Kashgar by Sadyr chef
Ресторан
Наивкуснейшая уйгурская кухня! Большой выбор шашлыков и горячих блюд
Забронировать столик
Бахтияр Шараванов
Рустам Токтиев
Очень вкусно готовят нам очень понравилось!!!
KB
Kymbat Bilalkyzy
Өте дәмді бізге ұнады.дәмі тіл үйреді…🤪
MY
Muxamed Yusupov
Тамактары керемет асиресе балыгымен лагманы мощный екен келиб жениздер окинбейсиздер
ЖН
Жаке Нурсултан
Тамактары кызмет корсетуине соз жок Мадина апше сизден Алла разы болсын конакжайлы екенсиз жузинизден кулки кетпесин😍🤗
Nurasul Ergesh
Керемет
AE
Ali Ermat
Тамаша маған ұнады рахмет
КУ
Куаныш Умаралиев
Тандыр лагманы оте Зор еш жерде жеп кормедик мундай лагманды. Мадина кыздын мамилесине ризамын конактарга деген мамилесине соз жок Аллах Береке берсин кызым
Орал Утеген
Тамақтар өте дәмді әрі тойымды. Барған соң лағман жеу керек екен
NA
Nura Alikovna
Тамақтары дәмді екен. Порциялары өте үлкен, 3 лағман заказ беріп жеп, содан қалғанын салып алғанның өзінде 3 порция шыкты гой). Самсасы еті көп, тестосы жұка👍. Тандыр лағманы подачасыда, дәміде керемет. Бас вообще күшті ауызда ериді, тоже дааау екен. Но астындағы қамыры кішкене жабысып калыпты. Тағыда барамыз, әсіресе күн жылыса судың үстіндегі летниктарына
G🎴
GGG 🎴
Оте дамды багасына сай Шымкентте осындай необычный подачамен берлетын осы ак кафе ризамын Жемысын коре берыныздер Рахмет тек Алга 😍
Асел Калкаева
Тамақтары өте дәмді бағасы қол жетімді керемет рахмет сіздерге👍
NT
Nurmahan Turekulov
Тамақтары дәмі зорр келіп көріңіздер өкінбейсіздер
ФТ
Фархат Турдиев
Очень хорошее кафе можете посидеть с друзями
IM
INDIRA MANAPOVA
Біз осы кафеде болдық..Дәмдері өте жақсы.Әсіресе лағман тандырда тағамы..Официанттар елгезек..Тағы не керек деп сұрап тұрады.
R0
Rango 094
Постоянно берём доставкой вкусно и порцые большие
Руслан .
Осы жердің тамақтары дәмді екен😍
Г.
Гулия .
Лагмандар проста супер өте қатты ұнады🫶🏻
e
Хороши Кафе и еда лучшии 😍
Ардақұлы Асылзат
обслуживание лучший в городе 👍🏻👍🏻
erbolkyzy _
Блюда очень вкусные за свою цену😍
RH
Railya Hadjieva
Нашла оригинальную уйгурскую кухню.немогу описать как там вкусно!Тандыр лагман , все виды лагмана не обычные салаты ланпиза попробуйте. И оцените
Марям Маратжанова
Лагман деп осыны айтса болады. халал кафе Алла разы болсын поварларына Раббым куш куат берсин
Ризвангуль Токтиева
Нам всё понравилось🔥Интересное меню, изысканный вкус и приветливый персонал👍
М😉
Марат 😉
Биз бугин бардык тамактарын дамин айталмаймын. Алла истеринизге береке берсин
Ришат Токтиев
Самая вкусная кухня в Шымкенте очень много видов лагмана
А😇
Ангел 😇
Шымкент бойынша тандыр лагман тек осы жерде екен Алла истеринизге береке берсин тагыда барамыз
Бакытбек Бакытнур
Тағамдары дәмді, қызметкерлері мейірімді. Досыма ұсынар едім.
Ескали Байшуаков
Бәрекелді күшті жер лағманы тамаша барыңыздар ішіп жеңіздер
I Kurbantaeva
Оте дамди 😋
AM
Abduhamid Manapov
Очень вкусная еда! Готовят очень хорошо был там с друзьями нам понравилось
Zhokha _1
Тагамдардын дәмін айта алмайм 😍😋😋😋
Не соответствует ничему
Аймниса Хаджиева
Самый вкусный тандыр лагман в городе😍😋
Рабия Хаджиева
Настоящая уйгурская кухня — та самая, с душой и вкусом детства. Ароматная самса, голова барана бас с насыщенной подливой от шефа, рампизи, разновидности лагмана, лагман приготовленный в тандыре 🔥 и ещё столько блюд, от которых невозможно оторваться. Это не просто еда — это традиции, щедрость и мастерство. Когда готовит шеф Садыр, каждый кусочек говорит сам за себя 😋
ТК
Тарас Конкретный
Лучший ресторан
amirali saddarov
очень вкусная еда,советую,лучшая уйгурская кухня в шыме,а также европейская,и другие кухни
Yulduz Khajieva
Самса вкуснейшая, сочная начинка, тесто тонкое хрустящее😋супер очень понравилась
Sadir Rahmanov
Были сегодня у вас в гостях это было восхитительно особенно барашек в тандыре такое мясо я не пробовала даже в Урумчи. А самсы это нечто неопесуемое. Особое благодарство Анеле приятный официант . Процветания вам !!!
RR
Ram Ram