Поиск
Положительные
Отрицательные
kausar _
1 отзыв
Бұл мектеп шынымен де өз деңгейінен жоғары. Мұғалімдері жай ғана сабақ өтпейді, әр оқушыны жеке тұлға ретінде қабылдап, түсінуге тырысады. Білім беру жүйесі нақты, талап бар, бірақ әділетті. Мектепте тәртіп те, тазалық та сақталған, атмосферасы жылы. Осында оқып жүрген адам білім ғана емес, тәрбие де алады!
АЕ
Айман Ерген
1 отзыв
Мектептын білімі өте күшті апайларыда өте білікті апай ағайлар екен енді екі жақтап өте керемет нәтиеже күтеміз барлық балалар грант иегеры болсын
Aru
8 отзывов
Мектеп жақсы апайлары жақсы сабақтары жақсы главный тамақтары жақсы🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Abylai
2 отзыва
Мен Нұр Болашақ мектебін жақсы мектеп деп ойлаймын. Бұл мектепте сабақтар түсінікті өтеді, мұғалімдер оқушыларға әрдайым көмектеседі. Егер бір нәрсені түсінбесек, қайта түсіндіріп береді. Мектепте тәртіп бар, сыныптар таза және оқу үшін қолайлы. Сабақ барысында біз тек білім алып қана қоймай, өзімізді дұрыс ұстауды, үлкенді сыйлауды үйренеміз. Мұғалімдер бізге талап қояды, бірақ сонымен бірге қолдау көрсетеді. Нұр Болашақ мектебінде түрлі іс-шаралар өткізіліп тұрады, сол арқылы біз белсенді болуға үйренеміз. Маған бұл мектеп ұнайды, себебі мұнда білім алуға жақсы жағдай жасалған. Сондықтан Нұр Болашақ мектебіне келіңіздер, бірге оқып, жақсы білім алайық!
БТ
Бақытнұр Төлен
1 отзыв
Шындығын айтсам, мектепте бәрі оңай болған жоқ: кейде уақыт жетіспеушілігі немесе химия мен биологиядан күрделі тақырыптарды түсінуде қиындықтар болды. Алайда, дәл осы «кемшіліктер» мені мықты болуға үйретті. 🫠Мұғалімдерімнің қаталдығы мен талапшылдығы менің бойымдағы жауапкершілікті оятты. Менің мамандыққа деген қызығушылығымның оянуына «Нұрболашақ» мектебі мен ондағы білікті ұстаздар тікелей әсер етті.Әсіресе, химия мен биология пәндерінің мұғалімдері күрделі тақырыптарды қызықты әрі терең түсіндіру арқылы менің осы мамандық иесіне біржола бет бұруыма себепкер болды. 📌❤️
Коркем Тенелбек
1 отзыв
Оте жаксы мектеп негызы. Былымы де оте кушты барлык жагдай жасалган, Апта сайн тест зачеттар алынады маган унады асыресе Тогжан,Марзия апайлар ,кушты бары❤️
АС
Айдана Султанханова
1 отзыв
Мектеп күшті оқушылар үшін барлық жағдай жасалған апта сайын тест болып отырады мұғалімдер сабақты өте жақсы түсіндіреді ❤️❤️❤️
Bekarys Abdigali
3 отзыва
Ұстаз ретінде пікірім, Мен осы мектепте пән мұғалімі әрі сынып жетекшісі болып жұмыс істеймін. Шынымды айтсам, бұл мектептегі ең үлкен артықшылықтардың бірі — басшылықтың ұйымдастырушылығы мен адамгершілік көзқарасы. Әсіресе, Сауле апайдың еңбегін ерекше атап өткім келеді. Ол кісі: • әр ұстазға жағдай жасайды • оқу процесін жүйелі түрде қадағалайды • мәселеге түсіністікпен қарап, әрдайым қолдау көрсетеді Ұстазға сенім артылған жерде, нәтиже де болады. Бұл мектепте мұғалімдер еркін жұмыс істеп, өз идеяларын жүзеге асыра алады, ал бұл оқушылардың дамуына тікелей әсер етеді. Мен өзім Еуропада, Түркияда,Америкада білім алып, әртүрлі білім беру жүйелерін көрген адам ретінде айта аламын: мұндағы атмосфера өте жақсы, тәртіп пен жылылық қатар сақталған. Оқушылармен жұмыс істеуге барлық жағдай жасалған, ал ата-аналармен байланыс та жүйелі жолға қойылған. Осындай орта қалыптастырған мектеп басшылығына, әсіресе Сауле апайға, үлкен алғысымды білдіремін. Балалар үшін, болашақ үшін шын ниетпен жұмыс істеп жатқан ұжым деп сеніммен айта аламын.
