Инжу
Магазин по прокату национальных костюмов
ГА
Гуломжон Ахмаджанов
Хороший выбор и помог выбрать
Анел Сапаева
Брала на мероприятие платье, подошло идеально, выбора много. В следующий раз обязательно приду еще.
Аяулым Комекбай
Сапасы өте жақсы алып көрдім өте әсем әрі әдемі бір келкі алыңыздар😍👍🏻
БК
Багдаулет Комекбай
Киемдер оте адемы болды.3 жасар кызыма алып едым утюгтелген жана болып шыкты.Енды клиент боламыз
YK
Yernur Kaldybekov
Балама кием алдым унады таза болды.Жумыстарынызга береке берсын
БМ
Балнур Мырзакулова
Бізге қатты ұнады, жаңа, таза болды киімдерді және бізге таңдауға көмектесті, үлкен рақмет!
IS
Irada Suyarkulova
Девочки молодцы платье вообще класс во время доставили мне очень понравилось👍 всем советую
ЛМ
Лаззат Момынова
Жана жылга костюм алдым оте унады.Кыздарга рақмет коп костюм 2 жылдан бері танимын киемдеры тап таза
Ару 🤍
Костюм брали в прокат — всё понравилось. Качество отличное, аккуратно сшит, без дефектов. Выдали вовремя, всё объяснили. Остались очень довольны сервисом.
Мария 💕
Очень довольны прокатом костюма. Костюм был чистый, красивый и полностью соответствовал описанию. Размер подошёл идеально, ребёнок чувствовал себя комфортно. Обслуживание вежливое, обязательно обратимся ещё раз!🥰😘
ЖС
Жанерке Сатыбалды
Жана жылга кием алып едык адемы шыкты.Алгысызмыз шексыз коп ракмет🫶 Енды келып турамыз
мухаммед Жумагелды
Киімдеріңіз супер взр костюм алп едім размері дал келді қыздарға рақмет Әсіресе Әсел деген қызға❤️❤️
Венера Камзаева
Осы прокаттан казакша костюм алып едім оте әдемі таза бағасыда колжетімді маған унады Рахмет кыздар😘👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😘😘😘😘
МЖ
Молдир Жунисова
Кием алып едык оте таза адемы болып шыкты рахмет
Шолпан Бекжанова
Киімдері керемет😍 ата-аналардың и біздің көңілімізден шықты😍еще тап-таза👍🏻
AT
Asel Tuktibaeva
4-5 жас балдарға, бақшаның балдарына деп прокат алғанбыз. 130 см лік киімдер беріп жіберген. 8 жас баланың размерін. Тақалғанда солай етуге бола ма? Әлде прокат өтсе болды дейді ма екен? Шұбатылып кие алмайды ана киімді балалар. Адам адалынан еңбек ету керек шығар. Тегін дүние алсақ мейлі екен.🤬🤬🤬
ZA
Zada Asxanbekovna
Киімдері тап тазаа новый бағалары да қол жетімді адамдары да жылы қарсалады маған ұнады. Осы жерден алсаңыздар өкінбейсіздер. РАХМЕТ ҮЛКЕН
Айдана Құттымбет
Киімдер новый, тап таза үлкен рахмет❤️ саудаларыңыз жүре берсін клону киімі де ақшақар киіміде өте күшті келді
Меруерт Булекбаева
Инжу прокатқа рахмет киімдері таза,әдемі ата-аналарға ұнады,балалар қуанды. Жұмыстарыңызға табыс,береке тілеймін, өсе беріңіздер,адал клиенттеріңіз көп болсын✊️👍
КС
Клара Стыбаева
Очень понравились костюмы.Брали два платья на прокат.Чистые,качественные и хорошо прошиты🔥Благодарю✨
Aya. 🤍
Нам нравится их сервис , классный и одежды на прокат очень чистые спасибо вам🫶🏻
Айгерим Сериккызы
Инжу прокат» — качество и уважение к клиенту. С уверенностью могу рекомендовать всем, кто ищет проверенный и профессиональный прокат. Обязательно буду обращаться ещё и советовать друзьям и знакомым. Спасибо вам за отличный сервис и высокий уровень работы
Асел Нышанбайкызы
Басқа прокаттарға қарағанда самый лучшый прокат киімдері таза үтіктелген 😍😍😍маган унады😘👍
Sabina 🤍
Күзгі баллға осы прокаттағы көйлекті алдым. Таңдау өте көп, көйлектер де, костюмдер де, әдемі әрі таза күйінде берілді. Сотрундиктары да сыпайы, көмектесуге үнемі дайын, размерлерімен стиль таңдауда жақсы кеңес берді. Бағалары қолжетімді, сапасы күткеннен де әдемі болып келді. Советую вообще зор
Aziza Kalykova
Киемдеры оте адамды ♥️Жана екен кыздары оте жаксы кызмет корсетеды
СЕ
Сания Елемесова
Одежда новая, нашли что искали!
СА
Саяжан Абдыкадыр
Хочу выразить огромную благодарность прокату детских вещей Инжу ! Мы брали напрокат карнавальные костюми. Все вещи были в идеальном состоянии, чистые, без запахов, как будто новые. Это очень важно для ребенка. Сотрудники очень помогли с выбором. Было очень приятно общаться. Цены просто порадовали! Намного выгоднее, чем покупать на один раз, особенно для торжества. Большой выбор на любой вкус. Будем обращаться еще и рекомендовать друзьям!
Айнур Тилемисова
Жарыска костюм алып едык жаңа адемы болды 1ыншы орын алдык
Аяулым Орынбасарова
Прям күшті идеальный киімдері😍
BB
BBB Bah
Өте керемет сапалы киімдері таза қыздарымызға ұнады