XTRA
4.2
Мадина Утетлеуова
Так себе) Страна мамbetov 🫠🫠
Бека Калимбетов
Mambetizm kolhoznoe mesto ne sovetuyu
Бейбарыс Абдрахманұлы
😌
Жеңіс Мекенбай
Шар жоққо ема
Alizhan Kaldybek
Диджей шли ондай емес едыгой клуб емес тойхана боп кетыпты полный отстой
Jusi 💗
С клиентами разговаривают грубо, у них нет клиентов, потому что внутри работники делают что хотят
Nurbakyt Koshtay
Зор
Gulnaz Elemesova
Барудын кажети жок баруга кенес бермеймин.Ужас прям
Symba ❤️
KN бар Ужасное Обслуживание ,ужасное танцполь, сотрудниктеры жабайы вобще не советую баруга 👌🏻
Nurai1ym Samen
Муғалима деген қыз прямм куштыы кулип адамга прям комфортная кызз😍😍🫶🏻🫶🏻🫶🏻 здания озы жаксы арзан бирак танцпол музыкаларн чуть дурыстау керек а так мощщ✌️
Nuray Abdrakhymova
😍
Жека Жека
🫶🏻🔥
naz💕
келиндерр арзанн прямм кушти жерр жастар журетинн ортаа 😍😍😍 маған катты унады барып турамыз енді🫶🏻🥹😍
Мадина Касымбек
Круто отдыхали✌🏻
Болат Кадыров
Кушти
AF
Amor Fati
Зашли сюда на днях и остались в восторге! Отдельное спасибо бармену👑🔥🥰 очень позитивный и внимательный парень🔥
Shugyla Karim
Бармайак койындар.Тамактары ужасный.Ещё жарты нарселери жок.То битип калды диды то стеми калды деп артурлы сылтау айтты.Енди бармаспын
ГЖ
Галия Жахаева
Диджей вообще унамады Клиент айтқан әнді ерегісіп қоймады
Бека
Г
МР
Махсат Рустемов
Караоке онша емес облуживание мүлдем дұрыс емес уважение жоқ клиентке
Ж
Жансая
Караоке вапще ноль адам жоқ болсада рекламаны өлтіріп стейді бірақ өтірік мен тараздан келген едім енді келмеймін келуге не стоит
БЖ
Байдалы Жайдарбек
KM бар в топ особенно djЕра кальяны мощь👌
Kami Kami
Танцпол не ставят сказали если есть полный зал тогда тока ставят диджей полный отстойник , кооонй , музыку не хотел ставить , за деньги работает,маоооллл вообще не приходите диджей моооаллл
Мадина
Муғалима официант кызға рахмет кабинкада отырдык обслуживание паталоккк рахмет. Саған ♥️
aruu M
все оооочень понравилось,особенно официант жандос,хорошое обслуживание🥰
A.A .
Ваше келмеңдер 4 қызға калян тегін өтірік ангіме 1 миллер2490т ужс о
Ю.
Ю .
Очень красивая и приятная ночной клуб Обслуживания высшем уровне. Бармен Абу мне очень понравился, посоветовал мне свой фирменный коктейль. Мне очень понравился 😍
BT
Beybars Tursunbay
биба👍
ШБ
Шахрух Бекметов
Мошный зовидение унады прям охрано роботает🤩🤩🤩🤩
Асылжан Мырзабеков
Moldir Erikqyzy
адам жок
B
Bekzzxm
Быз бугын конакта болдык. Керемет уакыт откыздык. Бызды Жандос деген жыгыт карсы алып, кызметымызды жасады. Рахмет улкен. Кайта келемыз.
АҮ
Аяулым Үшкен
Керемет атмосфера обслуживание керемет бәрі ұнады рахмет келуге кеңес беремін🔥🔥🔥
Ерсайын Бектурганов
Dj ecstasy ❤️🩹😘😘😘