ideal_fit_1
Обучение танцам
B🤍
Balza 🤍
Қайырлы кеш! Өте керемет студия мен 60кг болып барғанмын, 1 айға жетпи 57кг түстім қыздарға рақмет❤️😘
Nurshapagat Abdulla
Маған бұл студия өте ұнады. Тренерлер кәсіби, сабақтар қызықты өтеді. Би үйренгісі келетіндерге міндетті түрде ұсынамын! 🥰🥰🥰🔥🔥🔥🔥
Частый гость
А.
Акниет .
Өте күшті жер тренерлер де өте сыпайы күліп қарсы алады Нұршапағат тренер өте тамаша үйретеді приям от 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Частый гость
NA
Nazerke Akyl
🔝❤️🔥❤️🔥
Zeinep 🤍
Жас қыздар өз жұмысын бастап жатыр , өте пысық қыздар😍🔥өте көңілді жайлы атмосфера ✨заманауи биге бардық хореограф қыз күшті үйретеді ұнады🔥
Sabina Nurkhan
Очень крутая программа для похудения! Танцы проходят весело и энергично, время летит незаметно, а результат реально чувствуется. Атмосфера классная, тренер мотивирует и поддерживает. После занятий поднимается настроение и появляется больше энергии. Рекомендую всем, кто хочет худеть с удовольствием
Mahabbat Mukhtar
Нет удобств для матерей с ребенком!!! Нигде не было упомянуто что мамам с коляской опасно, что можешь упасть с лестницы который на лестницу особо не похож. Там открытые щели!!! Хотела вернуть деньги, заплатив только на 1-день, на пробный урок, на что получила очень грубые ответы. Была рада что рядом с домом нашла танца, жаль что нет удобства для мам
Айдана Тастан
Для похуденияга барғанмын босанып 3айлық баламен 1ак күнге ,ынғайсыз екен жағдай жасалмаған мамашкаларға негізі мұндай жерге жас қыздар емес әйелдер келеді азуга,2 этажда тіке сырттан орналаскан лесницасы ынғайсыз жағдайды түсіндіріп айткан едым ынгайсыз кауіпті деп клиенттің жағдайына карамайды екен сенің түсінбегеніңе мен кәнәлі емеспін деп 2 айдын акшасын алып кайтармай койды ораза айында корыкпайды даже адамгершілік болу керек кішкене болсын 3 айлык баламен барып тұрнасын
Назым Ясынова
Хорошая студия, везде чисто убрано 🫧 все супер 😍👍🏻
Маржан Абди
Очен классная девушки советую барсаңдар өкінбейсіңдееер😍🔥🔥🔥
Тагайбек Дидар
Күшті азуға барғанмын 5кг тастадым қыздары жақсы барлық удобство бар керемет екен🫶🏻
Ayala Abdulla
Очень хороший танцевальный студия 😍😍
Ayash ❤️
прям супер классно 👍🏻😍😍
Gaukhar ❤️
Кыздааар прям советую барып кориндер,уютный жер❤️
Aknur 🤍
Спасибо за все красотки❤️🥰