Хан плов
Кафе
3.7
3.7
Айжан Мейрбек
Ауызашарға тапсырыс беріп едік, тамағымыз жоқ, телефонды да алмайды.ӨТЕ НАШАР😡🤬😡
Aida Yskak🖤
Оте нашар жумыстары👎🏼👎🏼👎🏼
Askarova Saniya
Проста ужас вообще заказ бермендер. Сервис вообще молчу.1 жулдыз коюга уяласын Пазор лучше олай жумыс жасаганша жасамаяк койындаршы
Aselok Orynbai
Ужас! До того бір жұлдыз қоюға ұят! Офицант қыз менюді лақтырып беріп, рақмет ондай клиентке деген обращенияға👍🏻 ватсаптан жазсаң жауап жоқ, барсаң меню лақтырады күшті барсаңыздар өкінесіздер👍🏻
Meyirzhan Zhaqsylyq
Өте нашар офицанттары кленттермен жұмыс жасауды білмейді менюді лактырып беріп недовльный боп ответ кайтарад слишком шеттен шыкканго сонша жерден ауыз ашуга хан плов деп келсек нашаар !!!
DO
Dinara Omarova
Мүлдем жоламаңыздар👎🏻сервис өте нашар, жауапкершілік жоқ жұмыс жасай алмаса неменесіне жетісіп кәсіп ашады. Күтіп отырғаныма 1 жарым сағат болды, енді ешқашан заказ бермеспіз
Даулет Курасбек
Сервисты дурыстандар оте нашар👎🏻 адаммен калай сойлесу керектыгын былмейды 🤮🤮👎🏻👎🏻 енды жакындамаспын манайынада
DA
Diana Aimesh
Бұл жерге жұмысқа келіп керек емес ‼️‼️‼️ 12 мың депозит ұстайды 13 сағаттық жұмысқа 6 мың беред 👍🏻 Жұмыстан шықсаңыздар депозитті қайтып беруі қиын мен күтіп жүргеніме 1 ай болды ‼️‼️‼️
Полезное Полезновна
Забежала покушать, но ни официант ни админа не дождалась. Столы и приборы, это конечно печально. Прождала минут 20 чтобы сделать заказ, ушла голодная. Открыть заведения общепита, и так относится к гостям. Не знаю. Вывод, туда больше не пойду)))
АЕ
Абылайхан Ешенкул
1 сагат болды бергенымызге алы жок обслуживание вобще жок не болып кетти бул хоят
Нуркен Абдиманап
Обслуживание👎
РЕ
Рысбек Ерланович
1 кг плов беріп едім 2 порцияғой келгені Ұят болды
z.
zsaer2 .
Жумыс бойынша официантка келмей ак койыныздар, уборныйды официанттар тазалайды бызде техничка жок диды🤣 залдын полын официанттар жуады екен еще 12мын депозитке дит итак 13 сагатка беретыны 6мын, уят кайда олдындерма акшадан🤮
Elnar Nur
Сервисты дұрыстаңдар
Seka Beka
дәмді
Аружан Бакытжановна
Бәлеқорланбай тыныш барып жеп қайтыңдар офицанттар міндетті емес тамақтың пісу піспеуіне,кассирге оттай бермей адам сияқты келгенсоң күтіңдер айтылған уақытта өздерің таңдадыңдарма күтіңдер ешкім міндетті емес сендердің жағдайларыңды жасауға ұнамаса болсаңдар өздерің жасап жеңдер
Ереке Береке
Плов слабый болып қалыпты уже. Басында жақсы еді ,қызмет көрсету саласы жақсы
XX I
Плов 10 минутта ашылады деп еді ыстық күйінде келедіма деп едім суып қалған өте нашар!!!!
Асик Елеусов
Все отлично ! Для плотного обеда самое топ место плов вкусный с шашлыком цены тож приемлемые чай бесплатный ) Те кто пишут плохие отзывы это место считается столовым а не рестароном со звездой Мишлен так что спуститесь на землю
Олжас Турсынбек
1 деген баға өзі көп ау барудың керегі жоқ
AO
Adilkhan Orazbay
Написано с 10 Говорят в 11.20 открываемся
SR
Serik RK
Уакыт жағын дұрыс есептемейді. Егер жұмысыңыз болса, басқа жоспар болса кеш каласыз. Ұсыныс уақытты дұрыс пайдалануды админстрацияға үйренсе күшті болушы еді.
Pernekhan Orazgeldee
Обслуживание 0 очень долго готовят
ШМ
Шадияр Маликов
1 сагат куттык зашивта жок мулдем улгерып жаткан жок ышы суык еще
A&
Aura &
Столовая понравилась. Готовят вкусно,цены доступные, достафка быстрое. Чисто и уютно приятно заходить. Рекомендуем.
