Grand Besbarmak
Кафе
Каракат Курманбаева
В восторге
Дамхана ойымыздан шыкты керемет екен, официант кыз балдар жаксы кызмет аткарды, маган унады, келуге кенес беремын👍😻
6 посещений
Арайлым Толепберген
В восторге
Той жасадық 40 адамға , жақсы деңгейде өтті.Бәрі ұнады, қыздар/жігіттерге рақмет жақсы қызмет жасады,Админ әпке өте сабырлы , рахмет үлкен 👍👍 Барлықтарыңызға кеңес беремін❤️
Z
Zamira
В восторге
Вкусно посидели , национальная кухня все равно нам близка по духу , и никогда с моды не выйдет 👍👍👍
Гулшат Аймбетова
В восторге
Туууух керемет тамақтары. Официанттары өте жақсы, кішіпейіл. Балығына сөз жоқ. Шымкенттегі ең дәмді балық екен. Всем советую
ШМ
Шынаргул Молдабаева
Барлығы дамди кушти демалдык
Айгуль Серикова
В восторге
Вкусно поели , хорошо провели время
Peruza Kalieva
Понравилось
Гап жасаған едік, бізге ұнады балығы шашлигі салаттарыда пицца казымен🥰👍 рахмет сіздерге! Қонақтарымызғада ұнады!
Aizhan Konarbayeva
Понравилось
1 сәуір енемнің туған күнін атап өттік, салаттары орташа, қатты дәмді деп айта алмаймын. Бірақ қуырылған балығы керемет. 2 астау бесбармақ сорпасымен тапсырыс жасағанбыз, қамырын көп салып жіберген, бір біріне жабысып қалған, тұздығын аз құйған. Сорпасы бөлек әңгіме, бастың сорпасын араластырған ба, иісі де, дәмі де бір түрлі. Ешкім ішпеді. Қамырдан да сол бір түрлі дәм сезілді. Балығына, интерьеріне сүйеніп 4 деген баға қойдым
ЖБ
Жыбек Бегалиева
В восторге
Женгем алып келген еди кушти-дамди деп, сомнениемен келдик,но Оте керемет ,дамди тагамдары! Келиниздер! Бал куырдак заказ бердик шикардос! Все свежо ,советую!!!!
Grand Besbarmak, кафе
29 марта 2026, официальный ответ
Большое спасибо, что выбрали нас 💛 Всегда рады помочь 🙏🏼
Jusi 💗
В восторге
8март күні бардық сервис өте жаксы адам лық толы кухнясы дәмді бешбармак вообще топ залда 2гана оффицант бар барине улгерип жатыр администратор кыз жылы жүзді залда өзі жүгіріп жүр бізге унады детский площадькасыда бар өте жаксы заведения советую всем 😍🫶🏻
Гульнар Турсынхан
Совсем не понравилось
Заранее бронировали, задаток заплатили, приехали, официант сказала "бешпармак жоқ", заказали нарын, 45 минут ждём, уже попросили с собой, все ещё ждём... И тут за соседний столик, О, чудо! приносят бешпармак... Ол да мақұл, қолу тоже принесли через 35 минут, сами готовили, видимо... Официантка грубиянка, "шаршадыныз ба?" деп адам ұқсап сұрап қоямвн ғой тагы🤦... Внешне вроде приличное заведение... наверно, мы не понравились...
N
Nuri
В восторге
Сегодня посетили с сестрой ресторан Гранд Бешбармак . Посетили в первый раз и приятное впечатление осталось,т.е. ,мы заказали рыбу жареную,подали очень вкусно,свежая, очень сочная рыба,поели с удовольствием! Рекомендуем! Обслуживание очень вежливое.Салатба вкусный, респект!
FM
Feruza Mirzaxmadova
В восторге
GRAND BESBARMAK Үлкен рахмет тамақтары өте дәмды Администраторы КЕРЕМЕТ екен Тамақ порциясы үлкен тойымды Іші тап таза Ойланбай келе берініздер
medetovnas .
