Qazaq soul
Aidana Kurbanbai
Армандаған чехолыма жеттім. Рақмет Алтынайға😍
FF
Fiiniik Fiiniik
Классный магазин! Хочется все скупить. Спасибо большое Алтынай за консультацию!
LW
Luna Wisdom
Консультант Алтынай — вежливая и профессиональная. Спасибо за помощь
NT
Nursulu Temirova
Очень классный магазин с эксклюзивными вещами отечественный бренд Отдельное спасибо консультанту Алтынай
Инга Кан
С новым годом,пришла увидела ваш островок,знаю уже что вы есть.,но в первые увидела в Шымкент Плазе,Алтынай красивая хорошо обслужила по высшей степени,на доступном русском языке,Вам процветания и хорошей торговли
АЕ
Аселя Ержанова
2 бокс алдым сыйлыққа. Қасиет есімді консультант қызға риза болдым. Өте пысық, алғыр екен. 😂 Молодец! Идеально барлығын таңдап, салып берді. 🌺 Шымкентте ашылғандарыңызға өте қуаныштымын.
Мереке Арапбай
Қасиет керемет қызмет көрсете білдіңіз,таңдасып пікір алмасқаныңызға рахмет🥹🫶🏻
Марина Каверина
Если вы хотите невероятные красивые подарки , с потрясающими казахстанскими принтами , продавец консультант Алтынай Каракат с радостью поможет вам, расскажет о казахских традициях, которые изображены детально на продуктах Qazaq Soul. Пока покупала, узнала много нового 😊😊 рекомендую !!! Отличная продукция, прекрасный продавец. 🎄💕
Baqytzhan Zhaqsybai
Касиет Каракат сыйлық таңдауға көмектесті,рахмет!
Айгерим Баегизова
Жаңа жылға арналған сыйлықты осы жерден сатып алу ойымда жүр еді, дәл барған екенмін. Қызмет көрсету сапасы жоғары деңгейде, заттары бірінен-бірі асады көздің жауын алып. Қазақша нақышты дәріптейтін осындай дүкендеріміз көңіл қуантады, басқа да аксессуарлармен толықтырылса нұр үстіне нұр болар еді. Келесі жолы тағы да аламыз деген үміттемін! Рахмет!
Azhar Amangeldy
выбирала подарок на новый год, с выбором помогла Алтынай, упаковала все красиво и быстро
Айнур Есжанова
Купила милую кружку☺️ спасибо девушкам консультанткам Алтынай и Касиет, на все вопросы ответили, вежливые и милые
Улбосын Сапарова
Супер адемы бокс алдым Алтынай Каракат керемет😘👍🏻👍🏻👍🏻
БЕ
Байдибек Ергали
Алтынай, Қарақат өте күшті бокс жинап берді. Сапалары өте күшті екен
ЭО
Эльмира Оспанова
Шет елде журген құрбыма ұлттық нақыштағы естелік таңдадым. Qazaq soul сервисі өте ұнады👍
Айнур Прымкулова
Өте сапалы қазақ бренды. Маған өте қатты ұнады. Сатуар үшін рақмет. Алтынайдың таңдау жасауға көмектескені үшін рақмет. ♥️♥️♥️
LL
Lyudmila Lobina
Как всегда продукция и качество просто шедевр! Девушка Алтынай консультант 100/100! Спасибо!
КЛ
Каримова Лилия
Очень понравилось обслуживание. Приятные и вежливые консультанты Каракат и Алтынай. Покупала кружки на подарок, консультанты упаковали каждую в индивидуальный пакет и в подарок положили открытки. Очень приятно. Качество кружек шикарное! Про ассортимент вообще молчу. Можно выбрать подарки близким и родным на любой вкус, а для себя тем более! Охота купить всё! 😁Спасибо!
