Жан Сарай
бильярдный клуб
1.7
1.7
aibek A.
1)шарлары ауыр, ауыстырамыз деген 2) кымбат сагаты 2500 оз багасына турмайды 3) кий унамады, наклейкасы бир турлы бирак столдары жаман емес, уютно, жарык
Мейрамбек 407
Өте керемет жер нағыз демалатын орын Аяжан сізге Рахмет😘🫶🏻
Мейіржан Калдыкоз
Жансарайга келіңздер оте керемет жер екен👍👍
Sanzhar 🖤
Өте керемет жер екен, кеше бардык көңілімізден шықты келуге совет беремін 😍😍🔥
СЖ
Саян Жақсылық
Советую для отдыха классное место😍😍😍😍🔥 Новый ки Новый стол🔥🔥🔥
Бейбарыс Берік
Обслуживание клиентов ноль ещё хамить если бы были минус звезда то поставил бы 👎
Dias Jarylkhasyn
Минус жулдызша болса соны басар едім Қаланың біраз бильярдында болдық мынау еееең нашары 🤦кеткен ақшаны қойшы, уақытқа жалко болды конкретно👎
BB
Beibarys Beisen
Хозяйн не адекват
MS
Mukhamedzhan Serik
Килары өте нашар. Үйдегі оқтауым түзу анадан. Вообще кемеяк койғандарын дұрыс негізі хозяин тоже самое
Арман Рустем
Келмендер жиги көт жер
НР
Нурбак Рустем
Ұнаған жоқ дым ойнайтын жер емес келіп ойнайтын дер емес вообще ұнаған жоқ
Ерасыл Ауесхан
Киилары үш бұрыш боп жатыр Не советую лично
ABZAL .
Байкот
Almas Kuandyk
Клиентти сыйламайды ойынның ортасынан өшіре салад ,келмейтіндей болып кеттік
Сандугаш Ыбыраимхан
Самое отвратительное место. Неприятная атмосфера, играть невозможно.
Айдос Зиятбек
Ужасное место, воняет сигаретами и потом. Не советую играть здесь. Обслуживание 0, походу открыли для отмывание денег
Бакдаулет Исак
Поражняк жер, келмендер джиги
Досбол Шимкентбеков
Келмендер ойнайтын жер емес
Daulet Kuandyk
Атмосфера ужасная, Сотрудники очень грубые, не советую!
Азат Туктибаев
Не советую жігіттер нашар бильярд стол ки обслуживание 0
Кайсар Койгельдиев
Худшее место, где приходилось бывать. Грязно, сервис на нуле, отношение к клиентам отвратительное. Полное разочарование. Потратил время и деньги зря.
Ернұр Құрайыш
Бір столға 2 ки деп, киды алып қойды. Ойынды өшіре салып шығып кет деп хозяин келіп тұр, өте нашар!
MB
Magzhan Baimbet
Келуге не советую, ойынды ортасынан тургызып жиберд
ЕА
Ерай Айдаров
Билярдқа мүлдем келмеңдер хозяйны вообще дұрыс емес адам бір столға тек 2 кий беріледі деп біздің уакытты өшіріп кетті кийлерінің бас пласмас ещё келмеңдер бір сөзбен айтқанда