Маринад 17
Центр заказа шашлыка
4.4
Вкуснейший шашлык по авторскому маринаду по низким ценам. Заказывайте!
Позвонить
4.4
Толеби Тырнакбаев
Осы Қапал батыр дағы щашлык маған ұнайды тәтті ауызда ериді. Даже ресторанда бұндай щашлык жей алмайсың
Частый гость
ЖБ
Жамила Бекбаева
Өте жақсы маған және жақындарыма ұнайды дәмі және шашлык кішкентай емес Мен әрқашан Фарш👍 Рулет👍 Кусковой👍 Печен 👌 Аламын дәмді және арзан 😊 Қонақ келіп қалса да осы жер құтқарады Маринад 17 Шашлық Өте жақсы барлық адамға кеңес беремін дәмін көріңіздеп
ЭЕ
Эльмира Ералиева
До этого сырой брали, вчера готовый сразу взяли разного вида , выходит намного дешевле чем в кафе и вкусно очень, и располагается почти на выезде из города в сторону Ленгера
Бақкелді Алйакбар
7 февраля 2026, официальный ответ
Ас болсын
K
Kurmash
Не приходите самый ужасный маринад в Шымкенте Не принил шампуры обратно и очень дорого!
Alish Alikhan
Не советую брать с этого места. Прежде был намного лучше
aygerraa svs
нормально но күйдірмей істеуге болдаыгой а так темаа🙌😍
Сагат 5 жарымда заказ бердым 1 сагаттан сон келем деп келсем суып калмасын деп баска быреулерге берып жыберыпты молодцы клиенттерге жаны ашиды екен сосын тагы 1 сагат кутум
zhanar batyrbekovna
спасибо большое, было очень вкусно 🫶🏿
Акжол Анвар
Адеми мариновкасы жаксы
7 посещений
Аяулым Б
Құдай ау кедейдің кербезінен сақта деген😂 адам көбейіп абден беттері семіріпті кассадағы әйеддің, бұл адамның бәрін жинаған алдыңғы жинаған балдар қашан келсең күліп қарсы алып шығарып салатын !!! шашлык алсақ алдыңғя балдар пияз ыдыс бәрін тегін беретін шашлык аласың пияз платный это смешно😂 алдымызда бір бала тұр, күте тұр е бірдеңе деп еще сдачасын лақытырып беріп жатыр! Или арнайы орындарға жазу керек сияқты! Шашлык қатты жей беріп жағымыз талып кетті тамаққой деп ауыр жазғым келіп отқан жоқ, но алмаңыздар!!!
A
Abzal
Очень ужастно обслуживание,обратно не приняли палочи,ко всему еще и огрествная,не берите тут.лучше картошку пожарить вем тут брать
усен перизат
шашлыктери керемет өте дәмді👍👍
КА
Кулжан Айдайкелова
Заказали на вынос доставка быстро пришли! В горячем ввиде, очень сочные шашлыки превосходно) мясое кусковое очень нежное тает во рту😍 желаю вам процветания успехов!!
KK
Kentau Kentau
Именно осы жерден алмаяқ қойыңдарш шашлыгы жақсы болса да. Клиентпен сөйлесуді білмейді. Беттерінен бірдеңесі шашырап тур
Ахмет Нар
Отзыв оқысам желания қашып кеті, немқұрайлы болса. Ішкен асты таза адал жасамаса аулақ болған жөн екен.
РТ
Руслан Тохтаров
Брал ранее раза 4-5 вроде все было нормально. Сегодня заехал в холодильнике практически ничего нет, спрашиваю а есть говядина кусковой на что мне отвечает в грубой форме, если будешь один к одному брать, то найдем. Грубо говоря на мне 10 палочек говядины, к этому я должен взять ещё 10 палочек другого вида. Больше сюда не приеду и другим не советую
Ерхан Тулепберген
Шашлык зор👍 Риза болдым🤙🏻 Отбасымызбен барып жеп қайттым, шашлыктері тіл үйіретіндей екен👌 кеңес берем мықты👍👌
Кука Кука
Шымкент бойынша ең дамды,жумсак шашлык осы жерде екен. Риза болдым. Тек сыздерден аламыз енды. Барыне кеңес берем осы жерден алуға
Мейрамбек Бухарбаев
Обслуживание өте төмен деңгейде! Ақшаға құнығып кеткен бәлелер! Шашлыктың размері кішірейіп бағасы қымбаттаған! Келмеңдер! Арғынбековаға барыңдар!!!!
mons3rt .
шашлык, не вкусный, из фарша особенно там один жир!! берут палочки, но не до конца относили 200, приняли 50 это что такое?? куда нам девать остальные выкидывать???
ОА
Оразбек Алтай
Ассалаумагаликум Шашлык керемет дәмді бағасы на стойт ұялмай қонақтарға қойа бересің рахмет осындай керемет шашлык дайындап пісіріп беріп жатқандарыңа
ZS
Zhambulat Satkanov
Оз ысынын маманы Керемет бауырым Зор екен шашлык Рахмет улкен
ТА
Туран Ахмед
Шашлык зор , Толеш , баса Бер , тындама ешкимди , номер один Шашлик
КМ
Канат Махулбаев
Шашлык дәмы өте керемет! Әрі қолжетымды баға. Алуға кеңес беремын!
ЖТ
Жамбылбек Туребеков
Бағасы арзан! Өте дәмді! Всем советую Геолакация жақсы жерде 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ЖО
Женис Оналбаев
Керемет шашлык ,зор постоянно адып турамыз ,ари арзан
Арман Сауров
Жақсы өте дәмді красавчик Төле баса беріңдер жемісін көріңдер берекелді болсын
АЖ
Абылай Жандарбек
Мариновчик красавчик советую всем!все свежый и вкусный 👍🏻
РН
Ризван Наврузи
Моладцы ребята хорашо обслужили бвстро чётка шашлык безупречный!!!
Жасканат Тажибаев
Что за Мариновка здесь,Я в шоке,супер. Советую. Лучше чем в Тельмана
Даурен Даурылбаев
Проста 🔥🔥🔥🔥
Котел стиралка кондер ремонт Котел ремонт
Вкусно и быстро ! Спасибо всем сотрудникам
Samat Egenov
Шашлыктері зор дәмі керемет уйге жиі жиі аламыз
Роллан .
Мой любимый место и вкусно
AZ
Ali Zh