Pernebekovna_pm_studio
Студия красоты
Pp
Pernebekovna_ pm_studio
Салон 2 этажда тіке кіргеніңізде тұр пм студия сыртында жазылып тұр жұмыс уақыты . Но толька записьпен қабылдаймыз. Постоянно ашық тұрмайды
БҚ
Бану Қайратқызы
Бұл жерде салон жоқ екен
Наргиза Караахмедова
Спасибо Мастер Перизат.Очень приятная.и относиться клиентами вежливо.Мастер своего дело.Мне понравилось
Гулмира Байжанова
Оте керемет етип шиғарди қасимди Мастер оз исинин мамани екен мен биринши рет истеттим
TT
Tasmina Tarikova
Понравилась ослуживание! Очень вежливая мастер!
ЕР
Еркебулан Раимбеков
👍🏼👍🏼👍🏼
Beksultan Pernebek
Керемет және тез жасады бағасы тиімді екен советую🔥
Руслан Айтбаев
Керемет жылдам әрі сапалы қызмет