Doner na Severe
Пункт фастфудной продукции
2.1
2.1
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤ
Кешіріңіздер тамаққа мін тақпаушы едім Сонша ақшаға полтора донер етпен алған соң норм жақсы етіп бермейме Не мынау тура бір фри жегендей болдым Кішкене ет қосып істесінде тек фридың дәмі Сөздің тоқетері қоя салыңдарш
Ебать Копать
Заведение Doner na Severe ужасное Заказали 2 куриных лаваш После получения заказа внешний вид лаваша ужасный, воняет маслом, причем дешёвым, продукты не свежие, куриного мяса почти что нету, фри не свежее так ещё и соус ужасный, после того как попробовали на вкус захотелось 6левать
N
N
Не советую Нашарр басында сенбеген едім шын екен 12:00 де ашылады деген еді 12:30 болды заказ қабылдамайды әлі
Алмаз Аскаров
Басында жақсы еді. Соңғы кездері фри көп қосады, құрғақ. Жаркое жеп отқандай болдым.
Beksultan Shulenbay
Өте керемет
Бақжан Ниятилла
Оте керемт
Ажарка 🤍
Өтее нашар бағаларына не стоит
ЕТ
Елнур Турганаливе
Өте нашар
Shohruz Sherzatov
Сегодня в 1:30 мы зашли в «Али Донер» и заказали комбо 1 и комбо 4. В комбо 1 были лаваш, 0.5 л пепси и фри. Из лаваша выпала картошка.нету куринный мяса