Aruzhan Baydarbekova
3 отзыва
Нурболашак мектебының білімі өте жақсы ағай апайлары сабақты жеңіл түрде түсіндіреді.Әр оқушының біліміне жеке назар аударады 😍😍😍 Осы мектепке ауысқаныма өте қатты қуанамын ❤️❤️❤️
Naz Armankzy
3 отзыва
мектеп өте жақсы әрі жайлы, сабақ жағы өте керемет апта сайын тест алып отырады зачет тапсырмалар береді.Апайлары бөлек енді барлығына жақсы қарап үлгеріп жүреді.Оқушылармен в теме жүреді всегда.Сыныптар күшті прям ешкім буллинг жасамайды керісінше бір біріне көмектеседі.Маған ұнады😍😍❤️❤️❤️
a
anel
1 отзыв
Нурболашақ пряммм куштіі мектепппп апайлары енді болекқоййй но Сауле апайға жетпидыы❤❤❤❤
araiym💘 .
🔥🔥🔥🔥
aizere .
9 отзывов
Отте кушты мектеп апай агайлары адемыы зорр 😍😍🔥
BZ
Balausa Zhailaubek 🌊
🔥🔥🔥
А.Индира ❤️
білім сапасы өте мықты 🔥
АЖ
Асыл Жақып
1 отзыв
Өте нашар мектеп апталық тест дегенді алып тастау керек балдарымыз уже депресияда жасы келмей апталық тесттен не шығады өте ыңғайсыз қойымған
Bendi Sss.
2 отзыва
Мен мектепті өте жоғары деңгейде бағалайтын едім себебі күнделікті алынатын зачет,тест тапсырмалары бәрі бізге алдағы болатын ҰБТ-ға дайындалуға керемет мүмкіндік!😍 Мектеп ақылы негізгі ауысса да біздің алып жатқан білімімізге 100% лайықты тіптен арзан деп ойлаймын🤭🤭🤭 Директорымыздан бастап барлық апай,ағайлар суперр😍😍👍🏻
А
Айкоркем
3 отзыва
Мына отирик пікірлерге сеніп алданбаныздар, директормын, дарежем барлык уйде отырган надан адамдардан жогары деп коп блапыт создерді айтады. Былыгы оте коп мектеп, отирик жарнамаларына сенбеніздер
Aisel Kattebek
5 отзывов
Барын койш білім беру сапасы💋 апай ағайлар любимаяяя
K.
Kuka077 .
Күшті мектеп,келуге кеңес беремін
АБ
Аяулым Барат
1 отзыв
Өз ойым «Нұрболашақ» мектебі — білім мен тәрбиені қатар ұштастырып, шәкірттерін нұрлы болашаққа жетелейтін тамаша оқу ордасы!🫶❤ Менің сүйікті ұстаздарым: Жанниет апай, Аягөз апай , Сымбат апай, Али ағай, Сәуле апай
N
1 отзыв
В этой школе сложилась неприятная ситуация. Директор Сауле сначала говорила, что обучение будет бесплатным, но позже оказалось, что нужно платить 60 тысяч в месяц. Кроме того, нам до сих пор не выдали все учебники, и кураторы не всегда помогают ученикам должным образом.Ужасная школа.
ГД
Гаухар Досжановна
1 отзыв
Айдана апай мен Ақерке апай самые лучшие❤️ Сабақты түсінікті қылып түсіндірет. Еще Айдана апай сынып жетекшым болган, прям керемет адам❤️❤️❤️
СТ
Сымбат куратор лучшая💔
NS
Nurrakhman Seytzhappar
1 отзыв
Мектеп маған қатты ұнады. Әсіресе, кураторлар мен мұғалімдер оқушылармен жақсы тіл табысады. Мұғалімдер сабақты өте күшті түсіндіреді❤️❤️❤️ Сәуле апай,Жанниет апай, Акерке апай топ топ
Abylai
2 отзыва
Мектеп өте керемет сынып жетекшілерден бөлек оқушылардың сабағын кураторлар тексереді.
𝒜𝓎𝓏𝓎ℴ𝓀𝒶 🤍
1 отзыв
Апай, агайлары отте керемет жанеде мектеп зорр😍😍
077 Beksh
6 отзывов