В восторге
Тағамдары ерекше дәмді! Әсіресе, ет тағамдары мен десерттері таңдайдан кетпейді. Барлығы жаңа піскен, әдемі безендірілген және порциялары да көңілден шығады. Бағасы сапасына сай.😍😍😍😍😍😍
Бб Бкб
Совсем не понравилось
Инстаграм болса жаксы болар еди,ен болмаса ватсаптын ссылкасын тиркеп койсаныздар.Звонокпен заказ алмайтын болсаныздар хотя бы ватсапук отетин
МО
Молдир Одаманова
В восторге
Барлық условия жақсы,балық өте жақсы официант Қарақат өте жақсы,кішіпейіл обслуживание жаксы жасайды екен,Всем советую ,жақсы жер
БС
Бота Садуахасовна
В восторге
Балық айта алмадым енді😍🔥🔥 Балаларды ойнатып, әрі асымызды ішіп тамаша көңіл күймен қайттық, бағасы да қалтаға қонымды💸💸 Үйіміздің қасынан ашылғаны вообще супер супер🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻
Айжан Аннамырадова
В восторге
Админге рахмет жагдайына кіріп айтқан багага екі рет банкет санап керемет шығарып салды кәзір тағы заказ жасадык ауыз ашарга куліп калган апкегой
ДД
Диля Диля
Совсем не понравилось
Вчера была в этом кафе, кухня просто 😱 даже чай не вскипевший, еда не съедобная. Администрация хамит. Короче вообще не советую. Даже 1 звёздочки не стоит
Габит Гани
В восторге
тағамдары өте кереет отбасымыз бен құдай тамақ берген болатынбыз біз ойлағананда керемет өтті қызымет көрсету сапасы кухняның жоғарғы деңгейде екендігі көрніп тұр жаңадан ашылған жер болсада жақсы жүріп жатыр Алла берекесін берсін барлығыңызға кеңес беремін 👍🏻👍🏻🔥🔥
АЕ
Айнур Еркебай
В восторге
Бүгін осы рестораннан тамақтандық барлығы өте күшті😍😍 тамақтары да өте дәмді😍👍
Grand Besbarmak, кафе
29 марта 2026, официальный ответ
Айнур, добрый день! Благодарим за отзыв и высокую оценку!!! Мы работаем для вас ❤
bb
b bb
Жалпы Бари жаксы тамагы обслуживание Бари керемет ракмет
Бакытжан kkx7
В восторге
тамактари дамди оте жаксы карсалады,багалары тиымди
Guliya Bekbosynova
В восторге
Обслуживание кушти бары керемет ұнады риза болдым советую всеем❤️❤️😊😊
DA
Dikan Asikbai
В восторге
Өте керемет тағы келетін жер екен келуге кеңес беремін
БА
Багдат Алсейтов
Совсем не понравилось
Мейрамхана унады тамактары өте дамді кызмет сапасыда оте жаксы үлкен рахмет бари супер 👍👍👍
НБ
Нурдаулет Богдан
В восторге
Тамактары дәмді екен ішіде таза тып тыныш бәрі ұнады бағаларыда қол жетімді екен
ГР
Гулдана Рысбекова
В восторге
Керемет кухня! Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде! 5 ші рет келдік, рахмет қыздарға💝
ЖН
Жанар Намазбаева
В восторге
Керемет кафе,тамақтары өте дәмді,қыздары қонақжай 👍👍
UA
Ulzhan Artykbaeva
В восторге
Заведения бізге ұнады пряям,тамағы да лучший,іші вообще әдемі👍🏽👍🏽
Гульнур Медетбек
В восторге
👍👍👍 Кухнясы өте дәмді . Қызмет көрсету , админ,офицанттар бәрі ойымыздан шықты. Рахмет!
KJ
Kuaniw Jakip
В восторге
Керемет дамді рахмет сіздерге келуге кеңес беремін
Б
Багдат
В восторге
Әрдайым келеміз тағамдары уйдегідей дәмді тап-таза админ карындаска рахмет канша келсекте күліп турады қызметке көп Рахмет Қарақатка рахмет
EM
Enegyz Muhammetmyradova
В восторге
Süper damdiii astariniz rahmet kansha ret keldik kizmet korsetu jogari dengeyde admin apke kulüp turladı täk priyatno kelnzder
Назира Ашурова
В восторге
Мен бүгін Бесбармақ кафесінде құдалық күтім. Бәрі ойдағыдай болды. Дастарханды керемет жайған. Кешеден бері келіп жатырмын Махаббат деген админ керемет жауап беріп жатыр. Бізді бүгін Ақнұр керемет күтті.
Багдаулет Танишеы
В восторге
Өте керемет дәмхана, балықты тамаша қуырады, қызмет көрсету деңгейі жоғары деңгейде. Сәті түссе тағыда міндетті түрде ораламыз. Қызметкерлерінеде басқарушысынада алғыс білдіремін..
ГБ
Гулмира Берикова
В восторге
Ресторан керемет👍🏻тамақтарын айтаалмаймын 👏🏻қатты ұнады . Қарақат даяшы қыз өте тамаша қыз екен , керемет күтіп шығарып салды . Бағалары керемет.
Марина Цой
В восторге
Очень вкусный бешбармак! Большая порция, много мяса, адекватный цена, а также хорошее обслуживание, уютная атмосфера! Рекомендую!
ШТ
Шынболат Туймебаев
В восторге
Тапчан ашылдыма оте жаксы жер тапчан кутып журмыз
ДШ
Диляра Шилтенбаева
Классное местичка
РБ
Райхан Бексейтова
В восторге
Керемет барлығы ұнады рахмет Жулдызайга ракмет❤️
🤍
В восторге
обслуживание жаксы и очень вкусные блюда 👍🏻
Айсана Сейтимова
Керемет барлыгы
ҒХ
Ғазиз Хайранов
В восторге
Тамақтары дәмді екен кешке ауызашарға бардық
Мурат Сергалиулы
Керемет. Рахмет барлығы ұнады 👍🏻👍🏻👍🏻
Aisulu Serikbai
Так себе. Кафешка
Karlugash Oralbekovna
В восторге
Керемет кафе жоғары деңгейде қызмет, дәмді ас үшін рақмет 😍👍 келсеңіздер өкінбейсіздер