Royal events
Компания по организации праздников
aru
далбаса еще шегол балдар грубый холодный фонтандары биреуы кослмады косп истеп берндер десек заведение светын оширп койп шығындар дейді (запаска жок дит еще) 500 тг ге базарит етп деп улкен кисилерге 500 тг болса 5 жылға жететндей қылып алмайма вообще ноль обслуживаете
kuka_taten .
Локация тегин коп шыгындалмайды екенсин, кызыма соз салдым бары кол жетимды рахмет дами бериндер😍😍😍
Азиз
Администратор терпила не адекватный человек не советую там проводить свои мероприятия
Нуртилек Аскеров
Шымкентте осы жерде алғашқы болып өзім сөз салдым,главный келіншегіме қатты ұнады,советую!
EM
Elnur Madiyarbek
Күшті,бағасына қолжетімді,қатты ұнады өзіме
Adlet Kaldibekov
Стильное место, особенно где зона вся в белом , и под открытым небом 🔥 Дерзко🔥 очень понравилось
MS
Merey Satybaldy
Шикарная локация😍
User 004
Мәә зор бағасына стоит тіптен асып кетед