Бек Али
Продуктовый магазин
Адилхан Шынгыс
В восторге
меным советым камера койыныздар а то опасно в магазине камер нету,я видел как одни мальчики что то украли но решил промолчать
DA
Dilya Askarova
В восторге
Жақсы магазин! Барлығы бар свежий.Заттарынызды осы магазиннен алуға кеңес беремін!
Аида Айдарова
В восторге
Магазиннен барлық затты таба аласыздар👍 мужской,женский носкилер,лонгслив женский,ерсаг өнімдері … Сүт өнімдері,нан ассортимент,напитки,ыстық тамақ барлығы свежий
qaz.qas
Керемет бары зоор
TS
Talshyn Shyrynhanova
В восторге
Ең күшті магазин бәрі бар, выбор көп, бәрі свежий, сатушы бала Бекнұр есімді өте сыпайы, көңілді. Үнемі күшті әуендер қоюлы болады! Мен жаңадан босанған анамын, ауыр заттар көтере алмай қалсам көмектесіп тұрады, ол жас ана үшін қандай күшті көмек!
Ilmira Kazbekovna
В восторге
Чистый, уютный магазин. Полки всегда заполнены, продукты аккуратно разложены. Удобно, что работают до поздна, всегда можно успеть купить что-то свежее после работы». Особенно Бекнұр очень вежливый молодой человек!Спасибо за приятные цены,за огромный ассортимент,за продавца Бекнуру наш любимчик!!!🫶🏽😘💌🥳
. kasiet
Совсем не понравилось
Шынымды айтсам вообще не советую,біріншіден элементальный тамақтар жоқ,мороженоелары мұз боп қатып қалған,бағалары бұл сапаға не стоит,музыканы бақыртыыыып қояд,өшір десек тындамайды,олар жк да орналасқандарын білмиді-ау,музыкасы түнде дыңқ-дыңқ етіп етіледі 8этажға,клиенттерді,жк тұрғындарын құрметтемейді,не айтсақта өзім білем,өзім білем-дейді клиенттердін сөзін елемейді,үйтіп музыканы бақыртып қою мен клиентке бедірейіп сөйлеудің орнына өздерінің магазиндерінің сапасымен жұмыс жасап алсын шынымды айтсам уже ана музыкаларымен қанды ішіп бітті
aissh
Совсем не понравилось
Фуйй вообще ішінде дым жооқ ёщё мороженоелары катып калган ёщё туніні бір уағында музыканы бакыртып койып алады да сол 9 этажга шейін естіледі вобще баруга не севетую ішінде таста жоқ нандары катып калған ито не свежий всегда сондай акимат кайда карап жатыр ито бул жканын астында орналаскан🤦🏻♀️
𝓐 𝓐
Совсем не понравилось
Магазинде ештене жоқ элементарный сүт жоқ музыкасын өте катты койып койады 8-інші этажға шейін естіледі түнде ұйыктатпады музыканы өшір десек сөз кайтарып не имете права
N
🔥🚀
NS
Nurdaulet Seilbek
В восторге
Өте керемет дүкен Сатушы бала өте көңілді
Zhanel Mukadasova
Понравилось
👏🏻👏🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ER
Nursultan Seilbek
Өте күшті магазин👍👍
Маржан Айдар
В восторге
Оте жаксы магазин,керек заттын бары бар👏👏👏👏👏
Bagdat Ilyassov
Bahitova Aidai
😍😍
Erkebulan Nazbekov
В восторге
өте тамаша магазин екен ішіндегі бала красавчик
077ERA S
👍🏽👍🏽