пивHouse
магазин по продаже алкогольных и безалкогольных напитков
Айнур Ержан
🙌🙌🙌
МM
Маржан Mar
С собой рамен заказ бергемыз вотс апптан хабарласып. Арнайы ыдысымыз жок деп айткан, бырак мен коймадым быр нарсе кылып амалдап жыберындершы деп. Суйтып бастыктары айтыпты озымыздын ыдысымызга салып беремыз деп, сосын қайтарып берсеңыз ыдысты. Жандарым, өз ыдыстарына салып, төгілмесін деп әдемілеп пленкага орап жыберыпты. Осындай клиенттін бетін қайтармай, жоқ нәрсены амалдап выход тауып, жақсы сервис көресткендеріңізге рахмет. Ризамын шын жүректен. Тамақтарыңыз дәмді болды.
КЕ
Кайрат Егизбаев
Бармандар, нашар брон койып барганбыз орын жок деп шыгарып салды заказ алмай. 2 гистагы номерге согып бардык
ГБ
Габит Бекешов
Отличная место
Всегда свежое пиво. Обслуживание топ. Приветливый персонал.
Kura1ai P.irnazar
Кальяндар кушті табактардың бүкіл түрі бар кушті ұнады баруға советую 😍
AE
Aselya Erzhanovna
Пива мощный екен сып свежий😉😆👍
Нур Нурс
Айнұр Шымкент
Пивосы онша ұнамады
КБ
Куаныш Б
Очень понравилось заведение. Чисто, уютно, большой выбор сортов пива, внимательный персонал. Рекомендую всем любителям хорошего отдыха!
Айдарбек Абдиманап
Адемы бары соз жок
РТ
Руслан Татыбаев
Самое свежее пиво в Шымсити, советую
Балыктары зор унады тапсырыс берсениздер окинбейсиздер 10000000%жеткизуде тез
вп
влад петряков
Пиво очень вкусное!!! Большой ассортимент закусок, очень хороший и вежливый персонал, все на высшем уровне
AB
Ansar Bayazit