Jepko
Пункт быстрого питания
4.2
Быстрая еда с большим вкусом
Позвонить
4.2
ZT
Zulfiya Turpash
Өте таза, жарық әрі жайлы орын. Интерьері заманауи, сары орындықтар көңіл көтеріп тұрады. Тамақтары дәмді, порциясы жақсы, бағасы да қолжетімді. Қызмет көрсетуі жылдам, персонал сыпайы. Достармен де, жалғыз отырып тамақтануға да ыңғайлы. Міндетті түрде тағы келемін!❤️💋
GN
Gulnar Nysanbaeva
Осы ашылғалы жақсы болды үйге жақын дәміде ерекше екен
Dimash Zaken
дами жаман🤮
MR
Madi Rahat
Тек лаваш сияқты не советую
Нұрсұлтан Нұр
Өзіме ұнады 👍🏻 әдемі
Частый гость
Пришла с подругой на ифтар. Обслужили прекрасно,дали воду и финики. Сама еда и напитки пальчики оближешь. Советую. Особенно понравился интерьер,очень чисто ,светло и уютно!
Макилла Якупов
Спасибо этому ресторану. Еда очень вкусная и халяльная, официанты и персонал добрые люди. Хорошое обслуживание. Планируем прийти еще раз
Алихан А
Тамақтары оте дәмді кассиршалары оте ақкөніл әсіресе Аяулым деген
БТ
Бекасыл Тортай
👍👍👍 кеңес берем Донерлері өте дәмді, обслуживание на высоком уровне
Нурик ✈️
Кызмет корсету тым дөрекі лаваштары ұнамады
Nurai❤️ 🫶🏻
Зооор
Kudret .
Өте дәмді 😋
Shugyla🎀 Sabarbek
Түк тәтті емес 👎жылытып бере салған лавашты. Ашшы түріне бергем қате алып келді заказды. Енді келмеспін!!! Тазалыққа қарамайд мүлдем ужас өте салақ!!! Қарым қатынас клиентке деген өте нашар!!!
MO
MEF ODIY
Невкусно , много лаваша , начинки мало , не сказали что с фаршем мясной лаваш . Не советую