Ardaq_berry
Сувенирные композиции
Службы
ABDIKHAN SALIDIN
Заказ бірінші рет заказ берген едим кушты шыгып ты ендігі де тек сізден заказ беремиз жумысыныз дамый берсин колныз талмасын ❤️❤️❤️❤️❤️
ILIAS .
Оте дәмдіі👍👍
Fariza Tazhibai
Дәмі өте керемет екен. Ісіңе сәттілік👍🏻
Турархан Салидин
Алла ісіңе берекесін берсін 🤲🤲🤲. Көп көп рахмет 😘😘😘. Дәмі керемет 🍓👍♥️. Тапсырыс берсеңіздер өкінбейсіздер. Өзіме қатты ұнады 🤩😍🥰.
Райымбек Зердебай
Подаркаға заказ бердім, зор шықты 👍
Нурдаулет Кыдырбай
Очень вкусная 🍓🍫 Свежая, сочная и красиво оформлена. Идеальный подарок и отличное угощение. Спасибо за качество и быструю доставку!
Akzhan Shakenova
То что мне понравилось все сделано с качественными продуктами. Клубники очень классно сочетаются с шоколадом. Я не пожалела что выбрала именно эту клубнику, буду еще заказывать 💗
Гайнур Темирова
Дәмі тәтті екен😋