Aizhamal-Тәттілері
Кондитерский дом
4.1
Авторские рецепты. Доставка от 30 минут!
ИП Лесова
Позвонить
ИП Лесова
4.1
СА
Сандуғаш Аралбекова
Совсем не понравилось
Всегда проблема сіздерде.Сдача жоқ деп былшиып тұра береді.7000тг покупка жасап 10000 тг беріп тұрмын,сдача всегда тұру кереккой!Ужас просто!
MB
Meruert Beisenova
Өте аз. 2 лист толады дейтін бұрындары өзгеріпті
ДИ
Дария Имангалиева
Совсем не понравилось
Пирог микс свежый бугін шыққан деген ужас турып калған итке берсен итте жемиді ,бундайды кутпедім
СГ
Сапарова Газиза
Совсем не понравилось
Севердегі блинчике жакын жердегісіне кірдім кішкентай жер екен, бір қыз тұр клиентті жақсы қарсалмайт не сұрасаңда жоқ деп тұрады екен, міне тұргой десең ой кешіріңіз деп сөған қарағанда жұмыс істегісі келмедіғой деймін, кеше кешке кіргенмін 10.04 күні 😏
....... .........
Совсем не понравилось
Обслуживание деген сөз жок продовец кыз отыр диванда ни амандасты ни бірден ке көрсетті одан корі 1 метр әрі турган сафия жаксы былшыйып отыра береді ужасс Обслуживание 0
НА
Нурсултан Али
Не понравилось
Купили пирог вечером 27 марта, а срок годности пирога с 24 марта до 29 марта. А у нас гости 28 марта. Теперь как подавать пирог гостям, могли бы предупредить или убрать с холодильника. Согласен есть и моя вина что не посмотрел срок годности, но обычно покупая пирог в таких пекарнях думаешь что выпечка свежая. Теперь придется выбросить пирог!!!
Камшат Қонақбаева
В восторге
Айжамал таттилерине улкен Рахмет . Оте дамди жасалынган кассир кыздары активная оте керемет
ДН
Динара Наримбаева
В восторге
Жайма алган едим дамди екен. Кыздары керемет екен. Активно жумыс жасайды екен молодцы
Asselya Zh
😍барлыгы дамды
7 посещений
Акылбек Турисбеков
Торттары дәмді , выпечкалары жумсак свежий адемы 👍🏾
Akosya 🫦
В восторге
Всегда дайын жаймаларын алам кушты советую 👍🏼
🖤 🖤
Бәрі дәмді,бірак сатушылары бедірейп тұрады. Отырардағы. Мадлен жанындағы
BT
Balnur Tagayeva
Совсем не понравилось
Катып калган ужасно Бірінші рет емес уже Жас болсамда тісім өтпей тур жеуге Айжамал сізлерден кутпедім 🥹
Ерболат Мадибек
В восторге
Заказывали заранее, сделали всё точно по времени. Вкус понравился, оформление красивое 🎂
Даурен Ердеш
В восторге
Очень вкусные сладости 😍 бәрі свежий. Обслуживание хорошее, персонал вежливый. Обязательно приду ещё!
DB
Dimah Baltabai
В восторге
Северде точка барын билмеппыз🤭.Женттары унадыы,ауызашарга дастарханга койгаанга жаксы болды.
Ауялым Расулкызы
В восторге
Бауырсак тестосы мен жаймасы ушин жаксы коремыз🤭.Дайынын ала саламыз рахат болды.Соны ойлап шыгаргандарына рахмеет🥰🥰🥰🥰.Асыгыс кезде алып дайындай салганга куштыыы.Жумыстарыныз жана берсынн❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💓💞💞💝💝
BU
Botakoz Uisinbai
В восторге
Творожный пирог алып едим прям вкусный творогы свежий😍😍😍😍.Жумсак боп,унады🥰🥰🥰🥰
Г
Гүлазия
Совсем не понравилось
Сағат 10-ға заказ бергенмін, 10-нан 10 минут кеткенде барсам берген заказым дайын емес, сатушысы телефонда отыр, заказымды салып та дайындамаған, самсаны бумажный пакетке салайын деп жатыр, коробкаға салып бер десем бірдеңеден босаған кір-кір коробкаға салайын деп жатыр, ұрысып жүріп контейнерлерге салдыртып алдым, қуырма тұшпараны сағат 10-30-дан аса алып келді әйтеуір, звондап жүріп жақын жердегі филиалынан алдыртты әйтеуір, обслуживание, сервис - 0. Мұндай жауапсыздықты ешқандай кондитерскийден көрген жоқпын бұған дейін😡
Madina 🎀
Унемы аламын всегда свежий🤗
zhanelyaas ’
выпечкалары свежий куштии
СА
Сандугаш Абдиразак
В восторге
Заказывала в Айжамал тәттілері — и это просто любовь с первого кусочка 😍 Торт не только безумно красивый, но и невероятно вкусный! Нежный бисквит, идеально сбалансированный крем, всё свежее и аккуратно оформлено🥰
ж.
жамиля .
В восторге
Айжамал тәттілері продукция оте керемет
Aizhamal-Тәттілері, кондитерский дом
12 февраля 2026, официальный ответ
Нариман! Спасибо большое за такой приятный отзыв 🔥 Мы работаем для вас!