Sazan fish
4.1
4.1
Акжол Тажикулов
В восторге
Бүгін Сазан Фиш ресторанынан балық алдым. Дәмі өте керемет, балғын әрі жақсы дайындалған екен. Қызмет көрсетуі де көңілімнен шықты. Әсіресе официант Дияр өте сыпайы, жылдам және өз жұмысын жақсы біледі. Барлығына рақмет! Тағы да келемін
Zhansaya .
Совсем не понравилось
Мы пришли в кафе и сделали заказ, но ждали его почти 2 часа. Нас никто заранее не предупредил о такой задержке. Считаю, что это очень долго и портит впечатление от заведения. Надеюсь, в будущем сервис станет лучше. Очень разочарованы обслуживанием. Такое ожидание — это неуважение к гостям. Мы пришли в 18:00, сейчас уже 19:41, а заказ до сих пор не принесли.
21 февраля 2026, официальный ответ
Приносим свои извинения за задержку. Наша печь для рыбы вышла из строя, и мы сами не ожидали такой с…
SД
Sholpan Даулетова
В восторге
Балық өте дамді . Кызмет көрсету сапасы өте жаксы ,Диярға рахмет !
Inkar🤍
В восторге
Сотрудниктері жаксы тез тіл табысып кетеді балыктарыда салаттарыда оте дәмді зовидениянында іші оте кушті
SA
Sholpan Arapova
В восторге
Өте керемет жер уютно балық дәмі тіл үйірер, балық нежный басқаша дәмі! Келіп көру керек ұсынамын 😍😍😍
Нуржан Турдалы
В восторге
Балық дәмі зор екен қуырлған майы жүрекке тимеиді керемет бағасы арзан қол
AI
Ainur Imamurst
В восторге
Балық өте дәмді екен, админ өте жайдарлы, бізге ұнады. Кеңес беремін баруға өкінбейсіздер😍
Нуралы Жусбалиев
Рахмет қонақжайлықтарыңызға, өте дәмді😋
Маржан Темірханқызы
В восторге
Балықтары керемет оте тамаша обслуж зор
ЛД
ЛАУРА ДАНАБЕКОВА
В восторге
Балықты жақсы қуырады, бағасын сәл қолжетімді етсе әрқашан барып тұруға керемет болар еді.. рақмет өте дәмді👍
⚜️Айберген⚜️ !
Совсем не понравилось
Тағамдардың кортсиясыз бағасы қымбат тақты закз бересің екі күн күтесің обшым тамак ішетін жер емес екен!
UA
Uldanay Aben
Совсем не понравилось
Кеше мерекеге орай ауызашар ретинде барганбыз отбасымызбен. Дым дайын емес конак кабылдауга. Сазан деп оте майда карась берген. Предзаказ жасаган жартысы келген жок биз кеткенше. Ендм кайтып бармайтындай болдык. Мереке де ауызашар да быт шыт болды. Баска мейрамханага барып отырдык.
PН
Perizat Ника
Совсем не понравилось
Обслуживание 0 бүкіл 14 столға 2 официант алдын ала берілген заказды 2 сағат күтесің . Сізден алдын заказ бергендерді жеткіземіз деп жүргендері. Кезек күтуің керек
Айнур А
В восторге
Сегодня на обед заказали рыбу. Позвонила в 12:35 — ребята очень вежливо приняли заказ. Сразу написала, что нужно доставить на работу, и всё быстро организовали. И что приятно — заказ получили уже в 13:10. Очень быстро! Сижу на работе, заработалась и думаю: что-то они пропали. Пишу им, а они отвечают: «салып жібердік, апше». Получила заказ — и честно, нет слов. За эстетику — гран-при. За упаковку и посуду — первое место. За обслуживание и коммуникацию — отдельная благодарность. А вкус… просто пальчики оближешь. Кстати, мы так и сделали 😄 Даже голову съела, хотя глаза на меня так и смотрели 😅 В общем, спасибо вам за всё! Без лишних вопросов, нервов, сил и времени. Просто, красиво и очень вкусно.
Aigul AMG
В восторге
Очень вкусная кухня, сазан приготовлен великолепно, баурсаки во рту таят! 👍 один минус - ужасная канализация и запах в холле, администрации необходимо решить эту проблему, так как это обстоятельство портит всё впечатление о заведении 😞
4 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за обратную связь 🤍 Мы уже занимаемся решением данного вопроса. При сл…
Гульжан Сапаралиева
Совсем не понравилось
Мақтайтын дымы жоқ, ауызашарға деп алдын-ала броньдап заказ берген балығымыз 1,5сағат пісті! Сая деген қыз жауапкершілігі жоқ екен! Балықтары 2кг дегеніміз 1кг боп келген! Өте нашар! Енді бармаймыз!
