Chicken balyk Grill Center
Службы
Севара Мамирова
Дәмі күшті,керемет🌸
Майра Амангельды
Очень вкусные и сочные грили, так быстро доставили заказ, чем мы довольны. Спасибо большое за такую вкуснятину, всем рекомендую это место
ЖӘ
Жанна Әлимханова
В целом поставил бы 4 из 5, но из-за кассира ставлю 5. Очень вежливый и приятный парень, всегда быстро обслуживает, видно, что старается. Хожу сюда давно, с сентября, и именно из-за хорошего отношения хочется возвращаться. Кассиру — отдельный плюс.
Aruna Zhumakasim
.Қызмет өте ұнады 👍 Барлығы тез, сапалы және кәсіби деңгейде жасалды. Қарым-қатынас та жақсы. Ұсынамын!
16 января 2026, официальный ответ
Жылы пікіріңіз үшін алғыс білдіреміз! Біздің қызметімізді жоғары бағалағаныңызға қуаныштымыз. Алдағы уақытта да сапалы қызмет көрсетуге тырысамыз
Ramanovv_01
Гриль мощный екен. Қашан барсам да, бәрі дайын тұрады. Бір жігіт бар — өте ақкөңіл: алдымда емес, алдында 1000 тг жетпей қалған еді, қоя беріңіз, аға, ас болсын деп шығарып салды. Чикен де мощный, бірақ сәл жұмсақтау, тау болып қалған. Бұрын қаттырақ, қытырлақ, KFC секілді еді. Жалпы, чисто 10/10
Айка Бакирова
Здравствуйте мне очень нравится в этом заведении гриль . Вкусно свежее всё но есть одно но там на кассе стоить парень очень грубый мы покупаем за деньги а не у него бесплатно что ли бо . Хочу обратиться хозяевам пусть научат своих работников обращаться вежливости к покупателям . А так всё отлично
16 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Айка! Благодарим вас за отзыв и за тёплые слова о нашей кухне. Приносим искренние изви…
Самат Кендебай
Чикен гриль алдық дәмі күшті қатты ұнады😘
Symbat Tazhimukhan
Доставкамен заказ бердік,өте дәмді,қызмет көрсетуі 10/10
29 декабря 2025, официальный ответ
Пікіріңізге көп рақмет! 🌸 Дәміміз бен қызметіміз ұнағанына өте қуаныштымыз. Әрдайым сіздерге сапалы әрі дәмді тағам ұсынуға тырысамыз. Қайта күтеміз!
dakosh
Проста бомба
Мухаммедали Артур
Чикен грилдери оте кушти екен доставкамен салып жиберди тез келди заказ беруге кенес беремин адамдарыда жаксы сойлеседи екен чисто оддуши отзыв 👍🏻
ШЖ
Шадыбай Жолдас