Hayyat
3.6
НА
Нурлыайым Алимбекова
В восторге
Хороший магазин, покупкой довольны. Считаю, что каждая вещь здесь стоит своих денег. Не понимаю тех, кто покупает бюджетные варианты, а потом жалуется на качество — нужно быть реалистами, за свои деньги мебель отличная. По сервису: если и бывают задержки по срокам, то менеджер тут ни при чём. Это обычный человеческий фактор или логистика, на которую продавец в зале повлиять не может. Главное — всё привезли в лучшем виде. И совет покупателям: проверяйте всё внимательно СРАЗУ при установке. Если вы сами просмотрели что-то при приёмке, то глупо потом винить продавца. Мы всё проверили на месте, никаких вопросов. Магазину спасибо за честную работу!
Aruzhan Aman
Совсем не понравилось
Өтеее нашар сеніп алған едік,продавец өте дөреке жауап береді телефон алмайды сатып алған соң болды ары қарай кері байланыс зорға аласыздар,айтқан мебелді қисық іліп кеткен ,доставка 2күн кешігіп келді👍🏻👍🏻👍🏻 0/-00000
جان Ganivi4
Совсем не понравилось
Нұрайдан зат алмаңдар өте нашар адам. Сөзінде тұрмайды деген уақытында әкеп бермейді. Бәрін складқа жауып қойып отыра береді. Не стойт жақындамаңдар. Самый без отвественный адам.
Altair Бакытжанулы
В восторге
Осы дүкеннен жиһаз алдық, сапасы да, қызметі де өте ұнады. Жағымсыз пікір жазып жатқандарға таңғаламын. Мұнда жұмыс істейтін 4 қыз өте сыпайы, бәрін түсіндіріп, көмектесті. Оларға күйе жағудың қажеті жоқ, өз істерінің мамандары. Біз ризамыз!»
Назерке Арсаттарова
В восторге
Отличный магазин! Огромный выбор мебели на любой вкус и кошелек. Сервис на высоте: быстро перезвонили, ответили на все вопросы в WhatsApp и оперативно оформили доставку. Мебель выглядит вживую даже лучше, чем на фото. Прямо как я мечтала!
Арайлым Абдрасилова
В восторге
Дүкен жақсы, жиһазы өз бағасына лайық. Көңілімізден шықты. Ал жеткізу жағынан кешігу болса, оған менеджер кінәлі емес — бұл адами фактор. Жиһазды қабылдағанда бірден мұқият тексеру керек, соңынан сатушыға шағымданудың реті жоқ. Бізде бәрі дұрыс, рахмет!
Adilet Nois
В восторге
Долго выбирали мебель и не прогадали. Главное понимать: каждая вещь здесь стоит своих денег. Не нужно жаловаться, если купили что-то по низу рынка и ждете люкса — за свои деньги качество тут честное и достойное. Отдельно хочу заступиться за персонал. Если случаются небольшие задержки по срокам, имейте в виду, что менеджер в этом не виноват. Это обычный человеческий фактор или логистика, на которую сотрудник в зале не всегда может повлиять. Нам всё привезли, всё в порядке, менеджер всегда был на связи и вежливо отвечал. Спасибо за работу, покупкой довольны!
ЖС
Жанерке Сейдехан
Совсем не понравилось
Өте нашар, қызмет көрсетуі мебельді 3 күн дегенде әрен әкелді. Тағы да оны қате қате құрып кеткен. 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 Отзыв оқып берініздер
Айдана Аман
Совсем не понравилось
Қызмет көрсету өте нашар. Қызметкерлердің қарым-қатынасы дұрыс емес, сұрақтарға жауап бермейді. Клиентке деген құрмет жоқ. Ұсынбаймын.Ужс
𝗭𝗵𝘂𝗹𝗱𝘆𝘇 K.
В восторге
Өте сапалы, әдемі жиһаздар. Өте қатты ұнады, бағасы да арзан, жеткізіп беру де жылдам. Замираға рахмет, біздің ойымыздағы жиһазды жылдам тауып берді👍🏻
Жаудир ❤️
Совсем не понравилось
Доставка кешігіп келді🤦🏻♀️қисық құрып кеттіпті шкафтарын🤦🏻♀️
Нагима Султанбекова
В восторге
Жиһаздарының сапасы жаксы керемет. Жылдам жеткізіп қурып берді. Сатушы кыздары өте жаксы.
Asem Orazbek
Очень хороший магазин👍🏻