Мереке kids
4.4
4.4
NT
Nura Tigr
Мереке балабақшасына көп рақмет, 4 ай бардық, коррекциялық топтағы тәрбиешілеріміз Мизам апай мен Майра апайға алғысым шексіз! Дефетолог Алима апай, көп рақмет! Шаршамаңыздар, қызыма жасаған еңбектеріңіз Алладан қайтсын!
Арай Сейдуалы
Мой сын ходит в коррекционную группу. Выражаю благодарность воспитателям, афк инструктуру и дефектологу за их труд и терпение. Мы только несколько месяцев ходим в этот садик, пока нравится)
БО
Берик Оримбаев
Мен “Мереке kids”балабақша ұжымына алғысымды айтқым келеді.Менің ұлым осы бақшада коррекциялық топқа барады.Ұлыма осы жер қатты ұнады.Жұмыс жасайтын барлық мамандар өте білімді,білікті мамандар.Апайлары Майра және Мейзамға рахмет күні бойы балаларға бар білгенін үйретіп,дамытып жатқанына. Дефектолог Алима апайға рахмет өте білімді маман.Әр күнде баланы әртүрлі дағдыға үйретеді,таным қабілеттерімен жұмыс жасайды.Баланы әлеуметтенуге және қоғамға бейімделуге көмектеседі.Менің ұлым қазір көп нарсе үйренді. Афк Қайрат ағайға да алғыс айтамыз.Баламызға түрлі жаттығулар үйретіп,шынықтырып жүр.Баламыздың сау болып өсуіне көп көмегін тигізіп жатыр.
Айдана Турсын
Балабақша үйіме жакын орналасқан екен.Ашылғанын көріп қуанып балаларымды апардым.Үйреніскенше біраз уайымдап едім.Бірақ апайлары үнемі ойындар ойнатып,фото/видеолар жібереді екен сонысы ұнады маған.Жақын жерде тұрсаңыз баруға кеңес беремін😍Сандуғаш апайға рахмет
Дина Сундетовна
Бизге бул балабакша катты унады. Алдынгы бакшамызга Караганда жагдай кушти жасалган. Барлыгы комфортно. Апайларыда керемет. Коп балабакшага бардык бирак бундай жагдайы жасалмаган еди.Басшылыкка алгысым шексиз 🥰 Осип дами беринздер.3 бала шагамда осы балабакшага барады.Тамактары жаксы кунде азанда 10.11шамасында жемис жидектер миндетти турде бериледи екен👍Бала бакша апайлары мейримди👍🤗🥰жане оте сыпайы екен🥰Жумыстарынзга саттилик❤️
Аяна Смагулова
Уважаемая администрация детского сада «Мереке», к сожалению, вынуждена писать сюда, так как Вы меня удалили из чата садика. Считаю, что Вам необходимо заняться наведением порядков в своем учреждении. На данный момент, уверена, что Вы не заинтересованы в развитии детей, а только в их количестве и прибыли. Во-первых, про питание. Заявленное 4-х разовое питание не соответствует действительности, дети кушают только 3 раза, еда невкусная, подают холодную пищу. За время посещение сада мой ребенок похудел, потому что дети едят только рис и все. Изначально не могла понять причину, так как дочь неприхотливая к еде, дома кушает хорошо, но потом сказала, что в садике еда не очень, фото прилагаю. Во-вторых, занятия. Я совершенно не понимаю чему обучают в садике, у меня не укладывается в голове чем они занимаются. Да, присылают короткие видео, что проводятся уроки, но за 1-3 секунды непонятно особо ничего. Самое интересное, что мой ребенок после садика начал читать дома намаз! Как? Откуда узнала? У нас дома никто не читает намаз и ребенок не знает что это такое. Значит в садике идет пропаганда? Навязывают религию? Я в полном шоке от происходящего.. В-третьих, сама администрация. Не идут на контакт, постоянно нет на месте. Утром идешь никого нет, в обед идешь тоже никого нет. Навстречу совершенно не идут, снова шок. Интересно, что обещают связаться, но потом снова игнор😂 От видеонаблюдения толку 0. Столько раз просила просмотреть камеры, но игнорят, либо говорят потом потом)) сегодня нам вообще сказали «мы за вашего ребенка ответственность не будем нести». Как вам такое? Зачем тогда вообще садик открыли? Кстати, еще они переводят детей по группам без ведома родителей, на заметку
MN
Moldir Nurtazа
Бізге бұл балабақша қатты ұнады 🌸 Балам бұрын «бармаймын» деп жылап, қиындықпен әрең апаратынбыз. Уайымдап талай садик ауыстырдық… Ал осы жерді көргеннен кейін бәрі өзгерді ✨ Алғашқы күндері түске дейін ғана қалдырып жүрдік, қазір болса таңертең өзі қуанып «садикке барам» деп тұрады 🥰 Апайлары өте балажан, әр баланың көңіліне ерекше қарайды. • Молдир апай – салмақты, байсалды, балаларға да, ата-анаға да сенім сыйлайтын жан 🙏 • Құралай тәрбиеші апайы – шынымен де керемет, мейірімі мен ықыласы балаға ерекше қуат береді 🌸 Сонымен қатар, остеопат Молдир апайдың 1–2 сеансынан кейін түнде кішкентайымыз ұстай алмайтын ретиндері де қойды. Нәтижесі керемет 👏