Айсулу Райс
Тамақтары дәмді әсіресе плов өте дәмді. Үнемі заказ береміз, заказ қабылдауы тез и тиянақты. Оператор Балнұрға үлкен рақмет сыпайы сөйлеп заказды тез жібереді. 💐💐💐
NH
Nurbek Hakmurodov
Рахмет,өте дәмді екен Бірінші рет тапсырыс беріп едім,өкінбедім. Кушті👍🏻
Айжамаш А
Зор,дәмді
Алияр Үисінбай
zor
Плов өте дәмді шашликтері керемет жұмыстарының алға басын
РМ
Рози Марс
Очень вкусный плов и шашлык 😍 и лепешка в сете тоже очень вкусная . Спасибо! Заказывайте не пожалеете , цена соответствует количеству и качеству!компот бонусом вообще идеально залетел)
БМ
Болсбек Меденов
Жақсы
….
… ..
всегда осы жерден 5500 ге сет аламын оте керемет доставкасы да тез тамагы да дамды ыстык куйынде келеды
Жасулан Абдрахман
Базар жок быр шауырманы 40 минут куттымгой немене бул администраця заимитесь этим булай болса ешкым келмейды да гой уакытын барын кутып куртып
Twin Ttt
Вкусный плов
_Far1kowaaaa❤ ##
Тез келді доставка. И дәмі күшті тамақтардың😍 Рахмет ❤
Азиз Аблаев
Зор
БУ
Бакдаулет Усен
Оте нашар офицанттар дурс акелмейди келмениздер палау шикидей
Асия Момбаева
Бәрі дәмді рахмет! 👍 Үнемі акция жасап тұрады рахмет!👍
Apple Apple
...
ersS ه
Плов суык, ожидание 30-40 минут официанткалар залда ангимелесип отыра береди екен! Келерде бир ойланып кориниздер
❤❤
❤️🔥❤️🔥❤️🔥 ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Заказали 3 штук багет сказала девушка ожидания 15 минут 50 минут кассирша даже не хочет поговорить с нами очень грубо в конце принисли 1 багет 2 шаурма мы каждый день пришли сюда сегодня почему-то они не принисли во время и то что мы заказали больше не будем приходить сюда и другим не советую
Alina Sultanova
Заказала сет в заведении «Хан плов». В составе: шашлык, плов, компот, хлеб и салат. К сожалению, заказ разочаровал. Шашлык пришёл холодный. Плов — слишком жирный. Салат оказался абсолютно безвкусным: крупно нарезанный лук, предназначенный для шашлыка, просто положили как салат. Ни соуса, ни уксуса, ни какой-либо заправки — есть было неприятно. Отдельно по доставке: курьер не уточнил стоимость доставки заранее, а просто поставил перед фактом — 2600 тенге. При цене сета 5900 тенге, в итоге вышло 8500 тенге за еду, которая совершенно не стоит этих денег. Очень жаль потраченных средств. Больше заказывать здесь не планирую.
NS
Nepes Soltanmyradow
Проста ужас 40 минут болды кали заказ келгенжок
Balnur Kydyr
Отлично спасибо большое за обслуживание спасибо сервис очень хороший красивый добрый ❤️🥰спасибо еда очень вкусная спасибо я приятно вас всех люблю целую обнимаю ☺️🥹😌 Сіздердіде шақырам келып көріңіздер 🤗
TD
Temirbek Daniyarbek
Хан плов инстада рекламасын көріп барғанбыз тез жеп шығайық деп . Шауырма заказ бергенбіз асығыс болған соң 50 мин күттіп ақыры болмаған соң отказ жасатып кетіп қалдық . Заказ қабылдаған кезде 15 мин дайын болады деп еді кассадағы қыз, бұлай үлгере алмайсыздар ма алдын ала ескерту қажет еді, канша адамның уақытын алып менен басқа қанша адам тұр еді 30-40 мин болды деп
Arzu Akylbekova
«Вчера впервые оформляли заказ в Хан Плов, потому что было лень готовить ужин. У них есть всё — и плов, и шашлык. Одним словом, всё приготовлено просто превосходно. Жололдин, дай Бог вашим рукам здоровья, теперь будем заказывать только здесь.»
Zhansaya Alieva
Зор
ASTANA 01
Шаурманы әшейін әшейін жасай салған ішіндегі шашлыктың өзі қатты тура кешегіден қалған сияқты ешё оны 10минут деп мен жарты сағат күттім
Самат Турмаханбетов
Wws ondai waurma muzdai