Street food
Пункт быстрого питания
Болат Базаров
Совсем не понравилось
Донер сухой и жартысы чипсы, еттери куйип кеткен
ES
Elyor Sayfullaev
В восторге
Аза повар өте кушті дайындайды екен барлығы зоор дәмдіі👍🏻
ФШ
Феруза Шамшиддинова
В восторге
Ваще вааааау барлыгы керемет пастоянно стриит фудтан алатын болдым
Asel Nuralievna
В восторге
Осы жердің чикен бургері зор вообще бургер жемейтін едім қатты ұнады 😍
IN
Islam Nurlanov
😍
Карл 🕸🕸
В восторге
Осы жерден үнемі бургер заказ етіп жеймін,енді мына бургерлердің дәмін айта алмадым дәмдері өтееее кереметтттт.Поварға респект бургердің дәмі деген айта алмадым қайта-қайта жей бергің келеді.Заказ беріп немесе барып жеп көруге кеңес беремін.Осындай керемет дәм үшін сіздерге көп-көп рахмет
Aselya Quandykova
В восторге
Замечательное заведение. Очень приятное отмосфера, чистота, уют! И самое главное очень вкусно! И доставка есть . Дети обожают это заведение.
ЭА
Эльенора Алтыбаева
В восторге
Пиццаның дәмі өте ұнады, тестосы мен бетіндегі сыры созылып😊 көңілімізден шықты, ал суши не деген берекелді , арасындағы творожный өте свежий, огурцы мен тауықтың еті деген өзгеше дәм беріп тұр 😋😋😋😋 Бәрі ұнады, тез дайын болды 👍 Қайта келеміз деп шештік отбасымызбен , бағасы да қол жетімді ✅
Ayaru Izbasar
В восторге
Суши пица проста 10/10 очень хорошая сочная горячая Пицца вообще классная тесто очень мягкая и сыр тоже прям суши офигенский прям большой и очень вкусный фри хрустящий ну в целом мне все понравилась
nuraika azamatovnaa
тагамдары оте кушты дамди😋
БМ
Баймырза Мырза
В восторге
Пиццалары өте дамды екен , Баняга келгенде пиццаларын алдырамын бир пиццаны бір озим жеп коямын очень вкусная
Султан Шамил
В восторге
Рахмет сіздерге❤️ Қаланың қаншама жерінен жедім,дәл сіздердікіндей бургер жеп көрмеппін Алла істеріңізге береке берсін
Ayazhan Kolbay
Совсем не понравилось
Куриный лаваш алған едік оның еті дұрыс піспеген розовый болып тур еще кожурасымен бірге жур жүндерімен🤔
КС
Клара Стыбаева
В восторге
Несколько раз брали суши.Суши грамадные и очень вкусные.Не пожалели что купили и будем постоянными клиентами.
. .
Жақсы
Айша Ергеш
В восторге
Рахмет алдым🫶🏻 Сәздерден үнемі аламын, постоянный кленттерыныз болдым, барлығының вкустары ұнайды прям отеее дамдыы үйден почти тамақ істемимін сіздер ашылгалы күнара заказ беретін болдым😻😹😅 сушиді қаладан заказ беретін едім сіздерден ыстықтайй свежый аламын🥹😍🥰🫶🏻 Жұмыстарыңызға сәттілік
Н Н
Совсем не понравилось
Қасында самса бар соны жей салыңыздар
JM
Janar Mamadalieva
В восторге
Сіздерге үлкен рахмет. Кассадағы қыз өте жақсы қызмет көрсетті. Саудаларыңыздың берекесін берсін. Өсе беріңіздер
Амір Аманғали
Дамі зор ❤🤭
Сабыржан Курбанали
Зор
ЕЕ
Еро Еро
В восторге
Осы жерден заказ беріп жүрміз. Тапсырысты жылдам қабылдап жылдам жібереді. Әрі дәмді😍
Алина Зейдулла
Күшті
zZz_zZz .
Ұнады👍🏻👍🏻👍🏻
ZM
Zulfia Moydinova
В восторге
Суши пиццалары күшті нлкен рахмет адам менде жақсы сөйлеседі перанолдары ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
ZE
Zarina Erkinova
В восторге
Вообще чотки бағасына сай өтте дәмді сушиге айтатын әнгімем жок өтте жақсы тап таза жумыстары әдемі алуга стойт😍😍
Tansulu Bekbolatova
В восторге
Самый лучший 😍 суши пиццалары өте дамды , ыстық жумысшы аға апкелеріміз жайдарлы жақсы кісілер екен рахмет көп🤗❤
Ж.
