Qumyra-Шипа палау
Кафе
Каждый вторник “Алтын стейк 2+1”
UK
Ualikhan Kobeev
Недеген күшті палау сіздердеееее, Балжанға рахмет үлкен көрсетке қызметіне, Шипа палау не екенін күшті түсіндіріп берді
Мухтар Алипбайев
Жаксы жер жаксы отырып кайттык
GE
Gulaina Eralieva
Зашла пообедать! Очень хотелось поесть плов, выбрала это кафе. Очень уютное и душевное кафе! Плов в “Qumyra-Шипа палау”-просто великолепный — ароматный, рассыпчатый, с нежным мясом и идеальными специями. Порции щедрые, свежие и вкусные. Обслуживание вежливое и быстрое, персонал внимательный и доброжелательный. Атмосфера приятная, сюда хочется возвращаться снова и снова. Отличное место, чтобы вкусно поесть и провести время с удовольствием. Рекомендую от всей души!
БД
Баглан Дауреханов
Поварды ауыстыру керек или басында тұрып біраз сервиске үйрету керек! Болмаса всех клиентов потеряете аға...
8 января 2026, официальный ответ
Спасибо, что нашли время поделиться своим мнением. Нам искренне жаль, что у вас остались такие впеча…
Шынар Нұрметова
Улбосын Жумалиева
Жақсы
М0
Маке 010
Ассалаумағалейкум! Палауды өте ұзақ уақытта алып келді, тағы суып қалған. Шипа палаудың атына кір келтіріп жатқаны бар екен! Бағаларыңыз өте қымбат!
АУ
Азат Утебек
Бір сөзбен өте керемет жер екен 😊👍👍👍
СЖ
Серик Жасузаков
Керемет
Ayauzhan Kambarbek💕
Ужасно кухня пловтарымкн майдын дами суып калган багасына не стоит менюларыда кымбат 25минутта алып келды манты заказ бердык 5минут Турмай ортасы майы катып жи алмай калдык 0прям🙃 не стоит
Танчо ❤️
Жанель деген офф прям зор екен жұмысына өте тиянақты пысық қыз😍 Тамақтарыда өте дәмді сөз жоқ прям🤤
Айдар Салтаев
Құмыра асханасы өте керемет екен! Тамағы өте дәмді, даяршылар жоғарғы деңгейде қызмет жасады! Шәйі да зооооор екен. Рахмет
Понтиии 🤎
Жанеля официант прям сөз жооқ кыз,бірден пысыктыгымен көзге тусти,жумысына өте жауапты өз тірлігін біледы😍😍😍Тамактарын енди айтпасамда тусниктыы өте ерекше тагамдар😍😍😘
SS
S S
Обслуживание өте нашар. Күттіріп қояды.
Princess Ss
Заказали плов сказали что будет готов к 12:30, рассчитывали успеть по времени. Но в итоге пришлось ждать ещё 20 минут. Кухня 4/10, Обслуживание 5/10,возможно просто нам попалась очень медленная девушка🤷🏻♀️ Из плюсов интерьер классный и уютный
30 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Gulnaz! Спасибо, что нашли время поделиться обратной связью. Приносим искренние извин…
Almat Abeukalov
Шипа палау жейсің жылайсың гой Зың ғой
MA
Meruert Abdurahmanova
Во первых дорого, во вторых долгое обслуживание!!! Для того заведения оно не слишком большое можно было улучшить сервис и пересмотреть цены!
29 декабря 2025, официальный ответ
Meruert, благодарим вас за обратную связь. Нам искренне жаль, что визит в Qumyra оставил у вас такое…
А Б
Баска точкасынан шипа палау жедым оте жаксы брыак осы точкасына барып жей кояйн деген едым офицанттарынын келуы отек киын 20 мин тай кутып отырдык келген сон шипа палау калмады деп шыгарып салды ( обслуживания дурыстамаса журуы киын заведения)
29 декабря 2025, официальный ответ
Пікіріңізге рахмет. Qumyra мейрамханасына келген кезде осындай келеңсіз жағдайға тап болғаныңыз үшін…
AN
Ayaulym N
Тамақтары өте нашар дәмсіз! 1)Пицца күйіп кеткен 2)1200 теңгеге подделка Кола ішіп қайттық 3)Пастаның дәмі жоқ құр қамыр 4)Суши күріштері езіліп кеткен Бұрыңғы Кувшин кезі жақсы еді, отбасымызбен жиі баратынбыз, персоналдары жоғарғы деңгейде еді! Енді бармаймыз!!!
29 декабря 2025, официальный ответ
Қайырлы күн, Ayaulym! Пікіріңіз үшін рахмет. Сіздің көңіліңіз қалуына себеп болған жағдай үшін шын ж…
Madina Datkabekova
Тағамдары жаксы дәмді өзіме ұнады
МU
Макпал User
Өте керемет орын, обслуживание на высшем уровне, Бауыржан деген ең мықты , Шипа палаумен ашылуына тура келген екен отырысымыз, палау, салаттар, таратты, бәрі өте дәмді, істеріңізге береке берсін!🤲🤲🤲
ND
Nurgul Datkabekova
Өте керемет бүгін ашылуы екен бесплатно тамақтар салаттар беріп жатыр барлық астары дәмді
А0
Агент 007
Шырайлы Шым қалада ең дәмді тағамдар!!!! Құмра
K2
Kaitpas 202
Рақмет дәмді тағамдар үшін.
