Lash Banu
Салон красоты
7T
777 Ttt
Люблю мастера Бану , она мастер своего дела только она красиво ,то как мне нравится может нарастить ресницы , всегда найдет правильный подход к каждому клиенту ❤️
Арайлым О
Делала ресницы у мастера Адины.Сделала лучше чем Алматинские мастера.очень понравилось .И мастер и сервис на высшем уровне.Без боли,без дискомфорта и с приятной беседой❤️
🌱 🍂
Алғаш рет келдім, бірақ өте риза болдым. Мастер Айгерім өте сыпайы, жұмысын мұқият жасайды. Кірпіктерім дәл қалағандай шықты. Міндетті түрде қайта келемін!💕
Акерке Сраилова
Кірпікті тек Айгерімге жасатамын Үнемі күшті жасайды просто топ❤️ Айгерімге көп көп рақмет❤️❤️
EK
Erkenaz Kuandykova
Мастер Аяжанга ракмет работасы барлығы унады
ГА
Гулжамал Абилдабек
Мастер Айгерімге рахмеет , қатты ұнады . Наращивание ресниц и ламинирование бровей🔥
Azhar Esenkyzy
Топ мастер Мерей💘 всегда кушты шыгады. Такая аккуратная, приятная девушка
zhanbo 🥷🏻
Мастерлер күшті
Балым Рахимбек
Аяжан мастер 😍 Прям аккуратно истейд ❤️❤️❤️
Almira Erlanovna
Самый любимый салон Казына- самый лучший мастер 🫶🏻Очень приветливая, аккуратная и внимательная. Относится к клиентам с заботой, процедура проходит комфортно, результат всегда идеальный. Рекомендую👍🏻
Дари Жорабекова
Уже как год хожу к мастеру Аяжан. Она очень красиво и аккуратно работает, подбирает форму и цвет по параметрам глаз 🤗
Нурбану Базарбай
Мастер Аяжан — просто 💣 Ресницы идеальные, аккуратно и со вкусом 😍 Спасибо большое, рекомендую 💕
Акнур Куттыбай
Сезім мастер күшті істиді. Өз ісінің шебері❤️
Akerke Sansyzbaevna
Топ мастер Мерей очень идеально делает свою работу🥰🥰🥰
lyazkaa b
Топ Мастер Мерей😍 Күшті істейді рахмеет🥰
🤍 ✨
Қыздар барлықтарыңызға кеңес беремін. Маған өте ұнайды бұл салон. Қолы жеңііл кірпік мастерім Айгерім😘
😘 АКО
Ұнамады. Кірпік дұрыс жабыстыра алмайды!
🩺 🩻
1,5 жылдан бері осы салонға барамын. Ресницы топ мастерім Айгерім (всем советую девочки). Салон өте таза әрі жайлы.Музыкасы, қарым-қатынасы, қызмет көрсетуі бәрі керемет. Кірпіктерім де дәл ойымдағыдай шықты💕
Алия Ботпаева
Уже 1 жылдан бері осы жерге жасатамын.Айгерім мастер топ💕
t.
tahmyi .
lash топ мастер Казына работает очень аккуратно☺️ качество видно сразу😍
Aliaskar Maria
Айгерім мастер топ топ😭😭💔💔
ЛБ
Луиза Балабекова
Мен қанша жылдан бері осы салонға барамын жумыстарыда мастерлеріде унайды всем советую 😘