Muza
Салон красоты
Айгерим Сагинбекова
Салон расположен в очень удобном месте. Мастера настоящие профессионалы своего дела. Особенно хочется отметить мастера Айман, у неё по-настоящему золотые руки, результат работы полностью оправдал мои ожидания. Очень опытный специалист.
Kamshat ..
Мне всё очень понравилось 😍 Качество на высшем уровне. Огромное спасибо мастерам Айман и Оразгуль, сделали мне волосы и ногти.» рекомендую всем!
ШЖ
Шолпан Жакаева
Түлектер венеткасына түсу үшін шаш үлгісін Айман мастерге жасаттым, өтк керемет әдемі шықты. Тез және ұқыпты жасады👍 КЕҢЕС БЕРЕМІН 🙌🏻
ГШ
Гульбану Шанаева
Айман мастерге үлкен рахмет🩷. Корпоративке керемет шаш үлгісін жасап берді. Ойымнан шықты. Өз ісінің шебері💐
ШМ
Шолпан Момбекова
Маған шашым өте ұнады! Үлкен рақмет. Айманға ерекше алғыс айтамын, өз ісінің шебері😘😘😘
𝓪𝓷𝓮𝓵𝔂𝓪𝔃𝓱𝓪𝓷 ✨
Я в восторге от салона!С первых минут окружили заботой угостили вкусным чаем,сервис просто на высоте. Отдельная любовь мастер по маникюру Оразгул 💖 Просто топ!Работа выполнена идеально,аккуратно и с большим вкусом. Настоящий профессионал,которому можно доверять на 100%.Салон очень красивый,чистый и уютный, находиться там одно удовольствие. Мастера настоящие профессионалы, чувствуется опыт и любовь к своему делу.Обязательно вернусь и буду рекомендовать всем.
Айгерим Бухарбаева
Айман мастер өте керемет жасайды екен👍👍Қолы деген прям гүл екен🥰Еще өзі қандай мейірімді іші бауырыңа кіріп тұрады❤️Баршаңызға советую баруға🫶🏻🫶🏻Еш өкінбейсіздер шын айтамын🤗🥰❤️Айман қыз тек алға✊❤️
Айнур Мелдебекова
Айман мастерге, алғысымыз шексіз! 🌹🌹🌹 Бет-әлпетіңе қарап, жарасымды шаш үлгісін жасап береді👍🏻😍🥰 Рақмет! 😘😘😘
Ааа Ббб
Нэйл мастер Оразкул топ👍
Айгерим Кудербекова
Тырнақты күшті жасайды. Мастерім Оразгул топ қой❤️❤️❤️❤️
MT
Manshuk Tashkulova
Идеально, мастер топ Оразгул 💞 Жумысы жақсы тек Оразгулге істетемін неше жылдан бері проста топ топ дегім келеді😍❤️
Dinara 🤍
Мастерім “ОРАЗГҮЛ” өте күшті, акуратно жасайды каждый раз өзім қалағандай етіп маник жасап береді. Ең бастысы айдағы,аспандағы бағаны айтпайды қыздар советую😍😍😍❤️❤️❤️ Оразгүл апше қолыңыз дерт көрмесін❤️.
Aru Anarbek
Салон өтте керемет жайлы мен всегда осы жақа істетемін топ мастер Оразгүл 💋 ❤️ өзіңді толықтай сеніп тапсыра аласың 🥹❤️
Асель Сейтбекова
Маа прям қыздар барыңыздар осы салонға топ топ ғойй именно маникюр прям куштии істиді екен Оразгул деген мастер топ топ ғойй😍😍😍💔🫶🏻
Baimagambetova 🤍
Атмосфера, сервис и результат — всё на высоте 💖
aysha k
оочеень понравилась работа мастера Айман , сделала так как я просила и все идеально 😍😍😍👍🏻👍🏻
Shugyla Yakuzza
Профессионально, быстро и качественно. Рекомендую