Ulzhan Isakova
Барлығы өті дәмді 🤤обслуживание на высшем уровне кыздары өте сыпайы💞жігіттергеде улкен рахмет колясканы котересып кыргызгендерыне✊🏻
Нурай Куттымурат
Тамақтары дәмді бағасы да қолайлы Бауыржан деген жыгыт жаксы қызмет көрсетті
Айгерим Биболатовна
Тамактары өте керемет! Даулет өте жақсы бала, рахмет !
Akzhol Alibay
Очень хорошый обслуживание Комфортный ресторан 👍👍👍
АЕ
Аяулы Едигенова
Барлығы керемет, тамақтары өте дәмді. Айдана қызға рахмет
Сабит Муратбек
Салат хрустящий баклажан просто топ пальчики оближешь керемет сапада дайындаған тағамдарыда дәмді өсе беріңіздер 🙌✊🏻
ЛК
Лаззат Калаубаева
Мен баска бармайтындай болып каиттым кудай ози кеширсин, тик токтан барган едим 2 адам болып обедке, на жалость ойнаган сон. Кухня так себе, цены я молчу как в европе космические одно пирожнное стоит 4980 и +% вы что там готовите не знаю из чего и заказали первое блюде и порция очень смешная очень малая и официанты на чай пиалки носят очень долго , я именно про ценн хотела написать в общем цены слишком, я понимаю все дорого но т.к я питаюсь каждый день на обед в кафе и цены тоже знаю сейчас какие. Прошу администрацию перерассмотреть меню с ценами и пжт адамдарды алдап шакырудын кажети жок даже звездочки жалко если честно🧐😒 у меня остался негатив спасибо за обед но я в дальнейшем не пойду и не советую
🅰🌸
🅰️ 🌸
Бастығы и типа упр-админ Салауат опыты жок сөйлесу білмейді екеуіне персонал акшасын жеу болса болды мейлі муктаж болғасын садака дедім 16700т ген уборкаға келмедің деп бермей қойды хотя мен вызывной офик Офиктердің акшасын еңбек акысын жеу дурыс емес тазалык обслуживание барін біз істейміз уят тірлік болды бастығы көргенсіз болып тур гой мейлі Алла өзі қолдасын🤲
Нурсымбат Мейрамова
Барлығы ұнады өте керемет🥰👍🏻Официанттары да керемет жүздері өте жылы қарсы алды.🥰😍
aisulu zholanova
Спасиво вам мне очень понравилось
Samal Nurmakhanovaa
тамактары оте дамды тез дайын болады уютно атмосферно обслуживания вообще кушты😍
mdn
Қазақи нақышта әдемі интерьер. Бейбіт деген официант қызға рақмет❤️
BS
Balausa Serikovna
Барлығы ұнады, обслуживание топ😍
Assel Turan
11.12 бүгін осында болдым,зато енді келместей боп кеттім!!!Тұрақты кеп жүрген қонақтың бірі едім,көңілім қалды бүгінгі тағамдарды көріп… Хрустящий баклажан+курица в кисло-сладком соусе заказ еткенмін)мен ойлағандай болмады.Баклажанды ұзын ұзын ғып турап әкеп берген,хрустящий боп тұрғанын көрмедім🥲жеуге ұяласың.Ал тауықтың етін суға қайнатып (түк дәмі жоқ), соусты үстінен құя салған сияқты🤦🏻♀️Жалпы көңілім қатты қалды. 1/2 бүгінгі заказ 3/4 алдынғы келіп кувшиннен заказ еткенім,айырмашылық жер мен көктей!Сол кездегі поварлар жақсы еді деп қалдым) Өтініш бағасына сай етіп жасаңыздаршы…
Айгерим Сулейменова
Өте керемет тағамдары дәмді
Banu Tazhbaganbetova
Керемет , тамақтары дәмді👏👏👏
Aisulu Akylbek
Құмыра, ерекше қазақи атмосферасы бар мейрамхана екен.Қызметкерлер жылы шырайлы , күліп қарсы алады екен.Ас тарту әдебі мен қызмет көрсету жоғары деңгейде.Тағамдары жақсы. Бас ерекше дәмді екен.Тағы да келеміз және сіздерге де келіп дәм татуға шақырамыз👍🏻
GK
Gulmaira Kibraeva
Өте керемет тамактары обслуживание на вышем уровне өте керемет мейрамхана
Жанс 🦦
Очень понравилось🫶🏻
Маржан Абдиракманова
10.12.25 сертификат кеші. Клиентеріңіз көөөөп болсын Шикарная прям күшті супер😍😘
Nazhiba Mukhammedkyzy
Керемет ұнады
РИ
Ригина Ибрагимова
Керемет күшті 😍
AJ
Akbota Jumabaeva
Qumyra супер.10.12.15 Сертификат беру кеші.Habidga ateller.,Шефу респект.Салауат рахмет.Бауыржан за чай рахмет.Керемет команда.
Керемет тамақтары өте дәмді ұнады😍
Андабаева Гульнара
керемет повор ауысып дамді тамактары официанттары оте сыпайы алдын келместей кетіп едік бауырымызды колдап кайта барып кордік 100% озгерген қайтадан бұрынгы кувшинге оралгандай болдык кушти керемет жумыстарын алга бассын