Медина
Продуктовый магазин
. .
Кушты кушты магазин если келсеніздер окынбисыздер😍😍😍😍😍😍😍
SA
Sultan Akhmedov
Очень хорошо советую всем
KS
Kazim Salaev
Хороший Плейстейшн советую.
Айбек Керимбай
Хороший магазин все ассортимент есть
Armanov1ch_4
Dinmukhamed Bogenbay
Свежий товар
ГК
Гулнара Кунаева
Магазин өте керемет қызымет сапасы өте жоғары, келген клиенттерді күліп қарсы алады екен. Өзіме қатты ұнады керекті заттың барлығын табасын
Maratkyzy 🤍
бары кушты екен кальяндарыда унады
Bauyrzhanovna Aruz
Очень понравился магазин 😍 Есть всё, что нужно, и цены реально очень доступные. Обслуживание приятное, качество отличное. Всем советую!
Nurimbek Azamatuli
Касадағы братын проста краш қой скидкамен мирімді ақшан жетпесе кешіре салады
Та Самая
Какого х закрыт среди белого дня? Не ставьте туда каспи постомат если н не работаете!!!!
ЕА
Еркын Амангельдиев
Магазин работает не по графику