БА
Биқасым Алинұр
В восторге
Сазан фиштің балықтарына базар жоқ дәмі мошни екен тамақтары да күштііі!! Офик Азиз жақсы обслуживания жасадыыы
ГН
Галия Нысанбаева
В восторге
Чистое и тихое кафе , кухня отличная , обслуживание на высоте , Дияру отдельное спасибо за внимание и комфорт
УМ
Урзада Майлыбекова
В восторге
Обслуживание тагамдары Бари Жаксы .процалары коп екен , Сазанбалыкты Жаксы куырып акеледи ,Диар обслуж 👍🏻👑🙋🏻♀️💐💯💯
СШ
Санду Шойбекова
В восторге
Сазан балык өте дамди. Ауызашарга қызымның туылганын тойладык. Барлығы ең жоғарғы деңгейде жасап берді. Азиз офицант молодец уақытылы жеткізіп отырды. Балықтар өте 😋
Частый гость
Aigerim Sarypbekova
В восторге
Болат оте жаксы кызмет етти. Жылы жузди оте кишипейл карсы алды. Тапсырыстарымыз уакытылы келди. Балыктарыныз керемет екен кухния жаксы
Айдана Мелдеханова
В восторге
Балықтары керемет екен,Дияр официантқа бөлек рахмет,жылдам барлығын әкеліп берді!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Келуге кеңес беремін!
Jack Sparrow
Совсем не понравилось
Сейчас сидим после ауызашара, специально за час заранее заказали рыбу. Дополнительно Сидим 40 минут ждём 10 человек!!!, до сих пор не принесли. Это еще не считая наш стол, другие тоже сидят и ждут. Официанты 2 шт, не успевают бедные. Знают же что Ораза, специально под вечер могли бы заранее подготовить несколько официантов и кухню можно было бы пораньше подготовить! Администратор вообще чем занимается?! Люди бедные голодные после ауызашара сидят, ждут🤦🏼♀️ Кетіп қалайық десең көшенің барлығы пробка, басқа жерлерде бос емес🤬
21 февраля 2026, официальный ответ
Құрметті қонақтар! Бүгін балық пісіретін пештеріміздің екеуі де күтпеген жерден істен шығып қалды…
Аружан Жанибекова
Совсем не понравилось
5:30 да звандап ауызашар уақытқа балық заказ берген едік. 18:45 болды әлі әкелген жоқ. Өте жауапсыздар екен.
Ая
В восторге
Очень понравилось цены офигенные и блюда на вкус ваще балдёж, заказала том ям было безумно вкусно сытно и порция за свою цену стоит😍😍😍
НТ
Нагима Тагимова
В восторге
Шынайы отзив айтайын кафе ұнады, салатарыда керемет, балықтары дамді екен. Офицант Болат күліп каған жаксы обслужить етті. Болатка рахмет
Merey Meirbekova
Понравилось
1кг балық 2 адамга зор жетті ,но сочный болып прям тойымды болды ,офицанты нежные ☺️✌️
TT
Tanat Tazhen
Было средне
Тағамды 40 минут күттім Бұндайды алдын ала айту керек
Сайлау Кудайбергенов
Совсем не понравилось
Өте нашар бір сағат жиырма минут отырдым эоқ заказ амал жоқ кеттім
NT
Nurbek Tuganbay
В восторге
Барлыгы унады обслуживание жогары денгейде Диярга улкен рахмет балык супер👍👍👍
MT
Maira Torebekkyzy
В восторге
Балық тағамымыз өте дәмді болды.рақмет.бізге қызмет көрсетеен жігіт Дияр керемет.жақсы .
СЖ
Сымбат Жумагул
В восторге
Свежий и вкусный хрустящий жареный сазан! И стейк из семги, прям тает во рту 😋
Жан Дос
В восторге
Балық өте дәмді свежий тірі балықты ұстап қуырып береді
Частый гость
ДО
Динара Оразбаев
В восторге
Болат деген жігітке риза болып отырмын. Не деген керемет❤️ күтті. Балықтары да дәмді❤️
Gulnara Seilkhan
Понравилось
Салаттары ұнамады бірақ балық керемет екен👍👍 официант жақсы қызмет көрсету
Акмарал Токсанбаева
В восторге
Балық өте керемет👍 ауызда ериді. Таныстардан естіп барған едік, барғанымызға өкінбеймін. Ещё іші таза қуырылған. Обычно балықтар көп жерде таза қуырылмайды, сырты кляры қалың болады ғой. Бұл өте дәмді, салаттары әсіресе хрустящий баклажан керемет екен🥰🔥
Женя Белоусов
В восторге
Дамы и господа! Данное заведение Sazan Fish я вам скажу как эксперт кухни, рыба жареная здесь обалденная советую всем, попробуйте салат от шеф повара и салат страточелла необыкновенный вкус для обывателя юко. Конечно есть работа, где нужно доработать в сфере обслуживания, но они скоро будут я надеюсь. В целом если я не ошибаюсь в Шыме это 11 сеть в Казахстане, но здесь рыба особенная. Спасибо за такое гостеприимство и персоналу особенно Диане!
БК
Болат Коланов
Все было вкусно
Lacoss.tta .
В восторге
Балыктары оте дамдыы екееен келып корвныздеер 👍👍
Айша Байшуахова
Оте керемет ! Салаттары,балыгы
ГК
Гульнара Кожамуратова
Іші таза, өте. Тағамдары 👍👍, әсіресе балық! 👍👍
GS
Gauhar Seiit
В восторге
Балықтары өтте дәмді екен маған ұнадыерекше
ЕТ
Ержан Толебеков
В восторге
Очень хорошее спокойное место. Рыба вкусная
ZZ
Zhanar Zhunusova
Балык оте дамды 😋
ЖС
Жанабек Сергеев
В восторге
Сал кешигетини болмаса тамактары зор
ЫЕ
Сазан десе сазан екен. Керемет
SA
Shyryn78 Asanova
В восторге
Балыктары оте дамди керемет екен!
AJ
Abdurashid Jienkulov