Jake tau by Xan mobile
Магазин аксессуаров для мобильных телефонов
4.1
4.1
DM
Dinara Makhamadova
👍🏻
БА БА
В восторге
Диас деген жігіт молодец❤️, обслуживаниесі күшті. Чехолдарға выбор көөөп екен. Еще бағалары төмен. Молодцы👍.
Kausar🫶🏻 Boribai
Понравилось
Приям зорғой Jake tau😍
Gulzi Sss
Совсем не понравилось
Тональный алып едім, мяя оригиналдан қымбат ещё подделка боп шықты, Жаке таудың магазиніғо деп сеніп алғам негізі, бірақ біраз заттары подделка сияқты.
akbota.oralbekkyzy ❤️
В восторге
Очень классно, мне очень понравилось 🥰
Apple Set
Совсем не понравилось
Қанша адам жүріп қарап қойса болады ғой Бұл силық болып еді ұят болды бұл
ДА
Диана Алиева
Жаксы
Бекасыл Имамшамил
Совсем не понравилось
Оте жаман анау азат урса берет барылгына жаман сервис
Adil Bek
Качество оставляет желать лучшего
Kk
Kamytbek kausar
В восторге
Арман ағаның қызметі маған қатты ұнады . Ал консультант Роза әпше вопше күшті ,маған бәрі ұнады қатты ұнады❤️❤️
𝐃𝐢𝐧𝐚𝐫𝐚 𝑲𝒂𝒎𝒐𝒍𝒅𝒛𝒉𝒂𝒏𝒐𝒗𝒂
В восторге
Брала сегодня наушники отличные хорошо работают
alibi suleimenov
Зор