Ш
Шырын
Сенбі күнгі күшті жеңілдікке түсіп, Қасиет пен Қарақат деген қыздар таңдауға жақсы көмектесті👏🏻сыйлыққа берсеңде өте әдемі себебі әрқайсысы өз қорапшаларымен жүреді пакетінің өзі өте әдемі😃👍🏼💐
Ulzhan Serikbay
Қазақстанды қатты жақсы көретін кәріс досым үшін сыйлық іздедім.оған қатты ұнады! Осы дүкендегі заттар өте керемет екен! Алтынай мен Қарақатқа үлкен рақмет! Бүкіл Қазақстан қалаларында ашылуларыңызға тілектеспін! ❤️❤️
Асель Бахтыбаева
Девочки Алтынай и Каракат просто крутые маркетологи, как они отлично продают товар что хочется все сразу купить, очень клиентоориентированные, умнички
MM
M M
Спасибо девочкам и администратору Алтынай и Каракат, прекрасно обслужили и красиво упаковали все😍❤️! Рекомендую, на подарок не стыдно дарить наш местный казахстанский бренд🫶🏻
ЖЖ
Жандос Жатаев
Алтынай,Каракат обслуживание унады✊️ Мы с Уральск приехали
Эльмира Байдалиева
Наконец-то нашла 😍😍😍все вещи супер … наш казахский принт 😘😘😘мне все понравилось и девочки обслуживание на высшем уровне девочки Каракат и Алтынай
AZ
Akniet Zholdybai
Купила подарок для своей подруги бокс внутри все что нужно,спасибо за помощь продавцу Алтынай
MS
Mirash Sarmanova
Қазақи нақыштағы ең керемет сыйлықтар алуға болады. Қасиет , Қарақат өте сыпайы сыйлық таңдауға көмек берді👍
ПТ
Перизат Турганбек
Жакындарыма жана жылдык сыйлыктарды казак соулдан алганыма куанып турмын,Алтынай Касиет тандасуыма комектести,сервис топ🎉🎉🎉
Асылай Аскар
Касиет жане Алтынай лучший сотрудники ❤️
HI
Hilola Irismetova
Приобрела подарок для тайны санты,очень понравилось обслуживание девушки Алтынай,приедем еще раз
LL
Lapp L2
Қасиет және Алтынай ханымдарға консультация үшін үлкен рақмет😍
НБ
Назира Байтленова
Добрый вечер! Очень обрадовалась что у нас открылся бренд Qazaq Soul. Спасибо девочкам Алтынай и Касиет за помощь по выбору подарка для моих подруг и самой себе🤍😘
Индира Кемелбековна
Очень довольна работой менеджера Касиет🤗,профессионал своего дела👍🏻,вещи классные,необычные😍
Самал Әбубәкір
Алтынай , Қасиет ханымдарға рақмет🥰қызмет көрсетулері өте жоғарғы деңгейде🔥
SK
Svetlana Kvan
Спасибо за обслуживание. Алтынай Касиет выполняет хорошо свою работу
Balnur Kairatkyzy
Алтынай Қасиет ханымға рахмет!
Шахзада Т
Алтынай Қасиет өте керемет қызмет көрсетті,өте тамаша😍😍😍
Гулдана Джуматаева
Бүгін сыйлық алдым. Қатты унады,кыздар Алтынай Касиет рахмет,тагыда келемиз
AR
Aruzhan Rysbayeva
Етно стильди керемет товар алдык,Алтынай Касиет оте жогары жумыс аткаруда
Аружан Смайл
Күшті этно принт айна алдым,консультант Алтынай жаксы кызмет корсетти
SZ
Symbat Zhukeeva
Всё супер! Отдельное спасибо Алтынай!
Бакытгуль ❤️❤️❤️ Жалгасова
Qazaq Soul-дан телефонға сатуар алдым, өте қатты ұнады 😍 Сапасы керемет. Продавец Алтынай – өте сыпайы, жауапкершілігі жоғары. Рахмет, тағы да аламын!
BS
Benazir Seitzhaparova
Отличный чехол! Алтынай хороший консультант, очень помогла выбрать
BT
Banu Tlepbaeva
Алтынай ханымга рахмет аиткым келеді .Сыпайы қызметіңіз үшін көп рақмет! • Жылы қарсы алып, жақсы кеңес бергеніңізге рахмет • Клиентке деген құрметіңіз үшін алғыс білдіремін
Айнур Мулдахметова
Здравствуйте! Нашла самый лучший подарок для любимых девчат у Вас. Спасибо Алтынай помогла с выбором!!! Очень понравился ассортимент товара в этнос стиле😍😍😍 Благополучия и процветания Вам QAZAQ SOUL
DB
Dana Bekisheva
Классный магазин, столько интересной полезной продукции с этно тематикой. Алтынай консультант классная, улыбчивая, все детально объяснила, показала 🌸🫶🏽 рекомендую от души, для себя и на подарок
Olzhas
а
Мен Ток
В первые увидели этно товары,и сразу приобрела чехол для телефона,Алтынай благодарю вас 🌺
BS
Bibigul Seitkhanova
Алтынай Қарақат сіздерге сәттілік тілеймін . Телефоныма чехол алып өзіме сыйлық жасадым , сіздерден үнемі осынай сыйлықтарды алып тұрамын үнемі . Сәттілік сіздерге жылы шынайы көңілдеріңізге рахмет . Жоғары деңгейдегі өз істедіңіздің мамандары екендеріңіз білініп тұр .
SA
Shergaliyeva Ainura
Вчера приобретала подарок в данном магазине, менеджер Алтынай все любезно рассказала, показала. Спасибо ей огромное за такой сервис!
Qs
Qazaq soul, магазин этно-товаров
11 декабря 2025, официальный ответ
– Спасибо вам за теплый отзыв! Мы рады, что смогли подарить вам частичку казахской души через нашу продукцию🩵
Ерсултан Кожамурат
Қазахи нақыштаа өтее керемет Сатушыы Алтынайй вообще кушты таңдасуга көмектесті
Qs
Qazaq soul, магазин этно-товаров
11 декабря 2025, официальный ответ
– Жылы пікіріңіз үшін алғыс айтамыз! Qazaq Soul арқылы қазақы рухты сезінгеніңізге қуаныштымыз🩵