Hafiza Shtory
Мастерская по пошиву и продаже штор
МТ
Максат Таштаев
В восторге
Хафиза шторыдың перделери керемет! 👍👍👍 Маған ұнады. Уақытында жасап кетти! Өз істеріне жауапты екен. Установканы да жақсы жасайды екен. Қыздары өте сыпайы👍👍👍 Бағасы да қымбат емес. Советую всем))
Совсем не понравилось
Оте нашар сервис, обещают все на этом свете, лишь бы главное акшаны алып калу , Акбота Ахмет сестра владелицы ведет себя как невоспитанная девушка, как из колхоза! 🤢А владелица Галия Ахмет тупо игнорирует, очень жаль что не прочитав отзывы заказали
UA
Ulty Akhmet
Понравилось
Супер салон👍❤️
Алтыншаш Абдрасылова
В восторге
Хафиза шториға перде тиктирип уиге кушти шыкты прям көңілімнен шыкты уиімнің сәнін ашып уиім зор болды рахмет Хафиза шториға заказ беріңіздер
Аклима Жангазиева
В восторге
Очень довольны работой Hafiza Shtory! Приехали домой, сделали точный замер, помогли выбрать красивую ткань. Всё аккуратно сшили и сами повесили. Шторы смотрятся очень красиво, качество отличное. Спасибо за отличный сервис! Рекомендую.
Акжаркын Рустемовна
В восторге
Өте керемет жумыстары. Сапасы жоғары ,қол жетімді бага!!!
SU
Saltanat Uteshova
В восторге
«Hafiza Shtory» ұжымына үлкен рақмет! ✨ Мата таңдауы өте көп, перделердің сапасы өте жоғары, ал тігістері тап-тұйнақтай. Қызмет көрсету деңгейі де қуантты — бәрін уақытында әрі ұқыпты орындап берді. Жұмыстарыңызға береке берсін, бәріне ұсынамын! 💯
Айгерим Медеубекова
В восторге
Сапалы перделер үшін рақмет! Уақытында іліп беріп кетті 😘👍🏻👍🏻 Қыздар сыпайы жақсы общаться ете білді пердем өте катты ұнады Хафиза шторға рвқмееет
НЕ
Несепкуль Есиркепова
В восторге
Перделер өте кушты шыкты ойымдағыдай шыкты
ГК
Гулзинат Куралова
Рақмет қыздар күшті шықты пердем Алла разы болсын. 👍👍👍
НО
Назира Оналбаева
В восторге
Керемет салон менің пердем керемет шықты жумыстарына сәттілік тілеймін
МТ
Мадина Туктыбаева
В восторге
Керемет салон тігіншілері не ерекше рахмет сапасы күшті
Диля _
В восторге
Очень удобно супер все быстро работают окуратно шьют.
СБ
Сейтқасым Бабатаев
Күшті маған ұнады салон
РХ
Рахия Хасанова
Супер салон☝️👍
Akbota Akhmet
В восторге
Салон өте күшті Дизайнерлері өте мықты Үйім керемет әдемі шықты😍😍😍 Молодец қыздар👍👍👍
Жансая Алимхан
Совсем не понравилось
Вообще никому и никогда не советую заказывать с этого магазина, так как сервис очень хромает! Говорят одну дату, а везут с опозданием огромным!!!! По мимо задержки игнорируют, не отвечают и общаются вообще не вежливо с клиентами!
Beibarys Kaldanov
Жауапкершілік жоқ, алаяқтар,сапасыз дүние
GO
Gulzhamila Ospanova
В восторге
2 үйімізге перде,жалюзи жасаттық.Рахмет ұжымға.
ГК
Гулмира Калданова
На деле полный ноль, Жауапкепшилик ,клиентпен сойлесу дегенди билмкйди мулдем
Zhanara Kulmyrzayeva
Өте нашар қызмет көрсету! Өшеуі де нашар! Заказ аларда зуылдатып, на деле 👎🏾
MO
Makzhan Onalbaev
В восторге
Өте күшті салон Тігістері өте жаксы Сервис көрсеткен балдар кыздарға рахмет!!! Өсіп өне беріңдер
SamatAli .
Зор