Medina fast food
3.5
3.5
Laura ❤❤
Совсем не понравилось
Өте нашар қызмет көрсету🤮 Тем более жақсы сөйлесе алмайд клиентермен сөйлесе алмаса жұмыс жасап керек емес
Daniyar Kuralov
Өте зоррр🔥
Частый гость
Доналд Трамп
Совсем не понравилось
Самый худший который я ел чикен и все сырой больше муки внутри сырой не советую брать здесь
АS
Айша Sundet
Совсем не понравилось
Сушидің дәмі дым жоқ кішкене бағаны түсіре бермей сапа жағынанда жұмыс істесеңіздер сіздерден лаваш алып көрген едік лаваш деуге келмей өте жаман енді сущи заказ берсек тағы үміт ақталмады👎👎👎
Janerke Bekbayevna
Нащар бакалдың іші кір кір тазалық 10/0 Суши вообще нашар
Nurmahan .
Совсем не понравилось
Бас істесе бұл жерге заказ берудің керегі жок екен 1донер ді 1сағат күтеді екенсің 😂👍 10/4баға
Ramazan Kudaybergen🫁
Не понравилось
Хот дог очень плохой когда я ел дома меня тошнило
Жанболат .
Тамақтары жақсы өте зор😘
Nu1gisa Abdurazak
Тағамдары зор
Rash1dovv _
Пиццалары өте дәмді
Begzad ____
В восторге
Қаладан кеп жеп кеттім өте керемет
YK
Yassin Kuralov
Өте тамаша тағамдары дәмді
Санчо .
ТАМАҚТАРЫ ӨТЕ ДӘМДІ МАҒАН ҰНАДЫ РАҚМЕТ ❤️
Айдана Байбуриева
В восторге
Донер дамы керемет Мединанын туракты клиентімыз
Сабина Чуткариева
Не стойт