12VOLT
Автосервис
ГО
Гани Оралов
В восторге
Жақсы түсінеді екен жұмыстарын! Ұнады! Бағасы да жақсы! Нұркенге рахмет! Молодец!
16 апреля 2026, официальный ответ
Алла разы болсын көлігіңіз бұзылмасын
Жандос Мусабеков
Өз ісінің мамандары! Жұмыс керемет! Бағасы да қымбат емес
Miko Li
В восторге
Рахмет братан ойымдағыдай істеп берлі
5 посещений
Зор ыстит
ЕА
Ерқожа Аппазұлы
В восторге
Жігіттерді кеше түнде вызовпен шақырғармын. Жұмыстарын өте тез жасап берді. Түн демей келді рахмет. 11 де ешкімді таппайсын. Алла жар болсын! Шаршамаңыздар🤝✊🏻💯
8 марта 2026, официальный ответ
Алла разы болсын
КС
Карлыгаш Сейдахмет
Понравилось
Жақсы жұмыс істиді бардар
R R
👍🏻🤝✊🏻
7 посещений
30 января 2026, официальный ответ
Үлкен алғыс бағалап көңіл бөлгеніңізге
Ali Amangeldi
В восторге
Барабан ауыстырдым зор тез жасап берді
БА
Батыр Ақмырзаев
Адалынан жумыс истейды екен
Берікбай Иса
Ребята молодцы🔥
SM
Sagindik Mingara
В восторге
Жігіттер жақсы жұмыс жасайды жылдам 👌👌👌
Ерлан Бурханов
В восторге
Өте сапалы қызмет көрсетеді баруға кенес барем
ТЖ
Турмахан Жандарбеков
Понравилось
Зор
9 февраля 2026, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо большое, что уделили время и написали отзыв 🔥 Рады стараться!
БТ
🔥🔥
EA
Erlan Askerini
В восторге
Жігіттердің жұмысына ризамын. Автокөлігім әр шұңқырға кірген сайын сықырлайтын еді. Барлық кемшіліктерін тауып, жұмыстарын 5-ке істеп шықты. Осы жерге келіп, автокөліктеріңізді тексертіп, барлық қызметті ала аласыздар!
Dulat Zhubai
В восторге
Lexus RX300 автокөлігімнің артқы ходовкасында сайлентблоктар К700 резинкасынан қағылған екен, жүргенде қатты (жестко) болды. Өзім білмеген ақауды осы сервистің мастерлері анықтап берді. Қажетті затын алдырып, ауыстырып берді. Қазір жүрісі жұмсақ, өте жақсы болып қалды. Қызметеріне ризамын ұнады жұмыстары
Бағалауыңызға рахмет! Көлігіңіз бұзылмасын
Abeke Aziim
В восторге
Менде Kia Sorento автокөлігімнің фарасына LED лампа орнатып берді. Жарығы өте жақсы, түнде жол анық көрінеді. Жұмысты ұқыпты әрі тез жасады.
9 февраля 2026, официальный ответ
Алла разы болсын рахмет көп көп
НУ
Нуртилеу Усипбеков
В восторге
После дтп привозил Chevrolet Cobalt на ремонт. Сделали замену радиатору, все аккуратно и профессиально. Машину собрали ровно, ничего не течет, температура держится нормально. Работу выполнили быстро, без лишних разговоров и навязывания доп. услуг. Цены адекватные, отношение человеческое. Остался доволен, рекомендую сервис.
9 февраля 2026, официальный ответ
Благодарю за оценку дай бог чтобы ваш автомобиль не сломалась
BU
Bauirjan Umaraliyev
В восторге
Машина оталмай қалып келгем, причинасын тауып жөндеп берді, жақсы ұсталар, жақсы жігіттер екен, рахмет 12 вольт ұжымына
9 февраля 2026, официальный ответ
Бағалауыңызға рахмет алла разы болсын
Сымбат Абилхан
В восторге
Обратился по проблеме генератора на Kia Optima — сделали диагностику, выявили неисправность и заменили быстро и качественно. Очень приятно, что цены здесь доступные, всё честно. Машина теперь стабильно заряжается, рекомендую сервис!
Мейрамбек Касымбек
В восторге
Обратился в этот автосервис по рекомендации знакомых и ни разу не пожалел. С самого начала понравился подход: сделали компьютерную диагностику, подробно объяснили, в чём именно проблема и какие есть варианты решения. Ничего лишнего не навязывали, всё только по факту. Работу выполнили качественно и аккуратно — устранили неисправность, проверили сопутствующие узлы, дали рекомендации на будущее. Цены адекватные, соответствуют качеству работы, сроки соблюдены. Особенно хочу отметить профессионализм мастеров и человеческое отношение к клиенту. Видно, что сервис дорожит своей репутацией. После ремонта машина работает отлично. Теперь буду обслуживаться только здесь и смело рекомендую этот автосервис другим.
BS
Bagi Sagi
В восторге
Автосервиске ризамын. Электрика маманы фараны кәсіби түрде ауыстырып берді, бәрін тексеріп, дұрыс жұмыс істеп тұрғанын көрсетті. Жұмысы таза, айтқан уақытымен. Сенімді сервис. Самратқа рахмет!
Иманжусип Кенесов
В восторге
В машине плавали обороты на холостых, сделали диагностику нашли дефект. Оказалось одна релюшка работает через раз как ее поменяли обороты встали на место. До этого Обошел несколько автосервисов знают только деньги сдирать с клиентов. А тут сразу нашли и сделали И по цене не так дорого вышло. Спасибо вам буду рекомендовать вас всем знакомым.!!!
ИА
Икрам Ажар
Керемет 😍
ДЖ
Даулеткали Жасулан
Рахмет жігіттер. Қолдарын дерт көрмесін. Жұмыстарыннын жемісін көріңдер✊✊✊
30 января 2026, официальный ответ
Сізгде рахмет алла разы болсын
Ersultan Abai
В восторге
Рахмет жігіттер ойдағыдай шықты жұмыстарың алға бассын✊✊✊✊
Частый гость
Сізгеде үлкен алғыс бағалауыңызға
Абай Азим
В восторге
Жигиттер рахмет жылдам ари сапалы кызмет ушин ✊🏻✊🏻✊🏻
Алла разы болсын
Оналбек Касымбек
В восторге
Жігіттерге рахмет жұмысына тиянақты стейді екен бағасы да қол жетімді маладец істеріне береке берсін
AZ
Almas Zhumabek