ORDA Custom Garage
Автоателье
КЖ
Курбан Жарылкасын
Ассалаумагалейкум. Жігіттер Алла разы болсын, керемет, көңілден шықты. Өз істерінің нағыз маманы екен. Чанган cs 55 plus ка чехол тігіп берді
SE
Shyngys Eltaev
Алла разы болсын,берекесін берсін 🥳🥳🥳
ЖК
Жулдыз Куралова
Работа идеальная, спасибо ребятам большое. Мне очень понравилось
Асхат Нұрболұлы
Керемет Күшті Ойдағыдай болды
Aijan Sadikbek
Көп көп рахмет, бізге ұнады😍👍
Азамат Калдаш
Жумыстарын жаксы аткарады зор стеды
SK
Saltanat Khalbay
Заказывала пошив чехлов на свой автомобиль — осталась очень довольна! Чехлы сидят идеально, будто родные. Швы ровные, качество пошива на высшем уровне. Материал плотный, приятный на ощупь и смотрится дорого. Мастера учли все мои пожелания и сделали даже лучше, чем я ожидала. Теперь салон выглядит аккуратно и очень стильно.
БА
Бауыржан Азходжаев
Ассалаумағалейкум Казак елы! Жыгыттер оз жұмысын быледы,сапасы өте керемет маган унады, чихол ойдағыдай шыкты!
JA
Janibek Amirseit
Жігіттерге рахмет алдын щихол тіктіергенмін зор шыққан😍🔥бүгін пдр жасаттым керемет шықты ұнады 🔥🔥 ПДР Самат ағаға рахмет өз ісінің маманы✊🏼🔥
MD
Mm Dd
Пр
Аа Аа
Жұмыстарына ризамын. Сапасы керемет👍
Сапасы керемет!!!
Вячеслав Павлов
Качество цена дизайн срок всё 🔥👍👍 спасибо жигитер
Алибек Абдихан
Отлично сделали! Качество на высоте! Хорошие цены и быстрое изготовка.
EA
Erzhigit Aitu
Жақсы ұнады рахмет жігіттер, істеріңе береке