АлимОК
Частный детский ясли-сад
Динара Айнамкулова
Біздің баламыз барып жүрген АлимОк балабақшасына үлкен алғысымызды білдіреміз! Мұнда балаларға деген шынайы махаббат пен қамқорлық ерекше сезіледі. Тәрбиешілер өте мейірімді, сабырлы, әр балаға жеке көңіл бөледі. Балабақшадағы сабақтар қызықты, тәрбиелік мәні жоғары, балалардың ой-өрісі мен қабілетін дамытуға бағытталған. Баламыз күн сайын қуанып, балабақшаға асығып барады. Соның арқасында сөйлеуі, тәртібі, өзіне деген сенімі жақсарды. Балабақшада тазалық пен тәртіп сақталған, қауіпсіздікке де ерекше көңіл бөлінеді. Басшылық пен барлық қызметкерлерге үлкен рахмет! Осындай керемет ортада балаларымыз өсіп жатқанына өте қуаныштымыз. Бұл балабақшаны барлық ата-аналарға шын жүректен ұсынамын! 🌷
NB
Nurlan Berdimuratov
Балабақша ұжымы өз ісіне жауапкершілікпен қарайды. Тәрбиешілер балаларға мейірімді, білім мен тәрбие беруде кәсіби деңгейі жоғары. Балалардың қауіпсіздігі мен дамуына барлық жағдай жасалған.
НГ
Назгуль Ганыбаева
Алимок бала бақшасы өте жақсы іші сырты тап таза. Балаларға барлық жағдай жасалған. Тәрбиешілеріде тамаша кісілер бізге қатты ұнады 🥰
Айлин Абишева
Как мне нравится этот садик. Всё новое , чистота на высшем уровне, а самое главное воспитательницы такие молодцы, всегда на связи и очень любят детей . Спасибо вам
Z.K
Хочу выразить огромную благодарность этому детскому саду! 🌸 Сюда ходит моя младшая сестрёнка, и каждый день она возвращается домой с улыбкой и радостью. Это самый главный показатель Воспитатели — настоящие профессионалы: внимательные, добрые, заботливые, умеют найти подход к каждому ребёнку. В группе всегда тёплая, спокойная и очень приятная атмосфера. Отдельно хочу отметить питание — сестрёнка всегда говорит, что кормят вкусно, а это о многом говорит 😊 Директор — очень общительная, открытая и отзывчивая, всегда готова выслушать и помочь. Спасибо всему коллективу за ваш труд, заботу и любовь к детям! Вы действительно работаете на высшем уровне 👏✨
АО
Алдияр Орынбасарулы
Уже второй день ходим рядом с домом очень понравился дочери Айшанур довольная
AT
Akerke Talip
Өте керемет таза садик. Тамактары да дәмді,жаңа кең,балаларға жақсы жағдай жасалған.👍🏻
ЕЖ
Елхан Жубатханов
Очень хорошие воспитатели справляются с обязанностями, а главное ребёнок доволен приятная атмосфера молодцы ребята выполнили на высшем уровне
N. Otanov
Очень хороший садик, мои дети восхищаться и говорят что хорошо кормят и воспитатели хорошие, Директорша очень общительная и хорошая.
Айжамал Садуакасова
Алимок б/б өте керемет тәрбиешілері ұнайды балам күнде барады жыламайды бала бақша өте тап таза күнде күліп қарсалады ❤️❤️❤️
Akerke Zhubatkhanova
❤️❤️❤️❤️