Пицца рядом
Адилет
серк жалынды 5 жулдыз койшы деп
БР
Баргида Рахаталиева
Очень вкусный чикин и пицца 🍕. благодарю.советую всем не пожалеете
Мади Бектасов
Пицца десе пицца екен🤤
Айшу💕 Орынбасаркызы
Пицца, чикен, өтте дәмді алуға кеңес беремін ыстықтай алып келеді😍
лоол лол
тема
Наргиза Хаитходжаева
ОЧЕНЬ НАМ ПОНРАВИЛОСЬ👍 СУПЕР ПИЦА 👍 СВЕЖИЙ СЫР А КАК ОН ТЯНЕТСЯ ЭТО ПРОСТО ШИК И ОЧЕНЬ 😋 ВКУСНО И ПЕРСАНАЛ ОЧЕНЬ ВЕЖЛИВЫЙ😘👍👍👍😋😋😋
A
Ajar
Жаксы оте тамаша
Symbaat Saparbekkuzy
пиццалары мен чикеннын дәмі прям күшті всем советую😍😍🙌🏻 бағасына стойт алғанымызға өкінбейміз,тағыда келеміз🥰😊
Sekaa .
Сатушы апай жақсы
С.
Секко .
Зорго
011ahi11 Insta
Пицца темагой алуға кеңес берем!!
Очень вкусно , спасибо повару .Берекетін берсін,Пиццада чикенде өте дәмді
АЕ
Ануарбек Ерназар
Керемет
Гульмира Шурменова
Очень силна понравилася чикен суперский изумительный хрустящий вкусный а пиццы в орту тает
БС
Бекзат Сариев
Күшті дәмі тіл үйірер осы жерден аламыз постаянна❤️
ДШ
Дина Шурменова
Пицца 🍕 мен чикен алып жүрміз, өте дәмді.