Classic billard
Бильярдный клуб
3.8
3.8
Рахат Рахат
өте нашар қызымет көрсету ноль Шымкент тегі өте нашар Билярд клиент пен қалай сөлесу керектігін білмейді.
Dake China
Өте ұнады. Көп көп рақмет. Жанерке көп көп рахмет ❤️
Rakhat Baktybay
Барлығы жаңа, өте қатты ұнады🔥🔥🔥
Уалихан Анде
Өте керемет екен🔥🔥
Мусахан Койсоймасов
супеер, стол жаңа, кий жаңа күшті керемет!!!
Жанерке Елтай
Келіңіздер , стол жаңа , кий жап жаңа , кабинка бар,ауасы таза ,тамақтар бар , тек собой болмайды , келерде брондап келіңіздер ия
МТ
Максат Туткабаев
Стол жаңа, Адамды күтуі тіпті керемет
БМ
Бакдаулет Мелдебек
Кушти билярт екен саветую жиги
S
Sapar
Кушты жаға билард аурасы жаксы екен
К
Кыдырбек
Керемет жанерке қызметін жақсы атқарады адаммен сөлесіу мәнері өте сыпайы вельяарт столы жаңа керемет таза келіп оинап көңіл көтеріуге керемет жер
Bi1al Ll
Кии кривые нельзя курить и не пить не то что алгольные даже напитки нельзя мы собрались с друзьями с хорошим настроением отмечать днюху нашего брата но увы этот бильярд все испортил не советую если вы с компанией приходите отдохнуть
Dan_yxss .
Столы хоть новый но не очень кий не хороший часто киксует кассирша очень грубо отвечает
К.
Кадыр ..
Кий не очень кассирша очень строгая грубо отвечает,вип кабинка пусто ни теливизера ни ничего,кий кривые
Esjanuly .
худший бильярд который я посещал ,кии кривые
МО
Мурат Омаров
Керемет бильярд
ZA
Zhannur Abylaikhan
Новые столы, новые кий, хорошое место для отдыха, советую😍😍😍
Adil Muhitov
керемет бильярд столдары новый,випкалары куштыы
JK
Jandos Khaldarbek
Оте керемер новый стол новый Ки унады келыныздер окынбейсызбер Рахмет улкен
RO
Rise Of