Айжан Абенова
Жансая клиентті дұрыс кабылдамайды,уакытын расчет жасай алмайды екен,20:30 жазылғанмын 21:30 бірақ босады мастер,Салон іші шаң,шаш,өте ескі(((Енді бармаспын Вацаппен сөйлескенде арзан айтып,жасатып болған соң қымбаттатып жіберді👎👎👎
Samal .
Спасибо мастеру Жазире, все было идеально☺️❤️
Gulnaz Kasymovaa
Жазира мастер лучшая 😍❤️❤️
ZK
Zhansaya Kunibek
Ақерке мастер прям күшті жасайды 😍
raikooosh _
Жазира мастерге жасаттым аккуратно жассайды әдемі шыкты маған ұнады😍рахмет сізге
Асель Мансур
Мастер Макпалга рахмеет 🫶🏻тез и адемы жасайды ресницы 😍🤌
Gulnaz Kuatkyzy
Мастер Алтынға рахмет❤️Постоянна кірпігімді жасатамын ұзақ тұрады🫶🏻өз ісіне ұқыпты всем советую💕
Symbat Koyshybaeva
Жансая Мастер прям топ өзіне басынан барып едім 🤭никогда не желала что пошла к ней 💋 советую прям идеально сделает так чтоб другим завидно было💅❤️и отношение и внимание клиенту высшем уровне 🫶🏻 5 звезд мало как то🤭🫰🏻
MB
Madina Boribekova
6000тг жасатқан кірпігім 1аптада түсіп қалды. Ещё әр түрлі цена айтады мастерлері. Қолынмен тимейяқ осылай күнде өздері түсті.
aidankaa _aa
Мастерлері топ мастер,өз жұмыстарына тиянақты ,клиентке керемет қарайды,жұмыстары да өте керемет ,маған ұнады…😍😍😍
aruzhan ❤️
Мастер Жазира топ😍😍 өз ісін жақсы ұқыпты жасайды қайта қайта барабергын келеды❤️❤️ 1 ай тұрып бері кемі😍😍❤️
useer 111
Жазира мастер лучшая, очень довольна результатом 😍 ресницы выглядят аккуратно и держатся отлично спасибоо Жазира 🫶🏻
SQ
Samal Qwerty
Күшті салон😍прям девочки отзывчивыыыыые,особенно Жазира мастер тооопчииик,пряям быстроо жасап береді.Ема 1.5 ай смело тұрып береді кірпііігім.Рекомендую от чистого сердцааа👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ЖС
Жузимкуль Сапахбаева
Мастер Сауле кірпігімді керемет жасады, 1,5 ай болды әлі тұр кірпіктерім. Керемет рахмееет Сауле ханым😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
К
Камар
Мастер Сауле сіңіліме өзім ырзамын. Бір көріп жасап жатқан жұмысының нағыз маманы екенін білдім... Аллахым ісіңізге береке берсін...