Hope Language Center
Языковые школы
Marzhan Eszhanova
Кәріс тілін бастағаным жакында.кадімгідей түсіне бастадым. Осы курсты тандаганыма өте куаныштымын. Өте керемет тусіндіреді. Кызыкты, көңілді еткізеді.Кореянын мадениетімен де таныстырады
Акмарал Ганикызы
Всем рекомендую. Очень классный центр по изучению корейского языка. Преподают носители языка из Кореи. За несколько уроков, уже научилась говорить по корейский.
Yustmarsel Yust
Замечательная школа где преподают сами носители языка 🙆🏼♂️🇰🇷 Рекомендую всем 🔥🔥🔥🔥
MI
Merei Issakh
Очень советую класное обучение интересно и весело ❤️❤️❤️❤️
Aikerim Ydyrys
өте күшті курс, келіңіздеер😍☺️
하이 이
В этом центре действительно очень понятно и хорошо преподают корейский язык. Если вы хотите выучить корейский, я думаю, что это место действительно отличный выбор.
АӘ
Ақерке Әбіш
Курста бәрі керемет! Мұғалім өте жақсы, сабақ пайдалы болды. Мұғалімнің түсіндіруі жеңіл әрі түсінікті. Маған ұнады. Кеңес беремін!! 😊
Zuhra Tastanbekova
Корей тілін жетік меңгергіңіз келсе таптырмас оқу орны деп сеніммен айта аламын 👌Корей елінен келген мұғалім сабақ береді . Өз ісінің шебері болғандықтан еш қиындықсыз тілді тез меңгеруіңізге көмек береді 🤗
우주 이
жақсы