Diva beauty
Салон красоты
А .
Мастер МОЛДИР самое ужасное что могло произойти со мной, тупо 2,5 часа времени у меня отняла на эту херnю. И мастер Айгерим записала меня на ресницы в 13:00 а в итоге я ждала ее до вечера но все таки меня не приняла. Ужасный салон)
Asel Aitkulova
Тек Айгерімге барамын 7жылдан бері💪🏻👍🏻😍🫶🏻
Кулия Каримбаева
Осы салондагы кызга кирпик истетемин 5ж болды. Узак турады козге батпайды. Анда - санда тырнакта жасатамын оны да жаксы истейди.
Aigerim Rakhmatulla
Без склейка отступ сақталған. 1 сағатта істейді.
Аселя Сарсен
Прям нежно мен айткандай жасап берді Пасябо😍😍
Lauu 💕
Унады прям аккуратно жасайды жумысын Айгерим апше 💋💋💋
Мадина Кабдиянова
Айгерим деген мастер вообще классная 😍👍))) золотые ручки, ресницы прям идеально жасайды, прям как я хочу 🥰❤️)) опыт работы 7 жыл)) 2020дан бери тек осы мастерыма келемин❤️
Arailym A
Жақсы жасайды екен сапалы ұқыпты маған ұнады✨ келіп жасатыңыздар өкінбейсіздер🥰
sagindikovaa a
Маникюр жақсы істейді, таза әрі сапалы🥰 супер вообще, келіңіздер скидка болып жатыр сіздер үшін😘