Million service
4.2
4.2
JE
Janbo Erhan
Телефондары сапалы жаксы ремонт корген телефондар мулде жок деседе болады, озым тексердым,👍
aruzhan 888
Сервис очень классный 😍❤️ я там телефон купила и я довольная🥰🥰🥰
Auelxan Azim
Жұмыстарың алға баса берсін Аллаһ еңбектерің жемісін берсін жәрайсыңдар
Нұргүл Мейірманқызы
Керемет өте жақсы жандар екен
ГК
Гүлсім Конисбаева
Меніңше Шымкенттегі ең сапалы әрі сенімді телефонмен айналысатын дүкен. Выбор көп бағасы да қалта көтеретіндей. Қаншама телефон алып жүрміз ғой балалардың ойнап жазып кеткен теріс пікірлеріне құлақ аспау керек. Қандай екенін білу үшін осы дүкенге барып көз жеткізу керек. Істерің алғаааа баса берсін.
Akerke Smailova✨
Прямммм көңілімнен шықты Телефонға керек барлық заттарды табуға болады чехолдардын турлеры оте коп екен Енды всегда осында келемын 😍😍😍
Ulbosyn Namazbai
Отличный магазин! Большой выбор телефонов, цены приятные. Продавцы вежливые, всё подробно объяснили и помогли выбрать подходящую модель. Покупкой очень довольна, спасибо!
Abdurahman555 .
Уапше бомаиды сервисты жау керек және телефондарды арзан алугк кенес бермим Уапше унаган жок алсандар лахават етіп кетеді Телефонды сатам деп лахафат етіп кетпесін абаилап сатындар
Abu Kn
нашар ешкандайда телефон алып бармау керек ноебать етп отра береды ламинат 1500тг недеген кымбат фууууй просто фуууй 👎👎👎
Jibek Kenesbek
Тел сатам десең полға ұрады екен шли пайдакүнем болудың не керегі бар
ЖБ
Жасулан Байсеит
Оте нашар кызмет. Тел арзан барсан кымбат айтады. 2 номерге звандасан 2 турли цена
Tansholpan Erhan
Күшті магазин Прям таңдау да бар сатушылары да Жақсы Ең бастысы сенімді👍👍👍
Nurdau1et 🖤
Өте керемет телефон магазин 3жыл болд телефон алғаныма әлі күшті жұмыс істеп тұр😍😍
Наз …
Мне тут понравился все, хороший сервис, приятные цены. Рекомендую
Bakdaylet Kanibek
Баруга кенес беремын телефондары жаксы екен 👍
Еркежан Бошкай
Жумыстарына саттилик🫶