Doner na Argynbekova
N/R 💫
Дәмі бөлек екен
СӘ
Серіжан Әділбек
Осы жердікі ұнамады мүлде! Суып қалған донер дайындап берді Нұрсаттағыдай емес !
СБ
Сабира Бекишева
Очень вкусно спасибо 🤤👍
Дима Оспанов
Махтағаным емес чотки дайындайды екен базар жок дамы молынан екен🤤🤤
DK
Dias Kuralbai
Дрнерлеры зор асыресе багеттеры дамды
Аян Мусилманкулов
ИЖ
Имангали Жунисов
Дәмі күштіі😍
Назгул Сопыхан
Пряммм донер дәмі деген күшті,с собой алсаңыздарда бәрін соус перчиктеріне дейін салып береді,от души советую🫶🏻🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍
Арайлы Турымбет
Багет хрустящий, внутри мягкий, мясо сочное и вкусное, соус идеально дополняет вкус. Порция сытная 👍 Обслуживание быстрое, всё аккуратно и чисто. Сейчас редко встретишь действительно вкусный донер, но здесь — прямо топ. Обязательно приду ещё, рекомендую всем! 🔥
Ахмет Камалбай
😍😍
Anis 🤍
бәрі ұнады тез дайын болды, лаваш прям сытный күшті, тағыда барып тұрамын
Erasyl.B .
✊🏻🤲🏼
Free Dollar
Очень вкусно спасибо
Исламов Бекзат
Отте жаксы унады коп рахмет🫂
Madina Rakhymkyzy 🎀
оте сыпайы жане тазалыктары керемет,жылы карсалып дамды жасап берды🤗❤️
НА
Несибели Аппаз
Барлығы ұнады😍қыздарына да балдарына да рахмет жұмыстарын тиянақты әрі тез жасайды екен 😘😘 Тағы да келемін үлкен рахмет жұмыстарыңзға Береке берсін ❤️
Фариза Тиллабай
😍😍өте дәмді
Рамазан Рахымжан
Өте керемет жақсы істейді 👍
ЖР
Жазира Рахымжан
Очень вкусно и сытно! Давно не ела такой сочный Донер, а сколько мясо 🤤😮💨 вообщем осталась очень довольной, рахмет 👍🏻👍🏻👍🏻
Guldana Aldanova🤍
😘😍
UC
Unity Corp
Очень понравился готовка, и люди доброжелательные (моё впечатление такое) Уютный интерьер, самое главное недалеко от дома
JA
Janibek Absatov
9 на барып жедік, өзімізьен де алып кеттік👍 ғой дөнер!!!!
БА
Бір Адам
очень вкусный донеры всем рекомендую 😍❤️🫶🏼🫶🏼 уанлав с первого вкуса 🙈😍