Studio SJ permanent make up
Салон красоты
Перманентный макияж бровей и губ, косметолог, наращивание ресниц
Позвонить
Мира Курбанкелди
Выбран компанией
Жансая мастер прям комфортно,ауыртпай адемы кылып жасап берды рахмет 🫶🏻🫶🏻💐💐
MB
Moldir Bekenova
Өте күшті салон, маған қатты ұнады. Қасым ерді без слов. Мастер Алтын кісінің қолы алтын екен.
Ф
Феруза
Мастер Балым супер!! Ози кандай Сулу болса, работасыда сондай кушти. Рахмет🥰🥰👍👍
Monshak Didarova
Очень ужасный салон. Перманент, который мне сделали, не продержался даже месяц, хотя обещали результат минимум на год. Делала у мастера по имени Айгуль. Не рекомендую, не тратьте деньги и время
Studio SJ permanent make up, салон красоты
7 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте. Нам очень жаль, что у вас сложилось негативное впечатление. Хотим уточнить, что стойко…
НН
Нургуль Нагашибаева
Была у мастера перманентного макияжа Балым и осталась в полном восторге ✨ Сделали брови — форма идеальная, цвет подобран отлично, всё выглядит максимально натурально. Балым — настоящий профессионал своего дела, работает аккуратно и с душой. Спасибо большое, я очень довольна результатом 💖
Aikorkem Duisenbekova
Перманентный брови😍, мастер Балым😘🫶🏼
Аружан Д
Была в салоне 17 декабря , делала ресницы , записалась в 9.00 к мастеру Айтолкын , к моему удивлению мастер там была без опозданий, и сделала мне шикарные ресницы ровно за 1 час 2 минуты , это огромный плюс для меня , так как я не могу лежать по 2 часа , искала хорошего мастера по ресницам и кажется нашла, работа мастера очень понравилось
Alu d
мастер Жазира прям куштыыы,комфортный,аккуратно истейды😍😍😍😍
Nazerke Ziyadin
Супер
Aselya Kydyrali
Мастер Аяулым жақсыы екен! Жұмысын тез әдемі әрі тиянақты етіп жасайды. Рахмеет үлкен💐
Шакизат Сейдулла
Мастер Алтын просто супер🥰🥰🔥
Асель Аманбек
Алтын әпкеге көп рахмет прям ауыртпай аккуратно істеп берді. Жұмысы қатты ұнады. Өзімнің ойымдағыдай шықты🤭 Жұмыстарыңызға сәттілік🫶🏻
zh 1
Жази мастер топпп кушты жасайдыы 😍😍😘😘рахмет
Zhanerke
Балым мастерге рахмеет жұмыстары күштіі😘😘
Балым мастерге рахмет идеально жасап берді😍✨
Zarikow ❤️
Балым апкеге рахмет қасымды әдемі қылып істеп берді
Akulbekovaa __
Балым мастер прямы оз ісінің маманы маған катты унады😻😻😻😻🥹🫶🏻
МУ
Малика Узакова
Сегодня была у мастера Балым. Идеально все сделала, как хотела👍👍👍
𝓔𝓵𝔂𝓪 𝓔𝓻𝓴𝓮𝓫𝓪𝔂
Аяулым мастер ге жасаттым кушты прям 🥰🥰🥰
КТ
Камшат Тургын
Жазира мастер супер просто ауыртпай акуратно жасап берді барыңыздар өкінбейсіздер 🥰🥰🥰🫶🏻🫶🏻
Айсулу Алмахан
Меруерт мастерге үлкен рахмет! 💖 Перманентті макияжды өте ұқыпты, кәсіби деңгейде жасады. Нәтижесі күткенімнен де әдемі болды – табиғи, жинақы, маған қатты ұнады 😍 Қолының жеңілдігі сезіледі, бәрін асықпай, түсіндіріп істейді. Шын жүректен ұсынамын, өкінішсіз қайта келемін! ✨
Аяулым Орынбасарова
Айкерім Мастер прям вау Условиясыда күшті😍😍😍
ДЖ
Данагул Жылхайдар
Балым мастерге рақмет 👍👍Ұнады өзіме👍
Салта С
Честный отзыв. Не понравился перманент бровей у Жази сразу ушел через неделю. Зря потраченные деньги. Не советую нашару и больно с кровью. Вообще ноль опыта будто!
