Генетика Материнства
Клиника
Врач-генетик: большой опыт работы, индивидуальный подход и доверие
Записаться на приём
II
Indira Isa
Өте тәжибелі узист ханымға алғысым шексіз. Басқа клиникалар сияқты аппарат бір тигізіп, бірден өзінің қымбат консультациясын тықпаламай, өте байыппен қарап, тексеріп, өз кеңесін тегін ақ жеткізген өз ісінің нағыз маманы екен. Енді тек сіздерге келемін🩷
31 января 2026, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен рахмет🫶 Сізге көмегіміз тигеніне қуаныштымыз. Денсаулығыңыз мықты болсын 💐🙌
СБ
Салтанат Байдуан
Рая Исаевна өз ісінің маманы,адамгершілік қасиетімен де көңілден шыққан,Ісіңізге сәттілік🙏🏻 Генетикалық барлық ақауларды ерте кезден анықтап,нақты диагноз қоюға сіздің көп көмегіңіз тиді😘 Барлығына кеңес беремін,барлық узи триместрлерді осы кісіде түсуге кеңес беремін
26 января 2026, официальный ответ
Рақмет сізге жылы пікіріңіз үшін! Сізге қызметіміз ұнағанына қуаныштымыз. Пациенттердің сенімі мен ж…
Асель Дархан
Отличный УЗИ-центр!Внимательный персонал, грамотный врач, всё подробно объясняют и относятся с заботой. Приём проходит спокойно и комфортно, остались только положительные впечатления. Спасибо! 🌸
24 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за такой приятный отзыв 🤗 Мы стараемся быть лучшими 🙌
Гульнар Утебаева
Удобное расположение,чистота и комфорт. Все условия для пациентов. Врачи очень грамотные и вежливые. Очень понравилась. Рекомендую всем 👍
13 января 2026, официальный ответ
Гульнар, добрый день. Спасибо вам за ваш отзыв и оценку ❤ Мы всегда вам рады🤗