Alasha
Күшті
Аружан Биболат
Сапалы кілем көп екен
Ақсүйініш Аманжолова
Качественные ковры и хорошее обслуживание👍🏻
Аружан Елбеги
Керемет кілемдер👍🏻 Жоғары сапа
НЖ
Нурсейт Жаббаров
Кілемнің сапасы да, дүкеннің сатушылары да ұнады! Кеңес беремін👍👍👍
ЖС
Жунисов Сейтжамал
Өте керемет сапалы кілемдер коп екен келіп көрсеңіздер болады.
Нуржан Садыкова
Алаша магазиніне үлкен рақмет Бақытжан мырзаға өте грамотный бәрін түсіндірді әрбір кілемді ашып көрсетіп,бағасы да тиімді ,сапалы кілемдер алдым және сыйлығы да бар екен керемет 👍👍👍
Ақтолқын Торибаева
Кілемдері керемет екен. Жақсы түсіп береді екен😘
УЕ
Улжан Ерымбетова
Килемдери сапалы рахмет тусирип адемилеп берди .Алла разы болсын
Нурпейс Карабай
Алаша кілем дүкені ұнады. Кілемдері көңілімізден шықты. Сатушы Азаматқа рақмет, ойымдағы кілемді тауып берді.
Кілемдері керемет, выбор өте, көп сатушы Азамат қызмет көрсеткені үшін үлкен рахмет, скидка жасап әдемілеп берді еще жеткізіп беру қызметі де бар екен
Айжан Туленова
Сапалы әрі қалтам көтеретін кілемді осында таптым
АЖ
Аида Жанибекова
Широкий ассортимент, обслуживание на высшем уровне, качество супер, спасибо продавцу Азамату 👍
КТ
Косымжан Турдалы
Жақсы кілемдері,сапалы қызмет
Куаныш Юсупов
Жақсы сапалы кілемдер мен жақсы жалюзилер. Бағасына сай сапалар. Келуге кеңес беремін барлығыңызға.👍
Умму Омар .Сагандыкова
Всем советую ,качество супер👍,цены отличные👍,продавцы очень вежливые ,приветливые🫶.Спасибо продавцу Азамату помог с выбором,всё объяснил 🌹
Нурхан Токтыбай
Ұшатын клемнен басқасының бәрі бар 😍🔥 сапасы өте керемет
Аяужан Дурсали
Кілемдері өте сапалы, сотрудниктерде жақсы тағы келем бұйырса😍❤️
Duduk🐣 Duduk🐣
Кылемдеры кушты маган катты унады сапас жак🥹😍
Гани Кушербаев
Көрсету қызметі жақсы, маған ұнады Ойымдағы кілемді арзан бағада таптым! Плюс сыйлық берді👍👍👍
БС
Бакытжан Серикбай
Баска магазиндерге карганда багалары арзан екен керемет
ЕО
Ердос Орынбек
Кілемдері өте сапалы, сатушылары сыпайы, бағасы тиімді дүкен екен. Алаша кілем дүкенінен кілем алуға кеңес беремін👍👍👍👍
Аинур Нурмаханбетова
Обслуживание 100/1000. Цена очень адекватная. Продавцы очень вежливые. Нам очень понравилось. Всем советую
Azim Joldasbek
Алаша килем орталыгынын килемдери сапалы, багасы тиимди екен!!!
MM
Merei Merei
👍👍
ДЖ
Динара Жилкайдарова
Алаша кілем орталығының қызмет көрсету сапасы өте жоғары Таңдау жоғары, маған ұнады Сатушылары сыпайы 100/10 деген баға👍👍👍
DZ
Dino Zavr
Алаша кілем орталығы – үйіңіздің сәнін келтіріп қана қоймай, ұлттық мәдениетке деген құрметтің, рухани байлыққа деген сүйіспеншіліктің белгісі. Мұндағы кілемдер – тек әсемдік үшін емес, сонымен бірге, ұрпаққа қалатын аманат, тұтас бір дәуірдің үнін жеткізетін құндылық сияқты. Үйіңізге жылу, сән мен рухани байлық сыйлағыңыз келсе, дұрыс таңдау – осы жер! Сатушы жігіттерде керемет қызмет көрсетіп, дұрыс таңдау жасауға көмектеседі.
SS
Shohzodbek Shakarimov
Ковры качественные, цена тоже приемлимая 👍
Shugyla Dolbakhova
Очень понравился центр Ковров! Большой выбор, отличное качество и приятные цены. Персонал вежливый, помогли с выбором и всё быстро оформили. Осталась довольна покупкой — обязательно вернусь ещё!
Timur Bijanov
Очень красивые и качественные товары🔥
ДШ
Динара Шымкент
Алаша кілем орталығына өте жақсы деген баға беремін, бағасы да тиімді Кілемдері өте сапалы Жарайсыңдар👍👍👍👍
Azamat Aliyev
Өзіме қажетті кілемді таба алдым. Сатушы бала жақсы качествосын тауып берді. Акция кілемдері көп екен
Erkegali Adambekov
Цены вроде бы нормальные, но каждый товар будто шепчет: “Купи меня, ты пожалеешь, если уйдёшь без меня!” Персонал — дружелюбный, но не слишком навязчивый, что даже ещё опаснее: успеваешь расслабиться и купить в два раза больше. В общем, если решите туда заглянуть — будьте осторожны. Магазин и правда коварный. Но, признаться честно, мне это даже понравилось 😄