Жолдасбек .
В восторге
Сущи пицалары күшті дәмді екен.Бір рет келсең өзіне тағыда тартып тұратындай комфорт екен Бүкіл жұмысшылары көңілді жақсы жандар Бизнестері алға баса берсін Просто супер
hh
hhhhttpp hhhhhtttpp
В восторге
Суши пиццасы күшті 😍 тойымды мол🫢Барлығының көңілдерінен шығып жатыр👍🏻Негатив жазғандар ондай ондай болып тұрадығой😉
Shugyla❤️ .
Совсем не понравилось
Оте томен коп уакыт алат
Ayanat Onlasbekova
20 минут деп 1 сағат күттік еще жұлқынып кассир
Ayganym Amanbay
20мин дайын болады деп 1сағат болды нашар
Aigul Kuzieva
В восторге
Суши зор екен!!! Оте дамди !!!! Катты унады !!! Тез жеткизип берди !!! Барине Рахмет!!!
Максат Тлевлиев
В восторге
Суши питцалары өте дәмді әсіресе лабаш👍👍👍
СИ
Сымбат Ишанкулова
В восторге
Осы сетьке заказ бергем. Өте дамді екен. Суши ваше керемет. Филладелфиянын балыгы калын кушті екен. Соустыда аямай салады екен. Барлыгын дамдері зор. Ен дамді суши пицца жегілерініз келсе Street foodты советую.
Маржан Ниязбеккызы
В восторге
Керемет,суши,пицца,чикен өте дәмді,істеріңізге береке берсін Бозарықтан осындай таза,дәмді тағамдар ашылғанына қуаныштымыз.10/10🔥🔥🔥
СД
Сауле Досанбаева
Классное заведение 👍👍👍все вкусно и дешева 😍
Назеркем🫶🏻 .
Керемет кафе Пицца зоррррр
FX
Farrux Xozhiev
В восторге
Всё очень вкусно) в кафе все уютно тепло красиво) поварам огромное спасибо за вкусную еду) + есть парковка освещение) заказ пришёл быстро рекомендую брать сет: ЧЕ ТАМ! Обслуживание на высоте!
Жаркынбек Бекмурзаев
Керемет жер екен. Дәмді. Кеңес беремин
Ғайша Нурбекқызы
В восторге
Барлығы өте дәмді,жылдам жеткізіп берді👍👌
Динмухаммед Баглан
В восторге
Тағамдары өте дәмді екен, доставка ыстықта келеді екен👍🏻🔥
Akerke Sabetbek
🔥🔥🔥🔥
Albina Senbi
В восторге
Маған сервис ұнады қызметкерлері өте мәндениетті,тағамдары да күшті дәмін айта алмайм енді бургер алғам ұнады🔥🔥
Рыскуль *
В восторге
Отличное заведение! Сервис отличный! Главное все вкусно и чисто!
Айжан Умурзакова
В восторге
Рекомендую! Хорошее заведение, вкусные суши, в целом кухня хорошая. Очень чисто и опрятно!
Шымкент Шымкентски
В восторге
Хорошее заведение, всё новое и чисто, суши сам мастер шеф готовит, пицца тоже вкусный. Персонал приветливый, парковка удобная. Сидишь и смотришь на суету уличную 😁
Aydana Orazbekova
В восторге
Бұл жердың тағамдары ұнады🥰 өте молынан салынған суищи сочный екен. Лаваш пен бургеріде өте дәмді😋👍🏻 Рахмет сіздерге💐
Даурен Сагиндыков
В восторге
Суши, пиццасы дәмді! Орналасқан жері қолайлы! Боралдайға барарда, өзіммен алып кеткенге ыңғайлы! 🤝
ЖЖ
Жанерке Жайсанбай
В восторге
Отличное кафе фастфуда! Еда вкусная и свежая, подают быстро, персонал вежливый. Всё очень понравилось — очень вкусно. Атмосфера уютная.👍👍🔥
Nursultan I
В восторге
Зор екен суши!! Молодец красавчик екен сущистерің👍