Nur-Symbat
Тойхана
Роскошные залы, вкусное меню и приветливый персонал. Бронируйте!
Позвонить
Arailym Zhupanbek
быртурлысындер
Мадина Закировна
Мы тоже провели свадьбу тусау кесер😍 договорились на готовый стол😇 нам очень всё понравилось ☺️ салаты все гости похвалили и ушли довольными 🤩 спасибо организатором и Лаура әпше спасибо большое отдельно❤️ пришли мы уже к началу свадьбы а там уже все было гатова 😁
IM
Ibrahim Makhtaev
Тойхана өте керемет офицант қыздар жігітер өте керемет.Страший жігіт жақсы екен бәрін қадағалап контролда ұстады тойхана өте керемет
aisha💘 anarbekkova
Нурсая оффициант оте керемет обслуживания жасады кооп ракмееет
Nadir Nurgali
Тойхана адемі ыңғайлы тамақ тары жақсы, официант жігіт ұлдар жақсы екен
Елдар Макатаев
Керемет унады айтарлықтай кылып жасап берды
Айман Кабылбекова
керемет жаңа мейрамхана күшти жасалынған іші кең тағамдары дәмді екен
D .
❤️💯
Г❤
Гаухар ❤️😘
Акционный тойымыз керемет өтті рахмет қызмет жасағандарға және дастархан мәзірі зың болды.салаттары мол молдан дәмді.бағалары қол жетімді екен әдемі ұнады🤩😍👍👍
turar...
Өте керемет тойхана