B-Stom
Azamat Tolegen
Красавчики
БТ
Бейбарыс Таукехан
Хорошая стоматология вежливо встречает 3 часа ночи Выражаю огромную благодарность доктору за профессионализм и чуткий подход. Он подробно рассказал, что и зачем делает, а лечение прошло безболезненно и качественно. Отдельное спасибо ассистенту за слаженную работу!"
СЕ
Сара Еркебаева
Өз басым қаншама стаматологкка барып бұндай білікті білімді тиянақты өз ісіне шебер сыпайы әрі керемет дәрігер бірінші рет көруім аллаға шүкір осы стаматолгтың арқасында жаным кіріп қалды өте керемет жасайды екен бір ауырғанын сезбейді екенсің қолдары өте жеңіл әрі өте тамаша екен❤️😍тазалықтары да сөзбен жеткізу мүмкін емес барсаңыздар өкінбейсіздер🥹❤️өте тамаша рахмет көп көп сіздердің арқаларыңызда жаным кіріп ұйқым тыныш болып қалдв шүкір🤲🏻❤️
Назгуль Садыкова
өте жақсы мамандар әке шешеме де туысқандарыма да имплант салдырдық осы жерден жұмыстарына тиянақты мықты мамандар
Динара Джамбурбаева
я посетила стоматологическое отделение, побывав на приёме. У меня было сложное удаление зуба мудрости. Хочу выразить огромную благодарность доктору и его ассистентке за проявленный профессионализм, чуткость и заботу. Я за свою жизнь удалила много зубов. Более безболезненного, быстрого и качественного процесса удаления зубов я не встречала нигде. Буду всем советовать этого доктора и эту клинику. Спасибо большое!
Молдир Сахиева
Өте керемет клиника, осында баруды ұсынар едім! Өз ісінің мамандары, нақты әрі тез түсіндірме жұмыстарын жасап, іске кірісті! Алла жұмыстарыңызға береке берсін! 👍
ГИ
Гулжахан Ильяс
Алдын басқа жерде имплант салдырғам маған ұнамады осы сотм маған анам мақтады барып көрші деп я расындада оз ісінім мамандары екен. Тіс жұлғызу имплант салдырар болсаныз осы стоматалогияны кеңес беремін 🤗🤗🤗
Ai S
Хочу выразит благодарности врачам этой стоматологии. Все качественно и аккуратно сделали😬 на ровном месте все зубы. Рад что обратился именно сюда👍👍👍
Аязбаева Акжан
Оте керемет клиника👍🏻даригерлерге соз жок😘тек осы клиникага келуди усынамын 😘жумыстарыныз алга баса берсин🫶🏻
Бакытберген Есей
Жаксы клиника,дәрігерлердін жұмыс жасағаны ұнады маған,рахмет👍👍👍👍
Зарина Дурысбекова
Клиника топ👍🏻 өте білікті мамандар жұмыс жасайды👍🏻👍🏻
Г
Гульнар
Стоматолигия ұнады, врачтары жақсы, толық түсіндіріп берді.
Жулдыз 🌟
Nursultan E
Тамаша дарігерлер таза сыпайы Рахмет
НР
Назби Райым
Тисим айна болып тургой кушти истеди.
ФУ
Фариза Укимбекова
Самые лучшие Профессионалы своего дела 😘
Кайрош Фазылов
Отлично! 👍👍 Всем советую!
ZZ
Zhanerke Zhaksylyk