наз ♥️
Очень довольна работой мастера Жазиры 💖 Аккуратно, профессионально и с вниманием к деталям. Результат красивый и естественный. Рекомендую!
Нурсая Мынбай
Топ мастер Жазира ханымға үлкен рақмет🥰 Перманент бровей алғаш жасатуым, басында дұрыс шықпай қалса ше деп қорыққан едім, бірақ том мастер Жазира ханым ойымдағыданда әдемі етіп жасап берді, рақмет❤️❤️❤️
NZ
Naz Zhumakal
Мастер Жазира самый лучший 🫶🏻 қасымды аккуратно прям әдемі етіп жасады😘 всем советую💕
Zarina Sarsenbai
Меруерт мастер лучше всех🔥 күшті жасап берді👍🔥🫂
Аяжан Арапбай
Жазирға ханммм очень приятно😘😘😘♥️♥️ самый лучший мастер 💐💐❤️❤️❤️
Bota Marlen
Лучшие Мастера бровей😍мастер Жази советую❤️
bibat1rova t
Мастер Балымга истетттым. Просто лучшая, мастер своего дела, результат просто шик, всем советую😍😍😍
Aruzhan Meralieva
Топ мастер Меруерт спосибо😘
Сымбат Мамахан
Салонның іші керемет атмосферасы 😍 Администраторлары жақсы күтіп алды😇 Алтынай қызға рахмет қасымды оймдағыдай жасап берді😘🥰келесіде ернімді жасатуға барамын🙌🏻😘 Қыз келіншектер сіздергеде баруға кеңес берем 👍❤️
ЖЖ
ЖА ЖА📝📝📝
SJ сұлуларына рахмет, 2022 ден бері уй ішімізбен сіздерге жасатамыз, новый салондарыңыз күшті, ( мастер Айгуль, Зада ) Супер кыздар, алға баса беріңдер ,
Айару Есенгелді
Меруерт мастер не коп Рахмет❤️💋
ЗО
Зульфия Омарова
Studio s j салонына рахмет! Алтын мастер қолыныз жеңіл жақсы жасайды екенсіз. Өзіме қатты ұнады. Жұмысыңыздың берекесін берсін super
Жанар Сариева
Уаууууу қыздар сәттілік, қаламыздың топ мастерлері ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Акерке Кушер
Аяулым Мастер өте күшті жасайды 😍😍😍😍
ГУ
Гульмира Усипбаева
Мне очень понравилась работа мастера Алтын, работа сделана на профессиональном уровне , как я хотела❤️ очень уютный салон , приветливый персонал .
Молдир Абдиманап
Оте керемет жасайды екен. Мастер Алтын касымды тамаша жасап берди. Персоналдары оте жаксы, улкен рахмет
Isaevna Gulnur
Мастер Жазиге рахмееет қасым қатты ұнады🥰❤️
Aiaru»♡ Myxtar
Айтолкын мастерге кирпигимди жасаттым катты унады😍 оте сыпайы кутип алды салоннын иши оте керемет 💐💐💐💐
Aigerim Asanbai
Айтолкын мастерге рахмет. Кірпіктерим адеми болып тур. Салон іші адеми жылы керемет. Сервис на высшем уровне 🫰🏻💐💐
Аида Жунусова
Қасыма перманент істеттім Аяулым мастерінде өзінің жұмысын өте керемет істейді жұмысы қатты ұнады, ойындағы форманды түсін әдемі қылып істеп береді🥹😍😍😍
Айтолкын Тынгозы
Жазира мастерге рахмет жақсылап жасап берді) мамам Айгулге жасатты супер !!! Еңбектерің жана берсін ❤️❤️❤️❤️❤️
Dana Abdugapparrova
Аяулымға барғаныма еш өкінбедім! Қастарымның көрінісі мүлде өзгеріп, жүзім жинақы болып қалды. Өте кәсіби маман!😘
Асел💋 ❤️
Меруерт ханым топ мастер🔥😍
Ayana Erzhan
мастер Аяулым😻
ЖС
Жания Сыздыкбекова
Меруерт мастерге улкен рахмет! Жұмысын аккуратно жасайды екен, көңілімнен шықты! Қасым керемет шықты😘
Sunshine🥐 Mine
Мастер Меруерт внимательная, аккуратная, учитывает пожелания. Очень приятная, чувствует все детально, за бровями только к ней теперь ❤️