Lunessa flowers
Магазин цветов и цветочных фурнитур
Мини Шатеред
Персонал вежливый, быстро собрали свежий букет по моему запросу, буквально за 10 минут, девушке очень понравилось
ЖБ
Жаухар Балтабаева
Красивые цветы 😍
Assylan Аuyezkhan
Гүлдері жақсы
Алия Тастанова
Өте қатты риза болдым👍🏻Цветочный магазиннің флористтері әдемі гүлдерді тез арада жинап берді🥰🥰🥰 Еще гүлдері оңайлықпен солмайды екен😱😱💥💥 Істеріңізге табыс, береке тілеймін😍😍👍🏻👍🏻👍🏻
Moldirr 💖
😍😍😍 Лучший цветочный магазин
Айша Құдайберген
Спасибо флористам быстро проконсультировали и собирали свежий букет💕
Адема ✨
Керемет сервис! Гулдері өте хош иісті, әрқашан әдемі букет жасап береді. Қызметкерлері сыпайы🥰
Aika 🦒
Гулдеры оте керемет😍😍 кушты етип сандеп, ойындагыдай етип шыгарып береды екен. 10 из 10👍🏻👍🏻👍🏻🙌🏻🙌🏻
НД
Нулифар Давранбекова
Отличный сервис и прекрасное качество цветов. Букет собрали точно по моим пожеланиям, доставка пришла вовремя. Видно, что флористы работают с душой. Рекомендую!
a 😝
Лучшие, свежие цветы😍😍😍🔥🔥🔥🔥
uligay a. 🫧
Вообще топчик.Букеттері дәл суреттегідей үлкен қып жасап берді.Бағаларыда қолжетімді.Жігіттер қыздардың жүрегін жаулауға таптырмас ГҮЛДЕР екен☺️🔝
Абылайхан Алдияров
Z. Zzz
Дильназ Айтбаева
Большой выбор свежих и красивых цветов, оформление букетов просто шикарное 💐
Нурхан Леспек
Өте әдемі гүлдер ұнады👍👍
Dinara Abdrazak
Гүлдері өте әдемі😍❤️🔥
AN
Ardana Nuskabek
Доступные цены и отличное качество. Рекомендую!
Nurdana Nuskabek
Свежый букеттер оте адемы
Salybekovna_ Salybekovna_
Гүлдері прям күшті ұзаққа тұрад😍🫶🏻
Sherkhan Kydyrali
Гулдери узакка шыдайды👌
Doka Akzhol
Гүлдері адемы❤️
RO
Ruman Omartaeva
Заказывала букет — цветы свежие, простояли дома неделю без увядания. Отличное качество и быстрая доставка, рекомендую!
НЕ
S
Serykbolsyn
Әдемі гүлдер
Нұрсат Нұралы
Жақсы қызмет көрсетілді. Қолжетімді, ыңғайлы бағада. Таңдау бар. Студенттерге әсіресе кеңес)
ҮЖ
Үшкемпір Жиенбай
Оте адемы гулдер доставкасы айткан уакытта келды улкен рахмет🫂
АО
Аружан Оразбаева
Благодарю цветочный магазин за прекрасный букет! Цветы свежие, оформление очень красивое. И у них доставка БЕСПЛАТНАЯ 😍🥰 Желаю вам удачи 🫶😍
Ержігіт Сайбек
Жігіттер рахмет үлкен🙌 айтқан уақытқа жеткізіп берді, гүл де дәл фотодағыдай🔥 істеріңе береке берсін🤲
Galymzhan Zhaqsylyq
Гүлдері өте керемет Анама алған едім, тұрғанына 1,5 апта болды 👍🏻👍🏻👍🏻
Ғазиз Хан
Цветы хорошие выгодные цены всем советую, хорошие обслуживание,
OA
Ospan Amanbayev
Багалары арзан гулдеры адемы 👍
Аслан Пернебай
Цветы стояли долго, качество на высоте. Буду заказывать ещё!
KIM korikbaev
Я вам блогадарен что вы мне собирали очень красивый букет,самые свежие букеты только у них,буду еще заказывать,спасибо вам большое🫶🏻❤️
Zhanel 🤍
Отличный магазин! Цветы свежие, выбор хороший, цены адекватные. Обслуживание на высоте, рекомендую💯
Nazym Sultan
Очень понравился этот цветочный магазин! Цветы свежие и красивые, большой выбор букетов. Персонал вежливый и помогает подобрать композицию под любой повод. Цены доступные, буду приходить ещё!”
Широкий ассортимент и качество,сервис тоже на высшем уровне
Ali Kasymbek
Очень красивые хорошие цветы.Честно советую
Akbota Meirambekkyzy
Букет алғанбыз, тұрғанына 1,5апта болды әлі әдемі болып тұр, басқа жақтан алсаң ертесіне гүлді таппай қаласыңғой, качествасы Шымкенттің 90% цветочныйларынан жақсы екен, ішіндегі сотрудниктар тәте-әпшелеп жақсы түсіндіріп жіберді, рахмет!
Moldir Ashimova
Meirambek Ashimov
Красивые цветы
НБ
Нариман Бектурганов
Керемет гулдер жеткызу кызметы жылдам 💐💐💐👍