Cyber room
3.8
3.8
Заңғар .
Совсем не понравилось
Өте нашар обслужования касса турган адам боқтайд аузы сасыйд кс мүлдем көтермейт кемеңдер жиги совет уақыт үнемдеңдер🫂
Janasyl Almasbekov
Совсем не понравилось
администратор уважение жоқ, компьютер қатады наушниктары пластик ескі сасық помещение, ақшасына не стоит
Bzkolop Jjjjjj
Совсем не понравилось
Наушник, мышка, кресло бәрі ең арзан, жаман сапада! 1 сағат отырудың өзі қиын ешкімге баруға кеңес бермеймін! Қ****дар
. .
Совсем не понравилось
наушник мышка шаршаган ауыстырып та бермейды орындыктары шаршаган вип ышы ыстык ауа жок 👎🏻👎🏻
Частый гость
Мен үшін ен жақсы жер👍🏻
ТК
Тургун Карибай
В восторге
Хороший интернет клуб с хорошйми девайсами и интернетом всегда здесь зависаем всем советую
Азиз Сыдыков
Sayat Sapan
Чотки манитори
Bauyrzhan Perne
Совсем не понравилось
админдері дым білмиді жауап кершілік жок 1 сағат жалындым мышка степ берші деп 👎🏻
Cr
Cyber room, игровой клуб
10 ноября 2025, официальный ответ
Кеширим сураймыз. Ар клиент озине туралап жасайды сенсаны ойнайтын ойынына карай.
Ерболат Майхыбеков
В восторге
Очень хороший качественный интернет клуб, с хорошим интернетом.